FIV in Ungaria - 63
Raspunsuri - Pagina 13
duia76 spune:
Buna seara fetelor!
Isa , ma bucur tare mult ca ti-a facut eco pentru ca altfel ai fi patit ca si mine , se trezea inainte de punctie cu un chist mare si putini foliculi . La mine la ultima ecografie erau trei foliculi de marime acceptabila din punctul lui de vedere dar mai erau si altii mai mici care nu s-au dezvolat cine stie din ce cauza ca explicatii nu am primit , poate din cauza chistului saua stimularii insuficiente . Pacat ca ai chist dar bucurate ca l-a descoperit la timp . Din cate am citit eu , in urma documentarii si a discutiilor cu alti medici , chistul este in stransa legatura cu endometrioza .
Cand am fost eu la punctia pt. chist , inainte de a incepe stimularea era acolo o fata care avea tot endometrioza ( operata bineinteles ) care a fost si ea punctionata inainte de stimulare iar pe perioada stimularii chistul s-a refacut si se gandeau sa intrerupa tratmentul insa la urmatorul control chistul disparuse inexplicabil si stimularea a continuat iar la punctia foliculara a avut 7 ovocite bune , asa ca se poate .
Sper ca am retinut bine ca si tu ai endometrioza iar daca m-am incurcat scuze , ar fi chiar bine pentru tine .
Bafta pe maine .
fancy mona multumesc pt. raspuns si bafta mai departe
Pa, pa 
RETAM spune:
STIU CA E TARZIU DAR AM REUSIT SA INTRU SI VREAU SA VA SPUN CA PLEC SPRE CASA MAINE SI AM SA INTRU MAI DES.....CANDY MA BUCUR SA VAD CA AI LA SEMNATURA DEJA 9+ SA ITI DORESC SARCINA USOARA .....ACUM CATEVA LUNI AM TRAS SI EU UN SEMNAL DE ALARMA IN LEGATURA CU DEBRECEN DUPA 3 FIVURI NERUSITE SI CU UN GUST AMAR PE CARE MI LA LASAT....DAR NIMENI N-A MAI ZIS NIMIC AM CREZUT CA MI SA INTAMPLAT NUMAI MIE ....IAR EU AM DAT SI SPAGA SI A DESCHIS BUZUNARUL FARA SA ZICA NIMIC SI IA PLACUT SI PALINCUTA DE LA SATU MARE DECI TRAGETI VOI CONCLUZIILE ......SPER CA LA SZEGED SI BUDAPESTA SA NU SE INTAMPLE ASA CEVA ....AVEM SI NOI VINA NOASTRA CA IAM OBISNUIT SI CHIAR INSISTAM SA PRIMEASCA O MICA ATENTIE DE LA NOI ....SPER SA NU DEZAMAGESC PE NIMENI CU NIMIC SI SA NU AIBA ACEEASI EXPERIENTA NEPLACUTA CA SI MINE .....DAR MIE MIA DAT SENZATIA CA O FACE LA ,,NIMEREALA '' DACA IESE BINE DACA NU NU .....VA PUP SI DACA AVETI INTREBARI AM SA VA RASPUND CAND AJUNG ACASA ....SAMIRA CONCEDIU PLACUT .....VA PUP PE TOATE SI AVETI GRRIJA DE BEBEI 
2bobocei spune:
Goggy, cele trei FIV-uri le-am facut la Giulesti (primele doua - nereusite - cu Cezara Bucur, iar al treilea - reusit, dar cu sarcina pierduta la 8 sapt. in urma unui avort spontan - cu prof. Marinescu).
petrutaf spune:
fancymona eu merg la DR BERNARD la Budapesta si merg pe 11 sept si eu am facut toate analizele care se cer la prima consultatie cand mergi la ei si tot atunci mi-a facut si ecografie ( din pacate eu chistul il aveam si atunci dar a spus ca dimensiunile sunt ok si ca deocamdata nu ne incurca si din cate am inteles eu chistul se poate punctiona si in timpul tratamentului de stimulare daca ia dimensiuni prea mari), doar ca analizele mele hormonale erau mai vechi (febr 2009)de aceea sunt putin stresata in ceea ce priveste stimularea
cum te-ai descurcat cu injectiile ?chiar pot sa mi le fac singura? nu sunt dureroase?( oricum ma gandesc ca pentru inceput sa merg la cineva sa ma instruiasca cum sa mi le fac)
multa bafta!
petrutaf spune:
balancia incepi stimularea cu 3 zile inaintea mea dar cu siguranta ne vom intalni pe acolo! succes!
petrutaf spune:
KiraClaraeu luand anticonceptionale 3 luni am analize hormonale mai vechi ,sper totusi ca sunt ok (doctorul le-a vazut la prima consultatie si nu a spus ca ar trebui sa mai fac altele)oricum ma gandesc ca pe parcursul stimularii ei mai fac analize si daca ceva nu e in regula modifica stimularea pe parcurs
petrutaf spune:
eu stiam ca in Ungaria nu se acorda ATENTII(am citit cazul de la Debrecen) si acum sunt putin bulversata ! La Budapesta cum e? trebuie sau nu trebuie?eu auzisem de la cineva care fusese acum cativa ani in Budapesta ca la vremea aceea era o jignire pentru ei , intre timp s-au schimbat lucrurile ? as vrea sa stiu daca este cazul sa merg pregatita![]()
Avalon spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui saboupetruta eu stiam ca in Ungaria nu se acorda ATENTII(am citit cazul de la Debrecen) si acum sunt putin bulversata ! La Budapesta cum e? trebuie sau nu trebuie?eu auzisem de la cineva care fusese acum cativa ani in Budapesta ca la vremea aceea era o jignire pentru ei , intre timp s-au schimbat lucrurile ? as vrea sa stiu daca este cazul sa merg pregatita |
stai linistita, la Budapesta nu se dau atentii si nici spaga! se plateste totul pe factura!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
27+ 
Avalon spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RETAM ACUM CATEVA LUNI AM TRAS SI EU UN SEMNAL DE ALARMA IN LEGATURA CU DEBRECEN DUPA 3 FIVURI NERUSITE SI CU UN GUST AMAR PE CARE MI LA LASAT....DAR NIMENI N-A MAI ZIS NIMIC AM CREZUT CA MI SA INTAMPLAT NUMAI MIE ....IAR EU AM DAT SI SPAGA SI A DESCHIS BUZUNARUL FARA SA ZICA NIMIC SI IA PLACUT SI PALINCUTA DE LA SATU MARE DECI TRAGETI VOI CONCLUZIILE ......SPER CA LA SZEGED SI BUDAPESTA SA NU SE INTAMPLE ASA CEVA ....AVEM SI NOI VINA NOASTRA CA IAM OBISNUIT SI CHIAR INSISTAM SA PRIMEASCA O MICA ATENTIE DE LA NOI .... |
sa fii sigura ca este vina noastra! noi, romanii am inceput cu spagile la Debrecen... un obicei prost pe care il ducem mai departe...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
27+