FIV in Ungaria - 63

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ElenaTudor spune:

Vesti... nu prea bune, am primit rezultatul analizelor:
FSH - 6,8 - in limite
LH - 1,46 - in limite, dar destul de scazut
Estradiol - 10 - muuuuult sub limita
Prolactina - 19,7 - in limite
TSH - 0,809 - in limite
FT4 - 1,12 - in limite

Spermograma: 12 mil/ml muuult sub limita
mobilitate la 4 ore: 40% din care 10% in mobilitate normala progresiva. Concluzii: hipersemie, oligozoospermie, astenozoospermie.

of!

Ma poate ajuta cineva cu detalii privind nivelul scazut al estradiolului?
trista azi... :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

dupa 7 zile de stimulare si 8 zile de la inceperea tratamentului a rezultat 1 FOLICUL !!!
Am intrerupt tratamentul.
Poate data viitoare,desi cu raspunsul meu la tratament nu stiu ce sanse o sa mai am.
Va pup pe toate fetele si va doresc weekend placut !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Bafta tuturor fetelor care sunt in focuri !!! Sa va dea Dumnezeu putere sa nu renuntati pana nu va vedeti visul implinit !!!

cornelia, luck, ma gandesc la voi si va tin pumnii...sa fie asa cum va doriti de data asta !!!

Ieri buburuza noastra a implinit o luna...a crescut ca in povesti...
a luat in greutate 1200 gr si in lungime 7 cm...ii merge bine cu lapticul de la mami...si e o dulcica si o scumpica si noi suntem disperati dupa ea.

Aici e iubirica noastra

http://family.webshots.com/album/574499202rFMSBt

Klu mami fericita de Maria-Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Of, Luck, am asteptat sa intri cu vesti... 1 folicul... nu-mi vine sa cred Te pup

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupy76 spune:

Luck nu-ti pierde speranta, sunt sigura ca e greu dar nu trebuie sa te dai batuta.Suntem alaturi de tine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

ElenaTudor, nu ma pricep prea bine, eu stiu ca nu e bine atunci cand nivelul estradiolului este prea mare... se zice ca e bine sa fie cat mai mic la inceputul stimularii. Acum, nu stiu cat de mic e bine sa fie, si ce inseamna cand e mult sub limite...

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

luck, nu apucasem sa citesc tot...asteptam vesti de la tine, imi pare tare rau...
Sper sa gasesti resurse si puterea necesara de a continua !!!

Klu mami fericita de Maria-Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

buna!felicitari denisa!sarcina usoara!
acordul pentru anestezie trebuie semnat si de medicul de familie?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

denisa felicitari si numai de bine sa auzim de acuma incolo
Ma gindesc sa incerc in Ungaria sau in Austria desi pt mine e mai aproape Austria dar cred ca sunt mai multe reusite in Ungaria....
Va rog din suflet sa-mi spune-ti unde in Ungaria care este ceea mai buna clinica ,adica unde intradevar se ocupa de tine cu tot felul de investigatii inainte sa se apuce de FIV si stimulare.
La ce suma in € de duce acuma in Ungaria un Fiv + medicamentatia + analizele??? eu am nevoie de Fiv ,sotul e Ok ....eu sunt cu rezerva in scadere acesta e motivul pt care am ajuns aici.

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Luck, imi pare tare rau! Nu se poate sa iti colecteze ovocite timp de mai multe luni, pe care sa le foloseasca la un singur ET? Natural ai tot asa un folicul? Nu te da batuta, caci intotdeauna se gaseste o cale de reusita!

Looana, pe mine m-a costat cazarea, medicatia si procedura mai putin de 2500 de euro. Analizele nu le-am calculat aici, caci le-am facut in tara.

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Mergi la inceput