Inseminare [42]
Raspunsuri - Pagina 14
bytzi spune:
ilarynu pot sa-ti raspund ca chiar nu le am cu mobilitatea,motilitatea...noi intotdeauna am avut 0 si atit stiu
daca ma intrebi despre azoo,biopsii,punctii,anal hormonale ,genetice ,trat naturiste...iti raspund cu placere ca la asta ma pricep ![]()
sa dea dumnezeu sa fie bine
cum ti s-a parut dr Ispasoiu fata de dr Chicea?
dumnezeu ma va ajuta

ella28 spune:
Llary sa fie cu reusita. Eu stiu ca dupa preparare raman numai cei mobili. 18 mil sunt ok, eu stiu ca min este de 2 mil. Oricum Anda are dreptate, unul sa fie ok... Eu ma gandesc ca la inseminari cel mai important e ovulul si calitatea lui. Spermatozoizii oricum sunt pe acolo, sunt multi, s-o gasi unul bun din cateva milioane. Dar ovulul e unul singur.
peta spune:
llary - bafta multa. Si eu zic ca e ok cati au fost. Despre cantitate, depinde de cat s-a recoltat, banuiesc ca o pun pe toata...
Oricum, iti tin pmnii, sper ca luna asta sa ai 2 liniute.
dankutza spune:
Ilary bafta multa! Dupa tratare spermatozoizii sunt mai rezistenti in acel mediu acid, dar nu cred ca sunt neaparat mai vitezomani. Adica, nu prea vad cum le-ar putea ridica viteziometrul. Sa stii ca va citesc in fiecare zi. Prima data cand deschid calculatorul, intru direct pe inseminare. AM deja dunga pe creier cu forumul asta. 
Sorinake la Dacia Medical Center inseminarea propriu-zisa costa 600lei, eco de monitorizare 80lei, o injectie 20lei.
carla cartea pe care ti-am trimis-o a fost scanata de una dintre fetele de la odisee. Intr-adevar nu este chiar foarte clara, dar se poate citi fara probleme. Poate ca placa video a ta nu este suficient de performanata. Eu o pot citi fara probleme. 
Ella stii ca ai dreptate? Intotdeauna ne concentram sa avem macar un folicul frumusel si sa fie cat mai mare nr de gigei. Dar nu ne punem intrebarea daca ovulul este de calitate sau nu.
Aseara am vorbit cu cunostiinta care mi-a cerut nr de telefon ale Cezarei, de la cabinet ca vrea sa se duca si la ea. A facut pana acum 6 inseminari. Prietenul este ok cu nr de gigei. A incercat si pe natural si cu stimulare. Nimic. A facut inseminari cu 1,2, 3 si chiar 4 foliculi. Tot nimic. Mi-a zis ca a juns la concluzia ca de fapt, ea nu are ovule de calitate. Exista cumva vreo analiza care sa iti spuna daca foliculii sunt de calitate sau nu? STie cineva?
BAfa multe la toate. 
24+ moi si
Cezara Maria
bytzi spune:
ella,la Sibiu fac inseminarile ecografic(abdominal),se vede exact cum patrunde sperma si se vede si daca foliculul s-a spart sau nu ,nu se face eco inainte caci ei lucreaza inseminarile cu vezica plina
dumnezeu ma va ajuta

peta spune:
dankutza - eu am auzit de o analiza a hormonului antimullerian care iti arata cum e rezerva ovariana. Am gasit undeva ca ti-ar arata si calitatea ei, dar doar intr-un singur loc, in rest scria doar ca iti arata practic cate ovule mai ai. Din pacate n-am gasit foarte multe informatii.
Cel mai sigur e atunci cand faci FIV si iti face punctie, se vede clar cum sunt ovulele, dar...
Si eu imi tot pun problema asta, daca nu cumva am ovulele de proasta calitate si ma tot uit dupa mai multe informatii despre analiza asta.
Daca mai auzi ceva sa-mi spui si mie.
ella28 spune:
Nu cred ca exista vreo analiza care sa indice calitatea. Eu cred ca sub 35 de ani sunt cazuri rare femeile care au probleme de calitate. Cred ca dupa 35 de ani se poate pune intrebarea asta. Eu m-am linistit la FIV cand 1 ovul am avut si a ajuns la 8 celule in 72 de ore ceea ce e de f bine. Era de revista
...
Mie mi se pare ca la mine e o pb de nidare. Stiu ca veti spune ca imi dau cam mult cu presupusul dar asta e feelingul meu. La 5-6 zile de la inseminare am dureri de burta, e clar ca ceva se intampla...si nimic in final. Ce se intampla de fapt in urma inseminarii ramane un mister, noi putem doar spera intr-un final fericit si sa ne dam cu presupusul...
Oricum vb cu Dracea si imi spunea si ea ca si femeile perfect sanatoase si fertile produc doar cateva luni pe an ovule bune, viabile (daca nu ma inseala memoria 4luni ok din 10luni), ideea e sa incercam si sa speram ca tragem lozul castigator la un moment dat ![]()
anna_ivan spune:
fetelor voi luati acid folic de 1 mg sau de 5 mg? Ca pe reteta pe care mi-a dat-o dr scrie doar acid folic si pana acuma farmacista mi-a dat de 1 mg, dar azi am schmbat farmacista si mi-a dat de 5 mg (pe care am si inceput sa il i-au ca doar e mai mult si poate mai bun).
succes fetelor care asteapta rezultate. ma rog pentru voi
va pup pe toti
peta spune:
anna_ivan - eu iau de 1 mg, 5 mi se pare cam mult.
ella - nidatia e influentata de progesteron, sau progesteronul intervine doar dupa ce s-a produs nidatia?
asa si eu dupa prima inseminare cam in zilele in care trebuia sa aibe loc nidatia, am simtit la un moment dat pentru cateva secunde o durere f ascutita in burta, chiar ma bucuram ca am zis ca gata, asta e, dar cand colo...