FIV in Ungaria - 63
Raspunsuri - Pagina 21
Looana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tamaryllis Luck, imi pare tare rau! Nu se poate sa iti colecteze ovocite timp de mai multe luni, pe care sa le foloseasca la un singur ET? Natural ai tot asa un folicul? Nu te da batuta, caci intotdeauna se gaseste o cale de reusita! ![]() Looana, pe mine m-a costat cazarea, medicatia si procedura mai putin de 2500 de euro. Analizele nu le-am calculat aici, caci le-am facut in tara. incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!![]() |
tamaryllis tu unde ai facut in Hu.? la ce clinica
Te rog spune-mi ce este sarcina biochimica?am vazut asta la tine pe prima pagina dar sincer nu stiu ......
Merci pt raspuns.

Looana
ALRAK spune:
VA PUP PE TOATE 

Revin si eu dupa cateva saptamani de absenta, am fost in concediu, am mutat-o pe mama din Sibiu in Arad si sunt pregatita pentru o noua incercare.
Miercuri am fost la Szeged la control si Dna Dr mi-a spus ca vom face FIV cu o stimulare usoara, pentru ca si la stimulare forte tot un embrion am obtinut.
Maine, de fapt azi, ca este trecut de miezul noptii, incep tratamentul.
Doamne Doamne sa ma ajute sa fie cu reusita
.
Mi-a fost dor de voi, de toate 

, dar n-am avut timp nici sa mor in zilele astea de cand am revenit din concediu.
Denisa felicitari, ma bucur mult pentru tine. Sa ai o sarcina usoara, cu BB sanatos si la termen.

Raluca pup mamica fericita
. 

Un bun venit pe lume Nataliei. Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa ajute sa fie sanatoasa si papacioasa, iar tu sa ai o refacere usoara.

Luck imi pare rau. Doamne Doamne sa-ti dea puterea sa margi mai departe. Si eu la stimulare forte am obtinut numai 2 ovocite din care am obtinut un singur embrion... Sa vedem cum o fi de data asta 

Trebuie mers mai departe!

Klu, draga mea, ce printesa frumoasa ai. Sa fie sanatoasa Maria Theodora si papacioasa.

Va pup pe toate aspirantele, gravidutzele si mamicile.
Doamne Ajuta-ne!
drign spune:
Salutare la toata lumea!
Vineri ne-am intors de la Szeged, de la consultatia cu doamna doctor Maria Kriszan. Consultatie + eco = 21.000 HUF (13 + 8). Am platit cu cardul.
Analizele sunt bune, singura problema este timpul. Speram ca la sfarsitul lui noiembrie sa ne putem lua trei saptamani de concediu si sa incepem procedurile.
Am fost cazati la Gyongyi. Avea probleme cu internetul. Nu stiu daca s-au rezolvat.
Va dorim toate cele bune!
Irina si Dragos
Mirela39 spune:
Denisa220972
Iti multumesc foarte mult pentru informatii si incurajari. O sa incerc sa am incredere si sa ma duc la dr cu inima deschisa, dar asteptarea aceasta ma omoara. Imi pare groaznic de rau de atatia ani pierduti cu tratamente inutile in Romania......!
Iti urez multa sanatate si ne mai auzim!
tamaryllis
Iti multumesc ca esti sincera cu mine; sunt dispusa sa fac tot ceea ce imi spune dna dr sa fac astfel incat sa fie bine si pt mine; daca va trebui sa ma operez la trompa stanga o voi face, dar nu as dori sa fac lucrul acesta in Romania, ci as dori sa ma opereze ei in Ungaria; dar nu stiu daca ei fac aceste operatii si cat costa?! O sa vad in noiembrie;in prezent ma simt bine, nu acuz dureri, dar am si urmat un tratament antiinflamator si incerc sa am grija de mine. O sa vedem ... Cu Dumnezeu inainte!!!!!
Iti urez multa sanatate si sa ne ajute Dumnezeu sa reusim!!!
Alrak
Draga mea am vazut ca esti din Arad si as dori sa ma ajuti cu o informatie: eu sunt din Constanta si as dori sa vin in Arad cu avionul(daca va mai fi cursa in perioada de iarna); intrebarea mea era daca din Arad exista vreun transport auto de calatori spre Szeged? eu am dat cateva telefoane in Arad si am inteles ca ar fi niste autocare care pleaca noaptea spre Szeged??????? Desi de la autogara Arad mi-au spus ca nu exista transport spre Szeged.
Daca ai putea sa ma ajuti ar fi minunat pt ca as sti si eu ce cale sa aleg astfel incat sa ajung in Szeged mai bine, avand in vedere distanta enorma de parcurs.
Iti multumesc anticipat si ne mai auzim!
Mirela39 spune:
Buna fetelor,
Pt prima consultatie la dr Kriszan am apelat la traducatoarea Toth Maria care mi-a spus ca ma costa traducerea 30 de Eur. Pe internet am citit parerile unor persoane care nu prea au fost multumite de ea. Va rog sa-mi spune-ti daca exista dintre voi persoane care au apelat la serviciile ei si daca ati fost multumite.Offff, exact problema asta mai imi lipsea!!!!!!
M-ar ajuta enorm orice informatie.
Va multumesc
pupy76 spune:
Mirela la Szeghed nu se fac interventii chirurgicale, eu trebui sa-mi scot trompele , dr Zadori mi-a zis sa fac asta in Romania.Multa bafta.
Alrak Doamne ajuta si totul sa fie bn de data asta.
tveety spune:
Mirela, din cate am citit, la Kaali nu se fac altfel de interventii cirurgicale, chiar si unguroaicele sunt trimise la spitale. La spital nu stiu daca te interneaza, iar despre cabinete private care sa faca astfel de interventii nu am auzit. Eu zis sa-o intrebi pe dna doctor ea precis te va sfatui cel mai bine.
drign cum a decurs consultatia, nu a cerut spermograma facut de ei? Care va fiu urmatorul pas? Eu astept cu nerabdare sa incepem si noi si sunt curioasa.
Mai avem fix 1 LUNA pana la consultatie 
Espe spune:
Mirela 39, uita de traducatoarea Toth Maria, e o alegere gresita. Eu nu am avut nevoie de traducatoare pt ca am vb in engleza cu dr Zadori, dar cat am asteptat la usa am asistat la scene neplacute intre aceasta traducatoare si clientele ei. Nu traduce tot (posibil sa nu inteleaga f bine lb maghiara), e cam irascibila si cere si bani in plus la final. Am asistat si la un scandal intre ea si sotul unei dne careia i-a tradus. Vezi ca pe prima pagina sunt trecute alte 2 persoane care traduc. Apeleaza la dansele.
tamaryllis spune:
Looana, sarcina biochimica este de fapt sarcina confirmata biochimic, prin teste de sange, care se elimina la prima menstruatie.
Fiv-ul l-am facut cu dr. Zadori, la clinica din Szeged. Referitor la intrebarea ta privind recomandarile medicilor pt a face diverse analize, nu cred ca exista un raspuns de genul "da, iti recomanda" sau "nu, nu iti recomanda". Ideea e ca de ex., la primul fiv, nu iti recomanda nimeni sa faci analize de trombofilie daca nu ai avut de nicio sarcina pierduta. Sau cel putin asa cred.
Si pe mine ma intereseaza daca exista un mijloc de transport in comun intre Arad si Szeged.
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!