FIV in Ungaria - 63
Raspunsuri - Pagina 19
tamaryllis spune:
Mirela, si au am avut hidrosalpinx. Spun am avut pt ca acum nu mai am trompe, intrucat in urma unei consultatii la Szeged, dr Zadori mi-a recomandat salpingectomie si FIV. Din pacate am avut sarcina biochimica, dar sunt increzatoare ca data viitoare va fi bine.
Oricum, eu ma dusesem convinsa ca va fi nevoie sa imi scot trompele, intrucat am rascolit mai multe forumuri (si din alte tari) si am constatat ca sunt f putine reusite de fiv fara salpingectomie in cazul in care exista hidrosalpinx.
Cu toate astea, am auzit si de reusite pe natural, dar tinand cont ca ai 39 de ani, nu cred ca iti poti permite sa mai astepti. Stiu ca parerea mea e radicala si cred ca a mai deranjat niste persoane, dar intentia mea e buna.
Referitor la cazare, eu am stat la Gyongy(respectiv atelocin ) de pe forum- gasesti nr ei pe prima pagina. Acolo voi merge si data viitoare.
Gyongy, sa-ti traiasca sotul! Banuiesc ca azi puneti de un gratar, nu? 
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
Isa78 spune:
alinuta_2010, cu mine ai fost. Nu-mi vine sa cred, imi pare asa de rau pt tine. Dar nu ai fost la dr sa-ti spuna de ce nu s-au divizat, sa-ti dea o explicatie. Tinem legatura.
Eu azi am fost la control. Mi-a facut eco si mi-am vazut foliculi, sunt destul de multi. E2 este in z10 de stimulare 2867. Asta ce inseamna? Este bine?
Luni fac punctia si nu stiu cum sa va spun dar abia astept ca sa scap de dureri, care nu mai sunt asa de mari, dar exista.
Am uitat sa-l intreb pe dr cand trebuie sa am ultimul contact sexual, sambata la 24 iau ovitrelul( 2 de 250).Daca ma puteti lamuri cu asta.
Va multumesc
pupy76 spune:
Mirela referitor la hidrosalpinx nu stiu ce sa zic eu la sfarsitul lui august am fost la Szeghed pentru FIV, stiam ca am hidroxalpinx pe partea stanga, tinand cont ca nu mi-a venit nici ciclul( ovulamin z 30)dupa discutii cu Zadori am stabilit mai bine sa vin in tara sa-mi scot trompele si apoi sa merg pregatita pentru FIV, eu am si mari dureri mai ales pe partea stanga.Zadori mi-a zis ca dupa 40 de zile de la operatie pot face FIV.
La multi ani pentru Doru(Dana de la Pitesti) si distractie placuta.
Bafta tuturor care sunt in focuri.
goggy spune:
Isa, noua ni s-a recomandat de fiecare data sa evitam contactul sexual inainte de punctie, o data din cauza ca e dureros si a doua oara ca este posibil sa se mai sparga din foliculi. Deci, ca la spermograma, singurel. Ziua punctiei sa fie a 3 a de pauza.
denisa220972 spune:
Mirela39 In legatura cu Dr.Maria Kriszan ptr.mine este un medic pe care la noi in Romania nu l-am gasit si credema ca am consultat foarte multi, de la medicul din coltul blocului pana la vestitii medici din Buc. nu-mi pare rau de bani i-mi pare rau de timpul pierdut si faptul ca dupa atatea investigatii,tratamente au inceput sa ma lase toate.
Ti-o recomand cu toata caldura este un medic exceptional, care i-si face meseria asa cum ar trebui sa o faca toti medici,am avut parte de monitorizare aproape in fiecare zi si tramentul a fost administrat in functie de analize si monitorizari.
La inceput am fost sceptica,dar mi-a demonstrat ca este un medic de nota 100 pentru mine.
Mergi cu sufletul deschis la ea fiindca daca sunt probleme iti spune daca sa faci Fiv sau nu, nu am auzit pe cineva sa aiba probleme la analize si ea sa continue tratamentul doar de dragul de a lua bani.
In legatura cu cazarea eu am stat la Gyongyi (Atelocin74~) conditii bune si pret bun, dar ce a contat cel mai mult omenia lor, ar fi fost vai si amar de
daca nu erau ei.
Daca pot sa te mai ajut cu ceva o fac cu mare drag.
AAAA LA MULTI ANI DORU sa fii sanatos cu putere de munca si sa ai grija de Gyongyi.
Multumesc Avalon ca apar si eu la
.

CANDY1902 spune:
DENISSA ASA IMI PLACE ACUM ACOLO LA GRAVIDUTE VREAU SA VINA SI SIBIANCA MEA LUK, ITI TIN PUMNI SI CIT MAI MULTE GRAVIDUTE ISA SI TOATEEEEEEEEEEE
DORU LA MULTIIIIIIIIII ANI!!!!!!!!!
11 FIX CU BEBELE NOSTRU DRAG
tveety spune:
Denia felicitari si din partea mea pt bebe!!!!!!!!
Si mii de multumiri pentru parerea ta sincera despre Dna Dr. Krizsan!!!!!
Noi tot la ea avem programare in octombrie. Nu avem analize cu carul, ne vom prezenta la consultatie cu analizele trecute de voi ca fiind necesare pt FIV. Nu m-am dus la medici la noi, pt ca la cca.a 2-a consultatie la ginecolog, cu rezultatele slabe ale sotului, medicul mi-a recomandat sa ne ducem la Szeged, iar la urmatorul control in sala de asteptare era o fata fff draguta care venise pt un control inainte de FIV si mi-a spus ca daca avem probleme sa nu ezitam sa mergem la Szeged pt ca medicii de acolo nu se compara cu cei de la noi. Abia acuma am reusit moral sa facem acest pas si vad ca am ales bine sa ma duc la Dr. Krizsan.
http://lt2f.lilypie.com/hFMNp3.png
Miha3 spune:
alinuta - noi am facut numai cariotypul. Se face recoltare la ambii soti de sange la Bioclinica si rezultatul vine in 2 saptamani. A costat 300 ron.
Celor nou venite le urez sedere cat mai scurta pe aici.
Luk - ma rog pentru tine sa reusesti acum!
ali762000 spune:
DORU LA MULTI ANI CU SANATATE, SCUZE INTARZIEREA CA NU AM STIUT, DAR LA ANUL AM SA BEAU UN PAHAR DE SAMPANIE PT. TINE, SA RAMAI ACELAS OM MINUNAT PE CARE L-AM CUNOSCUT, VESEL, ETC.
ATELOCIN TE
si sa iti traiasca sotul.
DENISA felicitari pentru beta, sa de-a Domnul sa stea cuminte noua luni in burtica.
VA 
MAMA DE
SI APROAPE 31 DE SAPT.
ALI