Inseminare [42]

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

bitza20 pe mine m-a chemat dr pt prima data in ziua 11, apoi in 13, 15 si 17. Ceva in genul asta. Prima data am facut inseminarea in ziua 18 si a doua oara am facut-o in ziua 16. Ideal ar fi fost sa imi faca in ziua 17, dupa cum se prezenta dominantul. Pana la urma mi-a facut in ziua 16 pentru ca era vineri si ele nu vin la cabinet sambata. Vin in schimb duminica. Dar i s-a parut duminica ca fiind foarte tarziu. DOminantul avea o medie de 19mm. Mie mi-a facut eco inainte de inseminare pt ca ea prefera sa faca Pregnylul si inseminarea in aceeasi zi. Practic gigeii sa fie in asteptarea ovulului.

24+ moi si Cezara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Buna dimineata!

Vin la voi cu o rugaminte, pentru ca nu sunt tocmai lamurita, dar sa va spun pe scurt povestea mea: Acum un an si ceva am pierdut o sarcina obtinuta natural si fara eforturi. De atunci nu s-a mai intamplat nimic si am facut analize peste analize si nu s-a gasit vreo problema foarte mare, ci doar un nivel mai scazut al progesteronului. Am menstruatii foarte lungi si neregulate - de la 32 de zile la aproape 50.
Problema mea de acum e alta si m-am gandit sa va intreb pe voi, ca sunteti mai cunoscatoare decat mine. Incepand cu aceasta luna am facut monitorizari echo pentru a vedea daca ovulez.
In ziua 5 nu aveam nici un folicul, ci doar chisturi pe ovarul drept (care sunt "la pachet" cu ovarul le am de cand ma stiu...).
In ziua 10 - un folicul de 13,2 mm pe ovarul stang (teoretic era randul lui la prestat luna asta...), si alte pete mici-mici pe care nu le-a masurat nimeni...
In ziua 15 - foliculul a ajuns la 26,9 mm. Dr mi-a zis - "sa speram ca se va sparge"....
Pe urma am aflat ca sunt niste injectii care se fac pentru a sparge folicului... dar prea tarziu. Voi mai merge vineri sa vedem ce si cum... Acum am dureri in partea stanga si simt mereu o presiune.

Credeti ca mai e posibil sa mai ovulez, sau am toate premisele necesare dezvoltarii unui chist????
Acum sunt in ziua 17.

Va multumesc mult si va doresc multa sanatate si cate cel putin un bebe la fiecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

llary bafta azi!
Anda tu mergi azi la monitorizare? Tinem pumnii.
Eu joi merg la monitorizare, sunt tare curioasa ce am "produs".
Elenii de ce crezi ca este chist si nu ca ai ovulat pur si simplu. Se fac injectii pentru ovulatie: Pregnyl, Gonasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Ella, multumesc pentru raspuns si bafta multa la monitorizare!

Am citit pe undeva ca dupa ovulatie nu ar mai trebui sa doara... Si ma doare cand ma asez pe scaun, sau ma ridic, ma inteapa mai tare, iar permanent am o senzatie de presiune la nivelul ovarului stang...
SI am mai citit ca foliculii mai mari de 25 mm nu sunt buni... Cred ca am citit prea multe...

Poate am ovulat, dar sigur voi vedea doar vineri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Buna dimineata,

Hop si eu de la monitorizare. Azi e ziua7 si prezint 2 foliculi pe ovar drept de 11.5 si 12mm, stangu ca de obicei puturos nu prea produce nimic, iar endometru trilaminar de 6mm. Mi-a mai dat niste ovule sa mai creasca dar eu sunt multumita pentru ziua 7 ca luna trecuta in ziua 12 il aveam de 5.8.Joi mai am o monitorizare si luni sper sa fie totul ok sa putem face inseminarea.
Ilary, ai facut inseminarea astazi?

Ella, tu cand faci inseminarea?

Multa bafta tuturor si la cat mai multe reusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Anda eu zic ca e de bine, 2 foliculi eu zic ca sunt fff ok pentru inseminare. Doar nu vrei tripleti, nu???. Eu ma duc la monitorizare joi, sunt ziua 11. In functie de cum ma prezint stabilim data inseminarii.
De obicei le-am facut in z13-14. Am emotii si eu la endometru, pe natural sunt ok dar Closty stiu ca-l cam strica. Sa vedem ce efect a avut la mine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Ella, si eu sunt putin surprinsa ca sunt destul de maricei foliculii pentru ziua7(inca n-am inteles de ce m-a chemat doctora astazi, cred ca daca nu era ok, era pregatita sa-mi dea si alte medicamente, gen Puregon), si sunt tare curioasa ce o sa fie joi la cealalta monitorizare. Deci o sa fim colege de inseminare luna asta, eu cred ca fac luni dimineata, ziua14 de CM.
Multa bafta joi la monitorizare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

llary - bafta multa. Eu luna asta am luat o pauza, nu ma duc nici la monitorizari si nu fac nici IA. Abia luna viitoare vreau sa merg la monitorizari fara sa iau tratament, sa vad, poate am ovulatie si fara tratament. Luna asta astept sa plec in concediu... Bafta multa, iti tin pumnii.
anda15 - stai foarte bine cu foliculii, bafta multa, sa ne spui cum evolueaza.
ella - bafta si tie la monitorizare, sa ai foliculi grasi si frumosi
ellenii - poate totusi ai ovulat, oricum la eco o sa-ti spuna. Intr-adevar cam mare foliculul, dar de ce nu... eu cel mai mare l-am avut de 22..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Dankutza si fetele interesate de IAD adica inseminarea de la un donator anonim - la Giulesti ca si la clinicile private de care am auzit eu nu exista nici o poza cu donatorul pt ca nici nu e permis, deaia se numeste donator anonim. Pe mine la prima IAD m-a intrebat cum as vrea sa arate, dar te intreba doar ca sa nu zici ca nu ai fost intrebata, pt ca donatori blonzi sau cu ochii albastri nu exista nici la clinicile private, dar la stat. Toti sunt sateni sau bruneti cu ochii caprui sau negri. Toti sunt inalti ca altfel nu ii primeste, fara probleme fizice inclusiv legate de ochii. Nu se accepta romi si stiu ca nici donator de culoare nu au pt ca avrut cineva sa faca si nu aveau. Daca exista un catolog eu nu l-am vazut. Iti spune ca toti sunt inalti, frumosi si destepti. Eu nu am stat nici o clipa sa ma gandesc cum arata tatal sau cine o fi. Chiar nu ma intereseaza. Sunt convinsa ca o sa am un copil reusit. Pana la urma a face un copil cu cun donator anonim e la fel de mare loteria ca si a face un copil cu sotul sau iubitul sau cu 1 cu care ai petrecut doar o seara. Caracterul omului nu il cunosti niciodata cu adevarat, nici dupa o viata de convietuit. Asa ca eu sunt perfect linistita ! Am obtinut ce am vrut, un bebe pe drum si nici un tat care sa isi revendice vreodata drepturile asupra lui/ei. Poate unele din voi nu sunt de acord cu gandirea mea dar asta nu conteaza pt mine. Ma mai apelase o tipa sa ma intrebe daca pot dormi noaptea fara sa stiu cine e tatal copilului. Mi se pare o prostie.

e in burtica +12
Dr Anca Moisa
IAD reusita 16.06.2009
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui sensibila

Ma mai apelase o tipa sa ma intrebe daca pot dormi noaptea fara sa stiu cine e tatal copilului. Mi se pare o prostie.

sau nu putea ea dormi noaptea!!!

si eu sint una din persoanele care au apelat la donator,nu pt ca asa am vrut noi ,pentru ca asa a ne-a dat dumnezeu sa fie,dupa multe investigatii timp de multi ani ,tratamente,lacrimi ,durere a trebuit sa apelam la aceasta metoda ca sa putem avea copilul nostru...zic 'nostru' fiindca odata ce luptam impreuna pt asta,suferim impreuna la fiecare esec eu(noi ,caci sotul a fost primul deacord sa facem asta ,mie mi-a fost mai greu sa accept) consider ca este al nostru,nu este ca atunci cind te duci si-ti cauti un partener ca sa faci un copil

si eu am facut 3 IAD la Giulesti si 1 la Chisinau unde ziceam doar cum vrem sa fie donatorul,doar ei stiu ce alegeau,tin minte ca dr Moisa il examina atent pe sot dar nu stiu daca mai tinea minte ceva pina a 2a zi
apoi am mai facut 2 la Polisano Sibiu unde lucreaza cu banca Crios Danemarca (tot cu aceasta banca mai lucreaza Ominiclinic Iasi si Clinica Gynera),aici ne da tot timpul o baza de date care contine :culoare ochi,culoare par,grupa si rh,calificarea,inaltime,greutate,etnie si alegeam noi donatorul si le transmiteam codul donatorului ......noi tot timul alegeam in functie de grupa si rh ,apoi culoare ochi si par....
aaa si Sensibila ,aici exista barbati blonzi cu ochi albastri ,de fapt cam toti sint asa mai greu gasesti cu ochi caprui si bruneti caci stii cum sint danezii blonzi cu ochi albastri

important este sa reusim ,caci pina la urma si un copil adoptat nu este al nostru,nu stim care-i sint parintii

va doresc la toate numai reusite

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput