Inseminare [42]

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

ella - nidatia e influentata de progesteron, sau progesteronul intervine doar dupa ce s-a produs nidatia?

Eu stiu ca nivelul progesteronului creste dupa ovulatie, corpul galben fiind cel raspunzator.

Uite ce am gasit:

While estrogen dominates the first phase of your cycle, progesterone dominates your second or luteal phase of your cycle. Before ovulation, progesterone is present only in small amounts. After ovulation, progesterone, produced by the corpus luteum, is present in higher amounts. Progesterone plays the following roles:

Progesterone makes the lining of your uterus soft and spongy so that a fertilized egg can latch onto it and implant.
Progesterone is needed to support and sustain pregnancy.
Progesterone causes your Basal Body Temperature (BBT) to rise after ovulation so that it is measurable with a BBT thermometer.
Progesterone causes your BBT to stay elevated throughout pregnancy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Ella are dreptate Bytsi ,dar eu amnintrebat in timpul inseminarii daca am ovulat si dr dupa procedeu cu apararul in mine...a cautat si mi-a aratat folicull si avea 23 mm,nu se vede chiara asa de clar ca la eco dar poate sa-l monitorizeze si mi-a zis ca la 10-11 noatea ovulez.mi-a specificat :liber la activitate sexuala.
Bytsi chiar nu stiu ce sa zic dr. Ispasoiu a fost ff. deschis la povesti ieri si nu am simtit deloc cand mi-a introdus aparatul.Totusi avea o jena cand incerca sa-mi raspunda intrebarilor mele.de 8 luni sunt pacienta lui si de fiecare data uita ca ovulez mai repede,ii reamintesc si pare surprins,cam trebuie sa-i amintesc despre situatia noastra de fiecare data.
Chicea ,desi nu eram pacienta lui la 1 inseminare a explicat tot ce l-am intebat pe intelesul meu si f.detaliat si mi-a vb de analizele sotului fara sa-l intreb .Are o experienta si este si mentorul lui Ispasoiu
Dntre cei 2 l-as alege pe Chicea doar pt varsta si experienta sa.
Ispasoiu o sa fie un dr.extraordinar,daca nu i se urca la cap reusitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella28

Progesterone causes your Basal Body Temperature (BBT) to rise after ovulation so that it is measurable with a BBT thermometer.
Progesterone causes your BBT to stay elevated throughout pregnancy.

daca progesteronul da temperatura mare, si acesta incepe sa creasca cu prima zi din momentul fertilizarii (asta am citi in alta parte) atunci poti sa iti masori temperatura bazala dupa inseminare si daca creste ar trebui sa indice sarcina nu???

va pup pe toate/toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

am gasit ceva despre progesteron
Parametrii normali ai nivelului de progesteron din sange au fost stabiliti dupa cum urmeaza:
- in timpul ciclului menstrual: < 1 nanogram per litru (ng/L) intre zilele 1-14 si intre 3-25 ng/L intre zilele 15-28;
- primul trimetru de sarcina: 9-47ng/L;
- al doilea trimestru de sarcina: 17-147 ng/L;
- al treilea trimestru de sarcina: 55-200 ng/L;
- dupa atingerea varstei menopauzei: < 1.0 ng/L;
- barbati: 0.3-3.2 ng/L.

va pup pe toate/toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

ilary,pe Chicea nu-l cunosc de aia te-am intrebat
eu sint f multumita de dr Ispasoiu,cazul meu l-a invatat pe dinafaracind il sun ii spun cine sint si deja stie toata pov din urma,adevarul ca i-am dat si multe batai de cap ,dar si-a dat interesul in cazul meu ,nu a acceptat ca la 32 ani sa nu mai putem face nimik....
apropo eu voi face fiv in oct cu el ,sper sa-mi iese bine anal si sa nu-mi strice planurile,voi face o stimulare mai usoara cu 150ui puregon/zi fiindca orice cantitate de hormoni as baga tot un fol produc....nu mai zic ca eu visez la 2 foliculasi.....
ce sa zic ,stai f bine cu ovulatia,iti doresc sa-ti si reuseasca inseminarea asta ,sa te vad atunci ce mai zici de dr meu

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

anna_ivan De la inseminare si pana la aproape 4 luni de sarcina, am luat Acifol de 5mg. Daca e mai mult nu strica. Se elimina ce nu trebuie, asa cred eu. Nu este precum calciu care se depune pe unde nu trebuie.

24+ moi si Cezara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Bytsi Draga si mie imi place de dr.Ispasoiu ff mult .m-ai intrebat care e alegerea mea dintre cei 2.Daca nu eram multumita nu rameneam la Ispasoiu.Am ales Ispasoiu.Sunt chiar f multumita.Am incercat sa-ti spun cinstit parerea mea desppre cei 2.

Ba sa stii ca e si dr. meu!Chiar faptul ca nu-i perfect il face eligibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

anna_ivan - eu am luat si accid folic de 5 mg cu 2-3 luni inainte de a ramane insarcinata simai iau si dupa ce am recomandat Dr mea mi-a zis sa iau de 5 mg 1/zi si iau si acum pana mi-o zice sa ma opresc ! Deci poti sa iei fara probleme, eu zic ca e ok !

e in burtica +13
Dr Anca Moisa
IAD reusita 16.06.2009
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

ella - multumesc de raspuns
ma gandeam ca daca simti ca ar fi o problema la nidatie poate ar trebui sa verifici nivelul de progesteron, sa nu fie asta cauza. Sau ai facut deja analize?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Dankutza,sunt foarte curioasa ce vitamine iei.Ai luat si inainte de sarcina?ti-a dat Cezara sa iei ceva sau numai dupa confirmarea sarcinii?

Mergi la inceput