Inseminare [42]

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Neata fete frumoasa...
Azi e ziua mea si va urez tuturor sa fiti fericita s sanatoase, sa va bucurati de natura si sa ajungeti mamici nedormite cat de curand ( din cauza de procreere sau de bebe care are colici )

Mona
:)
Pe felie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Iar eu fac 4 ani de la casatorie asa ca este o zi frumoasa, in care asteptam vesti bune.

Apropo...pentru fetele mai "coapte" citeam ieri de Halle Berry care la 43 de ani este gravida din nou. Prima data a facut FIV, acum a facut inseminare. Deci se poate, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

danutza27 - ce faci ? cum esti ? ai facut testul ?

Sa nu uitati fetele ca cel mai bun test de urina este Sure Check, dar parerea mea e ca mai bine faceti direct o beta HSG.
Hai astept sa vad burticute noi pe aici.

e in burtica +14
Dr Anca Moisa
IAD reusita 16.06.2009
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png
Noi spunem NU abuzului sexual fata de minori! http://www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Ela, Mona LA MULTI ANI!!!!!!!
Tot ce va doreste sufletelul si sa va vad .astazi?Din partea mea

sabine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabrinela spune:

Buna fetelor!se pare ca nici eu nu ovulez,foliculul nu ajunge la maturitate,ieri 09.09.mi-am facut programare la dr Tutunaru pe 14.09.este cineva la el,ce analize trebuie sa fac inainte de IA?eu am 37 ani , extraauterina 2005 si pe 26.08.09 op laparo.desfundat trompa stanga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza27 spune:

buna fetelor,

Mi-am facut testul si a iesit negativ :(, dar simtomele is aceleasi acum astept sa imi vina CM si o sa incep din nou tratamentul de stimulare cu closty si inseminare probabl pe la sf lunii.
Doctorita mi-a zis sa mai fac odata testul sambata dimineata-chiar nu stiu ce sa mai fac.
Asta este mergem inainte nu ne lasam.

Va pupik si sper sa aveti voi vesti mai bune decat ale mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza27 spune:

buna fetelor,

Mi-am facut testul si a iesit negativ :(, dar simtomele is aceleasi acum astept sa imi vina CM si o sa incep din nou tratamentul de stimulare cu closty si inseminare probabl pe la sf lunii.
Doctorita mi-a zis sa mai fac odata testul sambata dimineata-chiar nu stiu ce sa mai fac.
Asta este mergem inainte nu ne lasam.

Va pupik si sper sa aveti voi vesti mai bune decat ale mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

La multi ani fetelor si din partea mea, va doresc numai bine si bebei cat mai curand.
danutza27 - eu zic ca e inca devreme, mai sunt sanse, nu te intrista...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Am deschis un capitol nou, sper sa-l umpleti numai cu reusite!

Capitol 43 INSEMINARE

Mergi la inceput