Inseminare [42]

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Buna dimineata!

Tocmai am facut Gonasi in burtica... si ma roade o intrebare hilara... trece serul de stratul de grasime de pe burtica?... ca eu sunt mai plinuta :(... offf, daca n-am procedat bine... voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita42

buna ziua fetelor, incerc si eu sa intru in cercul vostru, dar se pare ca nu prea ma pricep!..sper sa ma prind pana la urma ca-s noua pe forum.
Am ajuns la IUI din motive de anovulatie, rezerva ovariana scazuta si mai ales varsta (42! sa nu radeti de mine)...am vrut sa-mi maresc sansele pt. ca sunt constienta ca nu mai am timp aproape deloc. Eu am o fata frumoasa (asa o vad eu!) din prima casatorie (f.scurta casatoria si consumata acum multi ani), dar tare as vrea sa am un copil si cu actualul meu sot, care nu are copii si cu care ma inteleg foarte bine.
Sunt in z8 de la IUI si citesc tot ce gasesc pe internet despre inseminare , simptome, medicatie etc. Am facut IUI la medlife (pe Grivitei), stimulare cu menopur (7 fiole) si 3 pastile de clostylbegit din z3. In z10 abia, abia am obtinut un folicul de 15,5 mm si endometru cam saracut de 6.5 mm. Am mai luat si cycloproginova din z3(numai pastile albe, cele cu estrogen) si 6 ovule de utrogestan/zi din z15. IUI am facut in z14. sotul are normospermie.
Fetelor sunt hotarata sa incerc tot ce pot si.. cum o vrea D-zeu.
Va admir pe toate pentru tenacitatea voastra si am intrat aici in ideea ca experienta mea poate fi de folos altora (cine stie altor femei de varsta mea!!)asa cum mie mi-au fost de folos multe din informatiile postate de voi.
Va pup mult si sunt alaturi de voi!

Lumi, imi cer scuze, acum am vazut postarea ta...
Si eu sunt exact in aceeasi situatie...
Am o mandrete de fetita de 14 ani dar actualul sot nu are copii.
Si noi incercam de vreo 3 ani...
Am facut 6 inseminari deja si daca luna asta nu e cu succes, mergem pe IVF..
Mai vorbim..tre sa plec
pup

Mona
:)
Pe felie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

sorinake - si mie mi se pare f cudat...mie mi-a zis doc ca tot ce depaseste 18mm e considerat folicul viabil. Deci subscriu si eu, presteaza ca ai sanse.
Cu ecografia e destul de relativ, mie o doc mi-a zis ca am polip endometrial de 6 mm si alti doctori la care am mai fost (inclusiv in aceeasi luna la distanta de 2 zile) mi-au zis ca ei nu vad nici urma de polip.

Mergi la inceput

Incepe sa ma doara burtica...asa de repede? .... cred ca o iau razna pana maine :((... daca n-am facut cum trebuia???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Mona, salut!!! asa e sunt "coapta" bine!!! :-)))
sa stii ca as avea ceva experienta de viata, dar in reproducere asistata nu prea am!!!
Trag cu ochiul la voi de cateva luni bune si ieri am zis , hai sa intru si eu ca nu-i frumos doar sa ma inspir de la fete, tb. sa spun si eu din putina mea experienta.
Incerc de 11 luni sa fac un copil. Acum 9 zile am facut si eu prima inseminare intrauterina (IUI)la medlife. Sotul meu e bine, dar eu am rezerva ovariana f scazuta si incerc sa-mi mai cresc sansele. Am acasa o fata mare :-)) din prima casatorie! Mai am si trei avorturi, care s-au intamplat cand eram tanara, intre 22-27 ani. Pe urma, am luat anticonceptionale "diane" mult timp de teama sa nu mai raman, ca nu mai era cazul atunci. Cand mi-am intalnit actualul sot, ce fericire ca in sfarsit mi-am gasit si eu persoana potrivita, dar ...ce tristete ca pare prea tarziu pentru a-i oferi un copil, mai ales ca el nu are.

Am sa vin cu bucurie si la "doamnele peste 50 kg"!!!:-)) O iau incet ca sunt incepatoare in ale forumului!

Dupa cum spusei :-)eu sunt in Z9,dupa inseminare si simptoma mea cu sani durerosi s-a can "fasait" de aseara. Iau progesteron vaginal (6buc.) si estrogen (2 pastile albe cycloprogynova). Mi-a ramas numai o senzatie usoara ca-mi vine cm-ul si asta nu prea da bine cel putin la mine...:-( TB 36,98 azi.

Sunt insa mai impacata cu mine insami azi, si parca nu mai imi este asa frica de un alt esec.

Va pup si succese la toate fetele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

noi2 - stai linistita ca nu prea aveai ce sa gresesti. Si eu mi-am facut gonasi singura in burta. Stratul de grasime nu-i o problema.

Mergi la inceput

Multumesc Peta pentru raspuns! Sper sa nu fi gresit.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Buna Luminita,
Eu cred ca nu ai tu experienta in reproducerea asistata...dar sunt sigura ca ai ce sa ne inveti in cea "neasistata"Stii tu treaba cu gaina si cu ciorba...
In ce priveste rezerva, ce analize hormonale ai facut si cu ce rezultate...
si eu am facut analize ...oricum pana nu ajungi la IVF nu poate spune nimeni nimic despre cat de "bune" sunt outele...

Mona
:)
Pe felie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Mona, draguta faza cu "gaina batrana", dar nu le crede si tu pe toate ca sunt mituri!!.. oricum e consolator intr-un fel ca mai sunt fete in situatii similare!...

N-am acum analizele la mine dar imi amintesc clar ca AMH-ul este 0,97 (nu mai stiu ce unitati de masura erau acolo) si ca inhibina B in z2 a fost 18. totul sub limita :-(. FSH era Ok (in jur de 8) dar asta am inteles ca nu este asa relevant. Cu ovulele ai dreptate, cred ca intr-adevar va trebui sa platesc un FIV sa vad daca sunt bune!:-)

Noice curajos sa-ti faci injectia singura! sper sa invat si eu sa nu mai fiu nevoita sa merg la spitale (in week-end in special!)sa ma rog de asistente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Luminita,Mona eu am luat din ziua stimulari Royalle Jelle 3 pe zi iar de la Transfer (pt ca eu am facut Fiv) am luat cite 2 .Ajuta la endometru foarte mult,eu am avut la primul Fiv endometru de 11,8mm si la al doua oara 10,50 mm acum cind sa si prins embrionul.(numai ca nu sa mai dublat Bhcg)Pt asta acuma fac tot felul de analize.
Poti sa iei Omega3 3/zi ,Acid Folic,Vitamina C,Vitamina B-urile complex,apa are un rolt foarte foarte imortant estrem de important mi-a zis si mie dr.unde am facut Fiv si inainte si dupa .Pentru a avea uteru hidratat,deci chiar daca nu poti inceaca eu am baut cel putin 3 l pe zi am ajuns si la 4-5 l.

Looana

Mergi la inceput