FIV in Ungaria - 63

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Denisa, felicitari!
Ne lipsea o veste buna pe aici!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Denisa, FELICITARI!
Am citit la Fiv, a nascut si Raluca_Paun. o unguroaica dragalasa Felicitari si aici!
Luck, te asteptam cu vesti bune maine!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa78 spune:

denisa220972, felicitari si 9 luni usoare. Sper sa-ti urmez exemplu in luna septembrie
CANDY1902 ai dreptete in legatura cu Moriko. Mie chiar mia spus ca pot sa iau si de la farmacie injectile, nu sunt obligata la nimic. Iar in legatura cu cat ii dau ei, de multe ori nu a vrut sa-mi ia nimic sau am plecat si am uitat sa-i dau, dar de aia la urmatoarea programare sa purtat la fel de frumos. Mersi ca te gandesti la mine si sarcina usoara in continuare.
Fetelor eu incep sa-mi dau seama ca durerile mele nu erau de la nici un chist ci din cauza hormonilor. Acum ca mi-a redus doza la 75 nu ma mai doare asa de tare, este suportabil, dar e bine ca a scos chistul.

Va pup pe toate si va doresc numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta_2010 spune:

Salut,va urmaresc de multa vreme si va multumesc pt. ca existati
m-ati ajutat foarte mult sa ma decid pt a incepe procedura de FIV la Debrecen.
Marti am avut punctia(cred ca am fost impreuna cu IsA78),ieri mi-au spus ca totul e ok si azi m-au anuntat ca nu s-au divizat si probabil ca o sa trebuiasca sa-mi fac ceva analize genetice.
imi puteti spune daca ati mai facut careva aceste analize ,care sunt acestea si daca se fac la ei sau la noi.
va multumesc inca o data si va doresc la toate bafta!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Denisa, FELICITARI si Sarcina usoara!

Natalia, bine ai venit pe lume! Raluca, refacere rapida!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Denisa, felicitari ! Stai asa ca te prindem din urma

Natalia are 3 kg si 49 cm iar mami se simte foarte bine, "pluteste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela39 spune:

Denisa220972

Este minunat sa auzim vesti bune, mai ales ca si eu am programare la Dr Kriszan pe 3 noiembrie 2009 pt un eventual FIV.
Am apelat la traducatoarea Maria care m-a programat la aceasta dr despre care nu stiu mai nimic. In Romania medicii nu imi dau sanse mai deloc pt ca eu am 40 ani si o singura trompa cu hidrosalpinx. In momentul cand m-am programat in Ungaria traducatoarea Maria a fost prima care m-a incurajat si care mi-a spus ca mai exista o sansa si pt mine. Nici nu stiu ce sa mai cred? Pot sa merg cu incredere la aceasta dr? Orice informatie m-ar ajuta in situatia mea disperata.
Si inca o intrebare? Daca poti sa ma ajuti si pe mine cu o informatie privind cazarea in Szeged(eventual mai aproape de clinica) dar nu foarte scumpa pt ca banii imi sunt limitati.
Iti urez multa sanatate si astept raspunsul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Multumesc foarte mult si Maica Domnului sa le ajute pe toate fetele sa reuseasca si sa ma ajungeti din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

LA MULTI ANI DOIU (sotul lui atelocin74)..... sa fi sanatos , la fel de zambacios , si de haios

sa traiti dragilor , si sa ramaneti exact asa , ca sunteti perfecti

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaTudor spune:

Salutari tuturor!
Doamne, ce de vesti bune de cand nu am mai intrat! Felicitari tuturor si multa rabdare si noua, celorlalte .
Eu inca mai astept rezultatele, pe joi o sa le am pe toate si de-abia de-acolo incepe framantarea si asteptarea.
Sa aveti un weekend linistit!

Mergi la inceput