FIV in Ungaria - 63

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

fetelooooooooooooooooooooooooooooor....salutare....va pupa fata, apasat
unde am nimerit oare?????......
sunt absolut socata......ieri eram la o temperatura de 45 de grade si o mare cu apa la 30 de grade.....8 zile am umblat numai in chiloti....si acu mor de friiiiiiiiiiiiiiiiig.......

si pentru ca inca nu realizez ca nu mai sunt in vacanta ,la mare la soare....azi dimineata am plecat la munci....ca o floare ca un crin....in bluza de voal transparenta....si fustita subtire cu ditai crapalau pe picior.....si acu' ma ustura in gat de mor......si mi-e frig rau.....si-mi vine sa ma bag sub plapuma si sa nu mai ies niciodata de acolo

ma duc sa-mi fac un ceai fierbinte.....si apoi vin sa recuperez....si vroiam sa va spun,de fapt,ca m-am intors

va pupa fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Isa cum a fost azi la punctie?
Ai vesti bune pentru noi?
Samira bine ai revenit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Mirela, Tamaryllis din cate stiu eu, singurul mod de a ajunge din Arad in Szeged , este acela al autoturismului sau a trenului. Autocare sunt, care trec prin Szeged , in drum spre Germania sau Austria, dar nu opresc in Szeged. Mai precis nu iau pasageri pentru curse scurte (daca dai telefon la autogara spun ca nu au curse pentru Szeged, cu toate ca majoritatea autocarelor trec prin Szeged). Daca mai aflu ceva va anunt.
Pupy76 multumesc mult.
Eu am inceput azi tratamentul cu Fostimon si Clostilbegyt.

tuturor

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE PURTATI NUMELE SFINTEI MARIA.
SA AVETI PARTE DE SANATATE SI LINISTE SUFLETEASCA.

TUTUROR

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns drign spune:

Buna ziua!

La clinica a fost astfel:
- s-a deschis un dosar cu numele nostru in care s-au introdus copii dupa actele de identitate si analize. Am semnat pe un formular cu preturi si am completat un formular cu datele nostre.
- am intrat intr-un cabinet impreuna cu Gyongyi si o asistenta care, dupa ce ne-a urat bun venit la clinica, ne-a facut anamneza (boli, medicatie, daca fumezi, daca ai mai ramas insarcinata/copii din alta relatie, inaltime, greutate, data ultimului CM, etc.)
- am fost invitati (din nou cu Gyongyi) in cabinetul doamnei doctor care a discutat cu noi pe baza analizelor din dosar; nu a cerut analize suplimentare fata de cele prezentate; ne-a spus ca trebuie sa venim la clinica in a doua zi de CM cand se va face dozarea hormonilor si pe baza rezultatelor se va prescrie tratamentul; dupa patru zile se va face prima monitorizare, apoi din doua in doua zile.
- doamna doctor i-a mai facut o ecografie Irinei si asta a fost tot
- am platit cu cardul

Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

fetelooooooooooooooooooooooooooooor....salutare....va pupa fata, apasat
unde am nimerit oare?????......
sunt absolut socata......ieri eram la o temperatura de 45 de grade si o mare cu apa la 30 de grade.....8 zile am umblat numai in chiloti....si acu mor de friiiiiiiiiiiiiiiiig.......

si pentru ca inca nu realizez ca nu mai sunt in vacanta ,la mare la soare....azi dimineata am plecat la munci....ca o floare ca un crin....in bluza de voal transparenta....si fustita subtire cu ditai crapalau pe picior.....si acu' ma ustura in gat de mor......si mi-e frig rau.....si-mi vine sa ma bag sub plapuma si sa nu mai ies niciodata de acolo

ma duc sa-mi fac un ceai fierbinte.....si apoi vin sa recuperez....si vroiam sa va spun,de fapt,ca m-am intors

va pupa fata

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikas spune:

Buna dimineata, sunt o aspiranta cu probleme de trombofilie si scriu la voi pentru ca am mare nevoie de datele de contact ale medicului hematolog de la Coltea -Simona Avram.
Ma puteti ajuta va rog frumos?
Avalon, stiu ca tu ai zis in forumul de trombofilie ca mergi la ea. Ma poti ajuta te rog mult cu datele ei de contact?
Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa78 spune:

irinaflorea, am fost ieri la Debrecen pt punctie si pe langa durerile pe care le-am avut in timpul tratamentului, a trebuit sa-mi fie rau, sa vomit, nu a fost buna de nimic . Mi-au scos 10 ovocite din care, azi am sunat, s-au fecundat 6. Cine stie cate vor ramane pana maine. Sa ramana unul, dar bun, care sa se prinda si sa nu mai plece 9 luni. Dr mi-a spus ca ET il voi face joi sau sambata. Acum vom vedea, o sa va tin la curent.

Va pup pe toate si va doresc numai bine
LA MULTI ANI! tuturor celor ce poarta numele de Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello

LA MULTI ANI!!!!.....si cele mai bune ganduri pentru toti cei care isi serbeaza onomastica astazi!!!

isa.....sa-ti ajute DD sa sa ai embrionasi puternici si lipiciosi

mai am si eu 3 saptamani si merg la Budapesta ....abia astept

ma duc sa arunc ceva in oala ca mi-e o foameeeeeeeeeeeeeeeeeee
revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

drign mii de multumiri!!!!!!Nu este nimic complicat, vad. Mie mi-e frica ca ma trimite sa fac histeroscopie sau ceva analize si nici nu stiu unde sa-mi fac. La multi încep tratamentul cu anticonceptionale, dar la voi nu sper nici la noi. Desi la noi sunt probleme cu sotul... poate ne cheama; si pe noi la urmatorul cm iar noi avem programare în 7 si urmatorul ciclu începe în 9, ce bine ar fi nu ma asteptam sa înainteze lucrurile. Dar noi vom avea doar analizele de pe lista + spermograma+ spermo-cultura+ hormonii sotului poate va mai solicita si altceva si va mai dura. Vom vedea. Abia astept!!!!!!!!

Isa nu fi trista nu conteaza câti sunt ci sa fie 2 sanatosi si pe care sa-tidea înapoi DD ajuta, iti tin pumnii

pe totii!!!!!!

http://lt2f.lilypie.com/hFMNp3.png

Mergi la inceput