Inseminare [42]
Raspunsuri - Pagina 29
Mona40 spune:
Looana, merci de mesaj.
Eu iau omega 3 2 pe zi si acid folic zilnic..
Am sa incep si cu vitamina C , dar cred ca cel mai bine este cu fructe direct , kiwi, lamai..etc...
Complexul b este iarasi bun si am sa vad ce si cum...nu prea imi vine sa bag pastile in mine asa de multe...
Nu am inteles cu endometrul... care e valoarea indicata...
eu cu menogon am avut in Z10 CM endometru de 10 am impresia...
cu closy, aveam endometru mic dar acum am inteles ca e mai bine...
Cu apa stiu si eu ca e f f f important...
2 l nu e o prob...aici la noi e f cald si oricum beau aceasta cantitate...eu incerc sa beau mai mult si uneori pe la serv e asa de multa munca, ca mai uit...
Sa nu crezi ca mor de cald la birou...sun 24 grade cu aerele astea conditionate
. Uneori mi-e chiar frig..
Oricum, bafta tuturor
Mona
:)
Pe felie
luminita42 spune:
Looana, sa stii ca mi-am notat:-)) Multumiri!
Mie in afara de hormonii de rigoare (estrogen si progesteron) mi-a mai dat bine-cunoscutul acid folic. Am luat eu niste supradyn in perioada de stimulare ca ma simteam cam slabita, dar acum nu mai iau. Dupa IUI mi-a adaugat aspenter si mi-a dublat doza de estrogen (2 cycloprogynova). De la cele 3 pastile de clostylbegyt mi s-a tras un endometru cam micut in z10,dupa care dr. a recomandat numai menopur; eu speram ca s-a remediat endometru pana in z14, ca alte eco dr.asta a mea nu mi-a mai indicat.
E ca lumea dr. ala al tau,:-) da sfaturi bune,, a mea este cam expeditiva si suspicioasa daca intrebi mai mult, parca i se pare ca-i pui la indoiala expertiza...
Danutza27, parca ziceai ca esti aproape de finalul celor 2saptamani, cred ca azi z13??!...Ce mai faci, cum te mai simti?...
viss spune:
am gasit pe net ceva , dar se scrie corect "Royal Jelly" si sunt capsule care au laptisor de matca..tu crezi ca astea au dus la cresterea endometrului?
viss spune:
speranta, unde esti? am ajuns la 29 de pagini..am trecut de mulr de 20..apropo, ce mai faci?esti bine?
salutare celor nou venite,si "succesuri"
danutza27 spune:
buna
Da azi e ziua 13 maine dimineata o sa imi fac testul sa vedem.
De simtit ma simt bine doar cu ceva greturi de dimineata si tre sa manac ceva ca sa im treaca si dupa=masa ma apuca iar, dureri de spate si sa va spun ca de doua zile is constipata si ma balonez imediat dupa ce mananc.
O sa va anunt maine de rezultat.
Doamne ajuta
adrianaady spune:
Danutza la ce spui tu acolo suna a doua liniute draga mea.
Sper din suflet maine sa ne dai o veste buna.
Sorinake ce ai facut azi pina la urma?
Peta maine va fi z 21, deci mai am de asteptat cam o sapt pina cind voi incepe stimulare...totusi poate se indura dzeu de mine si imi trimite o minune luna asta.
Va citesc mereu, astept vestile bune sa imi dati si mie incredere. Va pup pe toate
sabine spune:
Luminita,
eu nu stiu daca regret faptul ca nu am facut copii pana acum, sincera sa fiu nu regret.Regret doar ca acum se intampla ceea ce se intampla.Multe drumuri la medic dar ceea ce e mai greu multe sperante care se spulbera undeva dupa 28 zile de asteptare si vise.Poate ar fi fost asa si inainte de varsta asta, nu stiu.Ceea ce stiu cu certitudine e ca as fi cea mai fericita ca in data de 22 sa vad 2 liniute pe o banda. Ma mai gandesc ca daca d-na aceea de 67 ani a facut o scumpete de fetita in vitro, noi care avem cu 25 sau 27 ani mai putin decat ea de ce nu am putea.Eu cred ca medicina aevoluat iar posibilitatile sunt multe.Nu am sa ma dau batuta chiar daca reactiile adverse de la medicamentele de stimulare sunt groaznice si le fac fata cu greu.Nu ma intereseaza.Nimic nu e prea greu si prea mult pt a avea un bebita.
Fetelor, va doresc din suflet la toate sa deveniti mamici cat mai repede si sa capatam si noi de la DD ceea ce altele capata fara nici un efort.
va pup pe toate
sabine
llary spune:
Danutza si eu cred ca esti dupa simptome!
Cum sunteti fetelor ?ELLa,Anda? VIss?Dankutza?
Speranta...arata-te!![]()
peta spune:
danutza27 - ce faci, cum esti? Da-ne o veste buna.
Eu ma simt foarte ciudat, am niste dureri ciudate de burta, seamana cu o cistita, dar nu e. Si sunt tare debusolata ca nu stiu daca am avut ovulatie sau nu, si ce e cu durerile astea...