FIV in Ungaria - 63

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns duia76 spune:

Buna fetelor!

Isa78 ma bucur tare mult ca s-a rezolvat problema chistului si ca se poate continua stimularea . Si cu mine a procedat la fel cand mi-a facut punctie , mi-a facut poza inainte si dupa , dar din pacare dupa punctia foliculara nu mi-a mai dat nici o explicatie si nici o poza , parca era normal sa iasa doua ovocite amarate . Eu consider , in continuare, ca a realizat ca a facut o greseala prin faptul ca mi-a facut doar o singura ecografie pe perioada stimularii , poate daca m-ar fi urmarit mai atent si situatia mea era alta .
Referitor le E2 nu stiu ce sa spun , la mine in ziua a 7-a era 157 iat in ziua a 9-a era 258 , dar cu siguranta nu te poti orienta dupa aceste valori avand in vedere finalul . Poate ne lamuresc , pentru ca as avea si eu curiozitatea cum am stat si pentru viitor , fetele care au mai multa experienta .Am citit cum se calculeaza dar nu am inteles nimic .
Sper sa iti meaga totul bine si sa fie cu un final fericit .

Mentionez ca nici eu nu am dat atentii si la momentul respectiv nici nu am considerat ca asteapta cineva asa ceva , desi am auzit ca in alte spitale din Ungaria , aproape de granita unele fete care merg sa nasca dat atentii pentru ca lumea asteapta stiind ca sunt din Romania .
Pentru ca nu stiu daca mi-au rezolvat chistul care s-a facut pe perioada stimularii , astazi voi merge la ecograf pentu a afla , deoarece ma doare ovarul in continuae , sper din tot sufletul s-o fi facut ca daca nu m-am suparat rau pe ei .

Cu scopul de a clarifica lucrurile as vrea , cele care cunoasteti , sa sctie-ti daca superficialitatea , pt. ca nu vreau sa fiu rea sa spun lipsa de profesionalism , il caracterizeaza si pe Dr. Tandor de la Debrecen sau numai pe Dr. Bodnar pentru ca noi am generalizat si ne-am referit mai mult la clinica din Debrecen iar eu sunt acum intr-o situatie dificila , nu stiu daca voi avea posibilitatea de a incerca pe viitor la Budapesta si as vrea sa stiu daca mai are rost sa incerc la ei .
Va multumesc
Pa , pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa78 spune:

CANDY1902, Avalon mersi de raspuns.
duia76, mi-a notat pe fisa vineri eco si analize. Oricum nu plec de acolo fara eco. Acum oricum nu am ce face, trebuie sa merg inainte orice va fi, apoi la urmatoarea( daca va fi) voi vedea. Foliculi am destui, dupa cat am vazut cam 7, dar sa se devolte toti, ca nu erau de aceleasi dimensiuni. Tratament mi-a dat pana vineri si la control vom vedea. Durerile le mai am, dar nu asa de tari. Asta e, merg inainte.

Vorbim vineri cand vin.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

KiraClara, si eu sper sa reusim de la primul FIV . Nici rezerva mea ovariana nu e grozava, FSHul meu fiind in jur de 8 U/l in ziua 2 de CM.

Pai, si ce? 8 e mult? Sau ar mai fi si alte analize in urma carora ai tras concluzia ca nu ai o rezerva ovariana grozava?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Goggy, eu am avut 14 ovocite cu FSH 11 si o stimulare medie (maxim 225 ui zilnic).

Isa , tinem pumnii stransi!
Luck, bafta maxima!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Eh, voila! Asta ziceam si eu, 8 nu mi se pare o valoare mare. Stiu ca apar probleme la valori peste 15 sau p-acolo.
14 ovo? Bun asa. Gonal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui goggy

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

KiraClara, si eu sper sa reusim de la primul FIV . Nici rezerva mea ovariana nu e grozava, FSHul meu fiind in jur de 8 U/l in ziua 2 de CM.

Pai, si ce? 8 e mult? Sau ar mai fi si alte analize in urma carora ai tras concluzia ca nu ai o rezerva ovariana grozava?

goggy , la mine raportul FSH/LH este cam 2 (deci nici asta nu e grozav), in schimb, Estradiolul e destul de bun: cea mai mare valoarea avuta a fost 59, luna asta a fost 40. Insa nu mi-am facut niciodata AMHul (asta cred ca nu se face in Timisoara), in schimb ma bate gandul sa imi fac luna viitoare Inhibina B ca sa stiu mai multe despre rezerva mea ovariana...

Da-mi Doamne puterea sa accept ceea ce nu pot schimba, da-mi curajul sa lupt pentru ceea ce pot schimba si da-mi intelepciunea de a deosebi pe una de cealalta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui goggy

Eh, voila! Asta ziceam si eu, 8 nu mi se pare o valoare mare. Stiu ca apar probleme la valori peste 15 sau p-acolo.
14 ovo? Bun asa. Gonal?

gonal in diverse concentratii combinat cu menopur tot asa in doze variabile (dar nu mai mult de 225 ui impreuna) pe parcursul stimularii care a durat 12 zile (la ultimul fiv)... raportul meu FSH/LH era dezastru : 4!
iar AMH sau Inhibina B nu le-am facut niciodata si nici nu le-as fi facut vreodata nici macar in situatia in care FSH crestea peste 20 sau aveam un rezultat slab la stimulari. De ce? Pentru ca exact ca in Legile lui Murphy, la ce m-ar fi ajutat? se stie ca nu exista remediu pentru rezerva diminuata... singura sansa in aceasta situatie este o stimulare corecta (se practica protocoale specifice pt rezerva ovariana redusa, cu clomiphene si diverse combinatii, etc)

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Avalon , goggy, multumesc pentru lamuriri si mai ales pentru atitudinea pozitiva.

Da-mi Doamne puterea sa accept ceea ce nu pot schimba, da-mi curajul sa lupt pentru ceea ce pot schimba si da-mi intelepciunea de a deosebi pe una de cealalta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

kiraclara da, si eu iau AC dar nu mi-a spus exact pentru cate zile... in ziua 1 anunt la clinica si incep AC, prin ziua 8 fac eco sa vad daca exista chisturi si trimit mail la budapesta cu rezultatul si dr. Kovacs imi va spune cate zile sa mai iau AC... probabil tot in intervalul 12-21 ma voi incadra! Dupa ce termin AC o sa astept sangerarea si aceasta va fi schema:
Ziua 1 : Suprefact 0,5 ml;
Ziua 2 : Suprefact 0,5 ml; Gonal F 75 UI; Merional 2 fiole
Ziua 3 : Suprefact 0,25 ml; Gonal F 75 UI; Merional 2 fiole
Ziua 4 : Suprefact 0,25 ml; Gonal F 75 UI; Merional 2 fiole
Ziua 5 : Suprefact 0,25 ml; Gonal F 75 UI; Merional 1 fiola
Ziua 6 : Suprefact 0,25 ml; Gonal F 75 UI; Merional 1 fiola
Mi-am luat tratamentul doar pentru primele 6 zile deoarece pe urma ma duc Budapesta si imi vor spune cu ce sa continui!

saboupetruta asa cum a spus si balanta_tm nu cred ca s-a gandit nimeni ca tu incerci sa deschizi drumul "micilor atentii"... Din contra, eu una iti multumesc ca ai deschis subiectul!

isa78 si eu cred ca e ok valoarea E2! Bafta multa in continuare!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Fetelor, va rog daca ma puteti lamuri si pe mine cu un lucru:
Eu am avut 5 foliculi si 4 ovocite la stimulare cu gonal si merional, in total insumand astfel: Z1 - 112.5, Z2- 150, Z3- 150, Z4- 150, Z5-112,5, Z6-112,5, z7-75. Ma interesa daca ma incadrez la o stimulare medie sau usoara, caci eu am tot auzit in jurul meu de 10-11-12 ovocite si ma gandesc oare organismul meu nu produce mai mult? sau stimularea nu a fost atat de puternica pt a produce mai multe ovocite?
Multumesc!
Candy, sarcina usoara in continuare!
Luck, tu ce faci?

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Mergi la inceput