FIV in Ungaria - 63
Raspunsuri - Pagina 14
Avalon spune:
2bobocei
, inainte de fiv neaparat sa faci analizele recomandate de dr.Kovacs, mai ales ca ai o sarcina pierduta. Este posibil sa descoperi ceva care sa modifice tratamentul si sa-ti asigure o sarcina dusa pana la capat de data asta, asa cum sper sa fie si la mine. Eu am facut analizele la Synevo. Mult succes iti doresc!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
27+ 

fancy_mona spune:
Nici eu nu am dat nici o atentie la Budapesta si am fost tratata mai mult decat OK , dr. Peter Kovacs e un profesionist . Te simti respectat , la ora la care ai fost programat esti primit , chiar mai repede .
mami_vreau spune:
kiraclara iti impartasesc total impresiile! Si eu am fost uimita de cat de bine, frumos si uman a decurs prima consultatie la budapesta! Bravo lor, nota 10!
Cred ca ne potrivim ca perioada a FIV-ului, ne vom tine de maunta la Budapesta!
Am vazut ca vom fi destul de multe in aceeasi perioada! Tragem un chef pe cinste la Budapesta!
ralucapaun nastere usoara, multa sanatate si tie si printesei natalia si asteptam vesti si poze dupa marea intalnire cu puiutza de kovacs! ![]()
saboupetruta stai linistita ca la budapesta nu se da INCA nimic! Si ma rog din suflet sa ramana totul in continuare la fel, sa nu apara romani de-ai nostri care din exces de zel sa inceapa sa imparta "mici atentii"... Fetelor, chiar nu este cazul! Mergem la o consultatie pe care o platim, urmam o procedura pe care o platim asa ca ce rost are sa "impingem" pe ici si pe colo??? NOI II INVATAM RAU!
Laura
balanta_tm spune:
Ar fi prea de tot sa se ajunga si la Budapesta sa se dea atentii, spaga. Eu una insa, nu cred: din ce am vazut acolo la prima consultatie, nimic nu m-a dus la gandul ca cei de acolo s-ar preta vreodata la asa ceva.
Oricum, doar noi suntem de vina ca la alte clinici din Ungaria s-a ajuns sa se dea atentii...Procedura FIV si investigatiile premergatoare nu sunt deloc ieftine si noi platim integral serviciile ce ni se ofera; de ce ar mai fi nevoie 'sa dam ceva in plus'?...
Da-mi Doamne puterea sa accept ceea ce nu pot schimba, da-mi curajul sa lupt pentru ceea ce pot schimba si da-mi intelepciunea de a deosebi pe una de cealalta!
tamaryllis spune:
Retam, intentia ta a fost buna si ma bucur ca ai scris desprea chestia asta aici, pe forum. Asa poate vor invata si alte persoane ca nu e in regula sa se dea spaga sau mici atentii medicilor; ma refer aici la medicii din Ungaria, caci in Romanica daca ai o problrma grava de sanatate nu te apuci sa faci revolutii in sistemul medical, caci e posibil sa mori revolutionar.
Oricum, mi se pare de prost gust faptul ca a acceptat.
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
KiraClara spune:
lavinia
merci pt informatia privind gonalul. mi-am activat PM.
balanta_tm
si eu sunt tot la primul FIV. Doamne ajuta sa ne iasa din prima la amandoua!
Dupa mine, cu stimularea e cam asa:
- daca in mod normal o femeie produce un folicul cu o lingurita de hormoni si la stimulare ii adaugi in lingurita inca 5 picaturi, atunci se cunoaste si organismul ei reactioneaza producand mai multi foliculi.
- daca, in schimb, organismul ei produce de obicei un folicul cu o jumatate de pahar de hormoni, iar la stimulare ii mai adaugi 5 picaturi in pahar, nu o sa se cunoasca diferenta. In schimb daca ii mai adaugi un sfert de pahar, atunci se vede.
Repet, asta e strict dupa mintea mea. Doctorul nu mi-a spus decat ca la mine nivelul hormonalelor fiind mai mare, se impune o stimulare mai puternica.
Avalon
merci inca o data ca mi-ai deschis ochii catre alte clinici in afara Ro !
Fetelor, fac un apel la toate cele ce urmeaza sa faca FIV la Kaali Budapesta: VA ROG SA NU INITIATI/EXTINDETI PRACTICA SPAGII IN ACEASTA CLINICA! Unul dintre motivele pentru care am ales sa merg la doctori in afara tarii e ca sa scap de "obligatia" de a da spaga. Mi se pare ca este fundamental incorect sa dai, sa astepti si sa primesti spaga! Mai ales ca serviciul pe care mi-l presteaza cei de la clinica este platit! La preturi stabilite de ei si nenegociabile! Asa ca pentru cine a intrebat daca sa se pregateasca de o "atentie", raspunsul este : NU, IN NICIUN CAZ! VA ROG FRUMOS!
Clara
KiraClara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mami_vreau kiraclara iti impartasesc total impresiile! Si eu am fost uimita de cat de bine, frumos si uman a decurs prima consultatie la budapesta! Bravo lor, nota 10! Cred ca ne potrivim ca perioada a FIV-ului, ne vom tine de maunta la Budapesta! |
Laura, tie tot asa ti-a spus dr Kovacs sa iei AC pt o per intre 12 si 21 zile? Ce schema de tratament ti-a dat? Ai cumparat medicamentele?
Clara
KiraClara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui balanta_tm Oricum, doar noi suntem de vina ca la alte clinici din Ungaria s-a ajuns sa se dea atentii...Procedura FIV si investigatiile premergatoare nu sunt deloc ieftine si noi platim integral serviciile ce ni se ofera; de ce ar mai fi nevoie 'sa dam ceva in plus'?... |
Mare dreptate ai!
Isa78 spune:
duia76 am ajuns din Debrecen si totul e ok. Mi-a facut punctia, dupa ce mi-a facut din nou un eco ( cu poza, si inainte de punctie si dupa). Durerea a mai disparut, dar nu de tot. Dr mi-a spus ca nu va disparea dar nu va fi asa de mare. Am multi foliculi si a zis ca sunt bine dezvoltati, pt ziua a-7-a. Daca maine ma doare f tare a zis sa-l sun. Sa sti ca eu sunt foarte realista si imi dau seama ca pana acum a facut tot ce tinea de el, dar degeaba organismul meu este predispus sa produca chisturi. Ca si o paranteza, in 14.01 mi s-a facut o punctie de chist de catre un alt dr din Debrecen dupa care mi-a dat decapertyl 3 injectii de 3.75, trebuia ca ovarele mele sa nu produca nimic, dar din contra am facut 5 foliculi, ceia ce nu este normal. Organismul meu functioneaza aiurea, este un lucru testat de mine cu mai multi dr.
Sper sa am foliculi frumosi si sa fie totul ok. Vineri merg din nou.
Te pup
Isa78 spune:
M-ai vroiam sa scriu in legatura cu spaga. Eu am platit totul pe factura, nimic nu am dat la negru si nici nu o voi face. Eu zic ca asta tine de noi. Nici un dr nu-ti baga mana in buzunar dupa bani.