FIV in Ungaria - 63

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
citat din mesajul lui 2bobocei

Goggy, cele trei FIV-uri le-am facut la Giulesti (primele doua - nereusite - cu Cezara Bucur, iar al treilea - reusit, dar cu sarcina pierduta la 8 sapt. in urma unui avort spontan - cu prof. Marinescu).

Si eu am 2 Fiv-uri facute la Giulesti cu Cezara Bucur...pe Marinescu l-am ratat . Ma rog, oarecum. Eu intai am fost pacienta lui dar dupa un an am cedat nervos. Timp de vreo 8 luni m-a pus sa fac grafice cu temperatura bazala ( era un mare haos in graficele alea, ovulatie ciuciu )iar alte 4 luni mi-a dat stimulare cu ova-mit si ne-a pus sa facem "neshte treburi" programat, fara nici un fel de investigatii, "ca nu e nevoie".
Eh, dupa cum spuneam, am cedat cu nervii capului( asteptam cate 3 ore sa intru la el iar in cabinet stateam 2 min, de veneam bou si plecam vaca ) iar cand am trecut la Cezara am aflat ca aveam trompele infundate, clamydia, mycoplasma si candida...altfel, toate bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa78 spune:

Scuze, mai vroiam sa va intreb: in ziua a 6 de tratament am avut E2 532. Este ok, sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

buna seara mai fetelor si eu am trecut prin experienta debrecen si eu am mai scris am ramas cu un gust tareeeeeeeee amar nu e posibil ca niste medici sa faca lucrurile asa( eu acum vorbesc pentru ca am experienta szeged si e incomparabil )mai nu e normal sa ni se faca doar un eco pe toata procedura si eu la fel am patit la debrecen si dupa 550 de gonal aveam un estradiol de 8000 si in ultimele 3 zile pina la punctie nu am mai luat nimik si la punctie 21 ovocite ffffffff multe dar de proasta calitate nu stiu ce sa zic faceti ce vreti dar ginditiva de 2 ori pina sa mergeti la ei.la szeged am facut tratament cu 300 gonal si eco tot la 2 zile si desi recunosc nu speram acum imi mingii ingerasul desi inca nul simt sunt happyyyyyyyyy.........va doresc tuturor succes ISA nuti pierde speranta poate domnul va fi cu tine eu iti tin pumni.
TAMARYLIS te pup si abia astept sa ne vizitezi
LUCK, DENISSA VA TIN PUMNI

9+ cu bebele nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

MIAM GRESIT SEMNATURA AVEM 10 SAPTAMINI SI 3 ZILEsuntem mari..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Avalon, inainte sa merg la Budapesta am avut o tentativa sa fac mare parte in analizele cerute de dr. Kovacs, dar, in final, m-am rezumat doar la cele facute de d-na dr. Uscatescu la Fundeni (care au iesit OK). Acum cu siguranta ca le voi face, pentru ca sunt obligatorii la FIV 4 (Doamne ajuta sa fie ultimul!).pentru bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui Isa78

Scuze, mai vroiam sa va intreb: in ziua a 6 de tratament am avut E2 532. Este ok, sau nu?

e ok, stai linistita!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Sarcina usoara, CANDY! O sa simti bebelusul la timpul potrivit

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Goggy, iti spun eu, nu ai ratat nimic! Bine ca ai luat la timp hotararea de a merge la Budapesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

NU AVEAM DE GAND SA DESCHID EU DRUMUL "ATENTIILOR" LA BUDAPESTA , era doar o nedumerire dupa ce am citit despre practicile de la Debrecen,de aceea am si pus acea intrebare fetelor care deja au facut FIV in Budapesta , pentru a nu face o gresala ireparabila, si asa cum am spus in mesajele anterioare eu stiam ca nu se pune problema de asa ceva la Budapesta dar nu mai stiam ce sa cred citind impresiile fetelor despre Debrecen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

saboupetruta, stai linistita ca nu cred ca s-a gandit nimeni ca ai vrea sa deschizi drumul atentiilor la Budapesta. Fetele vorbeau la modul general, sa nu se ajunga sa se dea atentii si la Budapesta. Iti doresc sa ai parte de FIVul norocos .

KiraClara, si eu sper sa reusim de la primul FIV . Nici rezerva mea ovariana nu e grozava, FSHul meu fiind in jur de 8 U/l in ziua 2 de CM.

Ade, pe unde esti? x4.

Da-mi Doamne puterea sa accept ceea ce nu pot schimba, da-mi curajul sa lupt pentru ceea ce pot schimba si da-mi intelepciunea de a deosebi pe una de cealalta!

Mergi la inceput