FIV in Ungaria - 63
Raspunsuri - Pagina 24
samira33 spune:
hello gagici 
ank30...pot sa-ti spun despre cazul meu:stimulare de 12 zile cu puregon 100 si 150 unitati in ultimele 3-4 zile....plus celelalte medicamente si pregnil.....m-au dus cam la 35 de milioane.....asta se intampla in octombrie 2008
iar protocolul de 10-12 zile este cel scurt....mai exista si variante mai lungi....si implicit mai scumpe
iti doresc spor la facut bebei
rubia spune:
Gata fetelor s-a hotarat ma inscriu si eu in cursa FIV la Budapesta.
Am avut pe 3 sep (multumita lui sufletel) consultatie cu Dr Kovacs si mi-a facut dosarul.Mai am de facut hormonalele deoarece ultima menstruatie la mmine a fost pe 24 iulie ;ma rog pe 5 aug am facut histero si pe urma pana pe 20 am avut sangerare incontinuu dar mi s-a zis sa nu consider asta CM deoarece el va veni normal .Numai ca n-a venit asa ca astept pana pe 15 sep sa vad ce si cum.
Ne-a lat sange pentru a face ei cariotipul ca sa stie ce kituri sa comande pentru testare PGD,si sa fie siguri ca au rezultatele corecte avand in vedere ca in Romanica un laborator (vestit) a dat rezultate gresitte iar al doilea ne-a arata ca exista ceva anomalii.
Ce m-a uimit pe mine este ca am platit foarte putin adica cval a 180 de euro pentru consultatie+eco+2 cariotipuri.
La noi doar cariotipul sotului prima data +microdeletiile ne-a costat 1900 RON la Bios si unde mai pui ca ne-au dat si rezultate gresite;iar a doua oara la Genetic LAB a fost 100 euro de persoana asa ca nu stiu ce sa zic...ori o sa-l platim (cariotipul ) dupa aflarea rezultatului ori e gratis avand in vedere ca facem PGD la ei.
Toate analizele le aveam facute si traduse cand m-am dus la ei iar Dr Kovacs m-a felicitat ca m-am dus bine pregatita. Oricum FIV-ul este programat pentru a doua jumatate a lunii noiembrie pentru ca abia dupa 20 noiembrie suntem liberi amandoi (eu si sotul) asa ca am timp sa mai fac ce mi-a zis :hormonalele si EKG (pt anestezie)
Pupici la toata lumea si bafta multa va doresc.

rubia spune:
Gata fetelor s-a hotarat ma inscriu si eu in cursa FIV la Budapesta.
Am avut pe 3 sep (multumita lui sufletel) consultatie cu Dr Kovacs si mi-a facut dosarul.Mai am de facut hormonalele deoarece ultima menstruatie la mmine a fost pe 24 iulie ;ma rog pe 5 aug am facut histero si pe urma pana pe 20 am avut sangerare incontinuu dar mi s-a zis sa nu consider asta CM deoarece el va veni normal .Numai ca n-a venit asa ca astept pana pe 15 sep sa vad ce si cum.
Ne-a lat sange pentru a face ei cariotipul ca sa stie ce kituri sa comande pentru testare PGD,si sa fie siguri ca au rezultatele corecte avand in vedere ca in Romanica un laborator (vestit) a dat rezultate gresitte iar al doilea ne-a arata ca exista ceva anomalii.
Ce m-a uimit pe mine este ca am platit foarte putin adica cval a 180 de euro pentru consultatie+eco+2 cariotipuri.
La noi doar cariotipul sotului prima data +microdeletiile ne-a costat 1900 RON la Bios si unde mai pui ca ne-au dat si rezultate gresite;iar a doua oara la Genetic LAB a fost 100 euro de persoana asa ca nu stiu ce sa zic...ori o sa-l platim (cariotipul ) dupa aflarea rezultatului ori e gratis avand in vedere ca facem PGD la ei.
Toate analizele le aveam facute si traduse cand m-am dus la ei iar Dr Kovacs m-a felicitat ca m-am dus bine pregatita. Oricum FIV-ul este programat pentru a doua jumatate a lunii noiembrie pentru ca abia dupa 20 noiembrie suntem liberi amandoi (eu si sotul) asa ca am timp sa mai fac ce mi-a zis :hormonalele si EKG (pt anestezie)
Pupici la toata lumea si bafta multa va doresc.

ank30 spune:
samira33,oarecum ma asteptam sa fie scump tratamantul de stimulare dar sincer nu m-am gandit ca e chiar asa mult
....asta e ce sa facem...orice pentru bebei.Pupici
tie si la toate fetele curajoase.Mersi tare mult de ajutor!
BoboMom spune:
Cami, iti doresc bafta multa! Sa dea Domnul sa ne dai vesti bune in curand. Iti tin pumnii! 
Laura
31+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze
pogonici1977 spune:
buna dimineata...fetelor am si ei o intrebare la voi
dct kovacs isi respecta in general programarile>??? iam trimis aseara un email dct sa stim daca mai e valabila programarea noastra ptr 22 septembrie, ptr a ne putea face si noi rezervari la hotel si la tren
asteptam confirmarea dct ptr a ne putea face bagajul., bilete, dosarul.....etc
mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea
bitza20 spune:
Buna fetelor, aveti idee cat e de aglomerat dr. Kovacs? Poate si-a facut cineva programare de curand si-mi poate spune si mie cam la ce interval de timp se fac programarile.
Multumesc
Isa78 spune:
Buna fetelor
Am venit ieri acasa in formatie de 4 ( eu si cei 3 ungurasi ai mei, 2 de 8 celule si 1 de 7 celule), 2 i-a congelat( 1 de 9 celule si 1 de 16 celule).
Acum stau cumintica in pat, doar la baie, unde merg destul de des, pt ca beau foarte multa apa si sa mananc.
Astept sugesti pt ceia ce trebuie sa fac dupa ET sau ce nu trebuie sa fac. Deja ma gandesc la tesul de sarcina cand sa-l fac.
Va multumesc si va pup pe toate
Tabitha spune:
Buna dimineata la voi toate.
Am revenit din concedii si m-am apucat de treaba (la serviciu). Si in plus am "donat" sange pentru analizele hormonale. Nu stiu daca am calculat bine sau nu, insa iata cum stau lucrurile. Mi-a venit ciclul vineri noapte spre sambata, pe la orele 23.00. Ca atare, de la mine stiinta, am hotarat sa consider sambata ca fiind prima zi a ciclului iar luni dimineata (a treia zi, conform calculelor mele), m-am dus sa-mi ia sange pentru analize. Am zis ca am calculat corect si ca nu mai are sens sa mai astept inca o luna pt. analize, acum ca ne-am hotarat sa incercam a treia oara FIV-ul. Voi ce spuneti, am calculat bine sau am gresit si de fapt luni era a patra zi a ciclului?
Va tin pumnii tuturor si sa ne dea DD copiii pe care ii asteptam si ii iubim deja.
Va pup si o zi buna tuturor.
tveety spune:
Thabita, ai calculat bine. Daca ciclul nu vine dupa ora 14:00 medicii spun ca prima zi este ziua urmatoare 
http://lt2f.lilypie.com/hFMNp3.png