Inseminare [42]
Raspunsuri - Pagina 30
Mona40 spune:
Neata fete frumoasa...
Azi e ziua mea si va urez tuturor sa fiti fericita s sanatoase, sa va bucurati de natura si sa ajungeti mamici nedormite cat de curand ( din cauza de procreere sau de bebe care are colici )![]()

Mona
:)
Pe felie
ella28 spune:
Iar eu fac 4 ani de la casatorie
asa ca este o zi frumoasa, in care asteptam vesti bune.
Apropo...pentru fetele mai "coapte" citeam ieri de Halle Berry care la 43 de ani este gravida din nou. Prima data a facut FIV, acum a facut inseminare. Deci se poate, da?
sensibila spune:
danutza27 - ce faci ? cum esti ? ai facut testul ?
Sa nu uitati fetele ca cel mai bun test de urina este Sure Check, dar parerea mea e ca mai bine faceti direct o beta HSG.
Hai astept sa vad burticute noi pe aici.
e in burtica
+14
Dr Anca Moisa
IAD reusita 16.06.2009
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png
Noi spunem NU abuzului sexual fata de minori! http://www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html
sabine spune:
Ela, Mona LA MULTI ANI!!!!!!!
Tot ce va doreste sufletelul si sa va vad 
.
astazi?Din partea mea

sabine
sabrinela spune:
Buna fetelor!se pare ca nici eu nu ovulez,foliculul nu ajunge la maturitate,ieri 09.09.mi-am facut programare la dr Tutunaru pe 14.09.este cineva la el,ce analize trebuie sa fac inainte de IA?eu am 37 ani , extraauterina 2005 si pe 26.08.09 op laparo.desfundat trompa stanga.
danutza27 spune:
buna fetelor,
Mi-am facut testul si a iesit negativ :(, dar simtomele is aceleasi acum astept sa imi vina CM si o sa incep din nou tratamentul de stimulare cu closty si inseminare probabl pe la sf lunii.
Doctorita mi-a zis sa mai fac odata testul sambata dimineata-chiar nu stiu ce sa mai fac.
Asta este mergem inainte nu ne lasam.
Va pupik si sper sa aveti voi vesti mai bune decat ale mele.
danutza27 spune:
buna fetelor,
Mi-am facut testul si a iesit negativ :(, dar simtomele is aceleasi acum astept sa imi vina CM si o sa incep din nou tratamentul de stimulare cu closty si inseminare probabl pe la sf lunii.
Doctorita mi-a zis sa mai fac odata testul sambata dimineata-chiar nu stiu ce sa mai fac.
Asta este mergem inainte nu ne lasam.
Va pupik si sper sa aveti voi vesti mai bune decat ale mele.
peta spune:
La multi ani fetelor si din partea mea, va doresc numai bine si bebei cat mai curand.
danutza27 - eu zic ca e inca devreme, mai sunt sanse, nu te intrista...