FIV in Ungaria - 63

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

drign, nu am stat sa citesc cele relatate de tine in urma ... insa vreau sa te intreb, ati facut fiv la szeged ? cat ati platit ? mercic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

tannoo25 ceea ce scrie drign descrie probabil si prima intalnire dintre medic si pacient.
Prima intalnire pe mine ma ajuns asa: Consultatie - 13.000 ft, Paptest si citologice - 18.000 ft
Ecografia - 8.000 ft.

Fiv-ul propriuzis asa:
Ovulometria si monitorizarea cu ultrasunete - 105.000 ft
Punctia ovariana - 105.000 ft
ET - 112.000 ft
+ daca este necesar ICSI -110.000 ft,hatching -50.000 ft

Dupa care mai este si pretul tratamentului, care tratament difera de la persoana la persoana- pe mine ma ajuns cca 150.000 ft( tot tratamentul de stimulare+tratamentul de sustinere de dupa ET)

Nu stiu sa-ti spun si cursul valutar la plata cu cardul, dar eu am schimbat in Szeged- lei in forinti- 1,6, 1,59,

Sper sa te ajute informatiile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

tannoo25 eu am cerut de la drign sa-mi scrie cum a decurs prima lor consultatie. Inca nu au ajuns la punctie.

http://lt2f.lilypie.com/hFMNp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulica spune:

Buna fetelor.
Am auzit ca ar fi o clinica KAALI si la GYOR. Stiti ceva despre aceasta clinica, despre medicii de acolo?
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa78 spune:

Buna fetelor
Am sunat azi pe la 12 in Debrecen si mi-a zis ca maine la 9,30 sa fiu pt ET. Mi-au ramas tot 6, din care vor congela (presupun 3). Sunt un pic speriata , ma asteptam sa-i tina mai mult. Stiu ca in mod normal dupa 72 de ore ti pune, dar din cate am citit cu cat se divide in mai multe celule, sansele cresc. Acum cum va vrea Dumnezeu.
Ne mai auzim.
Va pup pe toate si va doresc numai bine

Mergi la inceput

Isa draga fii mai optimista, nu cantitatea ci calitatea conteaza si daca eu spun ca maine e ziua ta atunci asa este. Nu fi pesimista sa nu ai indoieli in inima ta!!!! Trebuie sa mergi optimista si nu cu gandul ca de ce nu l-au mai tinut. Abia dupa mai multe FIV-uri nereusite tin ami mult timp. Vezi a maine totul va fi bine si in curand ne dai vestea ca vei fi mamica! Asa sa te ajute DD!!!!!!!!!! E normal sa fii ingrijoarata, speriat si cu frica in tine dar de aceea suntem noi sa te incurajam, sa-ti tinem pumnii si sa-ti spune ca totul va fi OK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

fetelor am mare nevoie de sprijin moral! Cateva cuvinte de imbarbatare mi-ar prinde bine.
Eu am ceva vechime pe forum insa intru ceva mai rar pentru ca dupa fiecare nereusita mi-am luat pauza lunga.
Povestea e in felul urmator. In 2005 am facut laparo, cu salpingectomie partiala bilaterala si neosalpingostomie bilaterala ( reconstructie tubara). Numeroase stimulari, rezultat zero, anul trecut in august am facut Fiv in Germania, reusit dar sarcina s-a oprit in evolutie la 5 saptamani. Supriza imensa ca la fix un an de la FIV, acu o saptamana jumate sa am test pozitiv. Am facut bhcg miercurea trecuta, 233 ( ziua 29 de la UM), iar azi este 2516, la 8 zile. Valoarea s-a dublat la fiecare 48 de ore dupa calculele mele, deci sarcina ar fi in evolutie. Azi de dimineata m-au apucat insa durerile de burta cu sangerare usoara, cand bejulie, cand roz, nu rosu intens si am ajuns la spital la eco. Sarcina nu se vede la eco, desi ar fi cam 5 saptamani si o zi de la UM. Stiu ca e prea mica, insa mi-e teama sa nu fie extrauterina datorita trompelor mele. Am risc de sarcina ectopica. Totusi, din ce stiu eu, bhcg nu ar merge astfel in sarcina, adica nu s-ar dubla la fiecare 48 de ore cum mi s-a intamplat mie. Nu stiu ce sa fac. Incep sa tampesc ca anul trecut cand am avut un cosmar de 4 saptamani aproape pana mi s-a pus diagnosticul de sarcina oprita in evolutie. Nu mai vreau sa trec prin ce am trecut anul trecut
Nu stiu ce sa fac. La eco mai merg vineri si tot atunci o sa-mi repet bhcg-ul.
am nevoie de incurajarile voastre si poate ceva din experientele legate de sarcina confirmata mai tarrziu si sangerari la inceput de sarcina.

va multumesc mult

cami

Mergi la inceput

Cami mi se rupe inima cand citesc povestea ta. Nu spun ca e bina ca sangerezi dar cat timp bHCG-ul se inmulteste stai in PAT fara efort. Poate ti-ar prinde bine ceva medicamente, dar nu stiu ce,cere de la medic pt ati intarii organismul. La eco ca nu se vede nimi e ff firesc, e prea mic. Am citit pe forumuri mult si sa stii ca au trecut multi prin asta si la unele povestea s-a sfarsit cu bine. Sfatul meu asteapta in pat daca poti linistit. Apoi dute la eco cand ti-a spus medicul. Daca bHCG-ul creste insita sa te consulte minim 3 medici fara sa le spui ce a spus altul. Numai daca 3 medici ti-au confirmat ca fatul s-a oprit din evolutie sa faci pasul ...Au fost cazuri cand abia al 3-lea medic a observat fatul la care deja ii pulza inima. Sa ma tii la curent si iti tin pumnii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Isade abia acum am intrat pe forum si am citit ce ai scris
. Iti tin pumniisi sper din suflet sa ti se implineasca visul. Cati embrioni ti-au implantat?
Cami nu renunta sa speri, si nu te mai stresa!!!! Si asta te-ar putea afecta.Stai cuminte si roaga-te la Dumnezeu!!!
Noi suntem toate alaturi de tine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank30 spune:

fetelor,care a-ti inceput tratamantul de stimulare, poate cineva sa-mi spuna si mie cam cat costa medicamentele?Am inteles ca e destul de scump si cat dureaza acest tratamant (cateva zile...saptamani?)
Urmeaza sa fac un ecograf si pe urma sa-mi prescrie tratamentul de stimulare.Ce fel de ecograf se face?Va pup multa sanatate si va doresc din suflet sa va indepliniti visul mult dorit!

Mergi la inceput