FIV in Ungaria - 63

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Citat:
citat din mesajul lui tamaryllis

Fetelor, va rog daca ma puteti lamuri si pe mine cu un lucru:
Eu am avut 5 foliculi si 4 ovocite la stimulare cu gonal si merional, in total insumand astfel: Z1 - 112.5, Z2- 150, Z3- 150, Z4- 150, Z5-112,5, Z6-112,5, z7-75. Ma interesa daca ma incadrez la o stimulare medie sau usoara, caci eu am tot auzit in jurul meu de 10-11-12 ovocite si ma gandesc oare organismul meu nu produce mai mult? sau stimularea nu a fost atat de puternica pt a produce mai multe ovocite?
Multumesc!
Candy, sarcina usoara in continuare!
Luck, tu ce faci?

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

tamaryllis eu zic ca schema ta este una de stimulare usoara... dar eu nu as merge neaparat pe ideea ca e necesara o stimulare mai puternica pentru a produce mai multe ovocite... eu cred ca depinde de fiecare organism in parte si conteaza foarte mult sa gaseasca medicul tau o schema potrivita pentru tine (nu neaparat cu dozaje mai mari)...

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Mami_vreau, multumesc!
Dubiile mele erau: ori medicul meu nu prea e de acord cu congelarea embrionilor si de aceea a urmarit obtinerea unui nr mai mic de ovocite, ori pur si simplu organsimul meu nu produce mai multe ovocite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
citat din mesajul lui tamaryllis

Mami_vreau, multumesc!
Dubiile mele erau: ori medicul meu nu prea e de acord cu congelarea embrionilor si de aceea a urmarit obtinerea unui nr mai mic de ovocite, ori pur si simplu organsimul meu nu produce mai multe ovocite.

Eu as zice ca e mult mai bine sa mergi pe o stimulare mai usoara, chair daca sunt mai putine ovo ( cred ca si calitatea e mai buna ), decat stimulare puternica, multe ovo si embrioni congelati. Eu am avut 5 la "congelator" si nu a rezistat nici unul ( cel putin asa mi s-a spus ), asa ca n-am facut nici o branza, doar m-am umflat ca un balon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Avalon
multumesc frumos de sustinere , maaaareeee nevoie am de ea !!!
Vineri e ziua de eco asa ca am sa vin cu vesti!!!
candy , tamaryllis
sunt bine , ca de obicei nu am simptome desi stimularea este destul de serioasa , vineri am eco si pana atunci incerc sa nu ma gandesc prea mult la asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Isa iti tin pumnii pana vineri, sper ca va iesi bine....
Nu vreau sa va pierdeti cu totul increderea in Dr. Bodnar totusi,.... nu stiu ce sa zic... stiu cel putin 3 familii care au reusit datorita lui, printre ele, o prietena care a tras lozul cel mare in februarie ,de la prima incercare , dupa ce se chinuise multi ani....
Am auzit deasemenea de la mai multe fete cu care am vb. la clinica, si de aici imi trag eu concluziile, ca tanti aia care arata tare colorata si plina de aur -ca o bisnitara autentica -face "afaceri" cu dr. nostru. In ce sens? Pai in primul rand, de cate ori am fost programata la o anumita ora si Dansa era acolo cu "clientii ei", ii baga pe toti in fata, iar noi, desi ne depasisem de mult ora de programare, eram lasati afara pana termina.Am vazut-o intrand ca la ea acasa chiar si in salonul de langa sala de punctie. Dupa cum spuneam, intermediaza (m-am gandit mult la termenul pe care sa il folosesc) afacerile cu Dr.,la modul ca ea ia banii si apoi ii da lui.
Tin minte ca odata asteptam pe coridor, sotul s-a dus sa imi aduca un pahar cu apa si mi-a zis ca parca Dumnezeu l-a trimis acolo; ii vazuse (pe Dr. Bodnar si pe Marika )impartind banii.
Nu vreau sa afirm nimic, in continuare ma voi duce la el, pt ca, asa cum ati spus NOI I-AM INVATAT!!!!! cu cadouri, cu bani etc.Si NU voi da nimic spaga!!!!
Va pup si va tin pumnii mai departe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa78 spune:

irinaflorea, mersi de incurajari. Nu mi-a pierdut increderea in el, pana acum eu una nu am ce sa- reprosez. Si eu merg pri Moriko pt ca nu stiu limba, si chiar daca sotul meu stie maghiara bine, nu poate sa vina de fiecare data. Afaceri stiu ca fac, dar alta posibilitate nu am, nu pot sa car pe cineva pt mine, sa-i fac program, pt ca tu ai vazut cat se sta. Eu am platit totul oficial, cu factura, iar in ceia ce priveste reusitele totul tine de organism si de noroc. Practic daca stau sa ma gandesc bioloaga este cea mai importanta in treaba asta, nu dr. Tratamentul il primim cam la fel toate, depinde de organism daca produce foliculi de calitate, de sperma sotului daca e buna si de bioloaga care face rezultatul final( ii imperechaza), apoi tot de organismul nostru depinde daca ii accepta sau nu.
Va pup
Pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

Yeeeeeeeeloooooooooo- nu stiu daca ati vazut la FIV - a scris Catalina ca a nascut Ralucapaun - bubulina Natalia - URAAAAAAAAAAAAsa fie intr-un ceas bun si la mai multe reusite tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Raluca Paun, sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa!
Luck, succes!
Goggy, asa am inteles si eu, ca e mai bn cu o stimulare mai usoara. Numai ca acum uite, nu imi mai pot lua concediu sa incep un alt FIV si ma gandeam ca ar fi fost bn sa mai am embrionasi congelati; ma intrebam cam pe unde ma incadrez pt ca pe forum fetele nu prea au spus si dozele prescrise pt stimulare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

buna vreau sa fac o remarca cu privire la doctorul botnar eu nu cred ca morico ii da ceva lui ea lua 5000 forinti dar stiu ca medicul mai aduce injectii si morico le livreaza fetelor din romninia mai ieftine probabil despre bani aia era vorba cind spuneati ca iati vazut impartind bani,eu prin morico am mers mie nu mia cerut nici o spaga desi mia facut programare de azi pe miine la inceput iam platit traducerea si atit.deci fetelor ce e adevarat e adevarat ce nu hai sa nui punem in circa,intradevar ISAtotul tine in primul rind de noroc asa ca iti doresc muuuuuuuuuult muuuuuuuult noroc
denissa scrie despre tine ai facut testul cum esti??????????????

10 + cu bebele nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Atelocin74 CANDY1902,mami_vreau, o beta care cred ca o sa va bucure 420,96 la fel ca si pe mine, si sper sa va ridice moralul ptr. a merge mai departe si sa se realizeze la toate felele dorinta cea mai importanta, cea de a fi mama.
AAAAAA treceti-ma si pe mine la mamici
FIV2- Szeget dr.dr Maria Kriszan August 2009.
Va pup si mult succes

Mergi la inceput