Leoaicele DC *(44)*
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
Daria , ce pofta-mi faci cu sarmalele tale
Voi ati inceput gradinita deja? si multa sanatate lui Giulik dulce sa treaca repede tusea si mucii!
Asa nu am chef sa ies din casa azi e bine si cald la mine in casa si cand ma gandesc ca maine e luni ma ia disperarea
alooo, restu pe unde umblati, haideti la semnat condica ca ne suparam , glumesc normal
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Leditia/Leditia.jpg)
Leditia spune:
Mda,azi a fost ziua "gatelilor"..curateniei..Pfiuu..
Am gatit si eu ciorbita de pui pt David,ciorbita de pui pt noi,snitele cu piure de cartofi si salata de vinete.Si mai voiam sa fac o placinta,dar nu mai fac nimic, ca-s obosita...
Asa ca la desert papam inghetata cu feliute de banane.
La noi a plouat,e frig,bate vantul..si eu de la rochita subtire si vaporoasa am trecut la bluza si pantaloni..E frig,dom'le e frig.
Dany,faine planuri.Sa dea Dzeu sa vi se implineasca toate.
Daria,multa sanatate la voi..Dar gatesti nu te incurci..Mai gatesti sapt ce vine?
Fug si eu la baietii mei ca azi am zacut mai mult prin bucatarie.
POZE CU NOI de David Christian
![](images/user_woman.png)
aeperju spune:
Prezent zicem si noi!
Suntem bine, incercam sa ne pregatim de gradi (pe 15 incepem) dar dl Andrei nu prea este de acord. Om vedea cum o mai fi.
in rest toate bune.
Va pupam si sa aveti o saptamana cat mai usoara!
Emma si Andrei (21.09.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/yoannamarie/yoannamarie.jpg)
yoannamarie spune:
Buna dimineatza, dragile mele!
Katty, sar'mana pentru urari!
Si pentru tortuletul...cu surpriza...
...Minunat si haios!
Cu drag, o
de la Mitzu!
Daria, mercic frumos pentru urari! Voi posta si pozici...dar astept sa se incarce acumulatorii...
Multa sanatate Giuliei!
Ah...moooam...iar ai gatit sarmale......Si... j' de feluri de mancare...
...Care...suna bine...rau...
Leditzia, mercic !!!
Mey...si tu...cu bucatarela......Chiar ca-mi veni pofta si de salata de vinete...
Dany, sar'mana!
Dumnezeu sa te ajute in tot ceea ce ai de facut saptamana aceasta... Drum bun la Budapesta!
lui Teo...hehe..se apropie ziua lui...devine domnisor...implineste 3 anisori...o varsta serioasa...
(asta am auzit-o de la o pustoaica ce a venit la ziua fii-mii...
)...
Te asteptam cu noi si minunate vesti!
Zuzilici, multumim frumos!
Imi pare rau ca n-a fost sa fie DE DATA ACEASTA la Loto...Bafta pentru extragerea urmatoare...
Catutza, multumim frumooooos pentru urari!
Ce draguuut...ai fost cu Bia la film...... Ce-mi place ideea!!!
Cum am serbat ziua lui Mitzu?! La Mc Donald's... pana la urma... Dupa buget... dar, totusi, ...am vrut sa aiba o zi si pe care sa o simta ca este a ei... sa fie intre copii si sa se desfasoare, fiecare, cum doreste... fara a li se atrage atentia de catre parinti...ca sa nu faca aia, sa stea nush' cum etc... Si asa a si fost... Copilasii s-au distrat pe cinste, au facut ce au vrut ei...nu i-a conditionat nimeni, cu nimic... Deh...parintii...mai "trageau" cu ochiul prin hubloul vaporasului...dar...eventualele comentarii...le-au auzit doar ei...
...
Mitzu a fost, toata, numai un zambet...mandra, pana la extreme...de rochita ei de printesa... Draguta de ea... Aceasta rochita i-am cumparat-o...pe la inceputul verii...special pentru ziua ei...si, de atunci...tot "tanjea" sa o imbrace...dar i-am explicat ca nu are cum sa o poarte in parc, sau cand mergem la cumparaturi...si, m-a inteles, scumpa de ea...desi, din cand in cand...mai deschidea dulapiorul... se mai uita la ea... Joi, am fost cu ea la cumparaturi...si i-am cumparat si pantofiori pentru rochita...iar, accesoriile din par (fundite cu cristale...) le-am facut cu manuta mea...
...
In total, au fost 7 copilasi, cu tot cu fii-mea...desi am invitat 10... Dar o fetita s-a simtit rau, iar, alte doua, ne-au spus de la inceput ca nu pot veni...intrucat trebuie sa plece din localitate...
Eu, desi, initial, am stat la masa cu parintii, pe terasa... dupa putin timp...am ajuns...sa dansez si sa ma distrez alaturi de prichindei... Am cantat alaturi de ei, am dansat, i-am aplaudat, am facut galerie...animatie cat cuprinde... Gasca de parinti...se amuzau, la un moment dat pe terasa...cum ca in curand voi fi "invitata" de onoare sa lucrez la Mc...in calitate de organizator...
...atat de bine m-am descurcat cu micutii...
Ma bucur ca toti erau veseli, radeau cu gura pana la urechi, Mitzu era nespus de fericita... Puiul meu a primit cadouri frumoase, hainute, jocuri, puzzle-uri si bani...
Dupa petrecerea de la Mc..., desi, am fi vrut sa mergem la taica-miu, la curte... ploaia, carea inceput spre seara...ne-a dat planurile peste cap... Asa ca, Andu, nepotul meu, a venit sa doarma la noi si am continuat, acasa, ...cu pizza si suc ... ieri, duminica, am fost toata ziua pe "mosia" sora-mii...si...acu', iata-ma-s, in fata computerului...butonand de zor... si cu o durere de masea...ce se accentueaza...
Deh...poate va era dor...de un cearsaf... Iar..."m-am desfasurat"...
toata gasca de feline aristocrate! Sper ca sunteti bine toate!
O zi faina!
Perlutzele...
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
Ioana, mami de fetita cu fundita
De prin viata...adunate! ""
![](images/user_woman.png)
Annie80 spune:
Helloo, cafea, cineva
Eu pe fuga, ca trebuie sa mergem la dr, pe Clau il doare urechea, Apoi sa cumparaturi sa fac varza a la cluj katty
Ioana LA MULTI ANI pentru Mitzu sa creasca mare sa fie sanatoasa si niciodata sa nusi piarda veselia din ochisori
Cata mercic, examenul a fost ok, Am avut de scris o scrisoare pt o prietena care a avut un bb, si trebuia sa o felicit. sai spun ca am cumparat ceva pt bb, si de ce, si sa aranjama o visita...Greu frate, ca trebuia sa fie obiectiva si nu prea cum felicit fetele aici, , apoi avantaje si dezavantaje a loci in apartamente..
La ascultat a fost un dialog cu o tipa care se muta in Australia
La vorbit, printre altele sa vb despre Shopping deci am avut noroc
Dany Bafta multa
Daria, ledi, Adi , DODO, ADIIII!!!!!, restul, va pupic
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Leditia/Leditia.jpg)
Leditia spune:
Neatza..cafea?Dodo pe unde umblii cu cafeluta aia?
La noi zici ca-i nov,asa urat e afara..frigggg,bate vantul asa de tare si e asa de rece si mai si ploua..brrr..Cred ca trecem de la slapi la cizme direct.Asa ca azi am tema-sa scot hainele mai groase,ca s-a dus vremea de maieuri si tricouri.
In rest,David si-a facut program de urlat noaptea.Nush ce se intampla la 12 noaptea,dar se trezeste si se pune pe urlat..si singura chestie care-l calmeaza e sa ma duc cu el la geam sa se uite la luminite si masini.(no,ca se vede tot orasul de la noi,de la cucurigu')Acum nu stiu,daca-l doare sau are ceva,ca ma gandesc ca daca totusi ar urla dintr-un motiv intemeiat(gen dinti,burtica sau mai stiu eu)ar trebui sa urle si la geam.Si uite asa mami cu tati isi mananca nervii cu urlatorul.Sambata insa a fost crunt..eu am dormit si s-a ocupat taica-su de el,dar l-a frecat intr-una de la 12 la 4,30 de-i venea sa se impuste.Eu doar am auzit asa ca prin somn cum urla si cum il plimba ta-su prin casa,ii facea laptic si-l schimba..am dormit dusa.
(si pe cuvant ca a fost asa de bine.
)
Insa ieri fii-miu a dormit doar de la 12 la 14..toata ziua..La 8 era rapus de oboseala..s-a culcat,iar la 9 a inceput showul,cu urlete de nu te puteai intelege cu el..o ora am stat doi oameni sa calmam copilul..Si in loc sa doarma aseara la 10 el se plimba voios prin camera cu premergatorul si eu eram lesinata de somn..si desi ma streseaza zgomotul ala de rotile pe parchet,am adormit ghemuita pe canapea in living.Doar ca printul la 11,30 nu mai voia sa doarma si ta-su era deja exasperat..Dupa ce a stat 30 de min,sa-i legene(timp in care se zbatea nene ca stia el ca unii vor sa-l adoarma),sa-i dea laptic..sa-l plimbe,sa-i cante..bla bla..nu voia si pace.S-a enervat si l-a lasat sa planga..eu spalam bibe.Dupa 2-3 min de urlat singur in patut a adormit.
Deci io ce sa inteleg?Ca s-a invatat ca atunci cand urla i se face pe plac?Ca-i 1 sau 5 dim?Ca-i plimbat,jucat,dus unde vrea el?
Cam atat despre noi...ar mai fi,dar nu pot posta aici..doar ca mi-e groaza de ziua de maine si urasc criza asta cretina si urasc anul asta si vreau sa se sfarseasca odata ca mi s-a luat.Sunt intr-o situatie in care efectiv nu vad luminita de la capatul tunelului..si-s tare stresata,nu de alta,dar mereu ma gandesc la David..
O zi frumoasa tuturor.
POZE CU NOI de David Christian
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Celor mai si mai...
Si la Navodari e toamna , ,bate vantul(dar asta nu-i noutate in dobrogea)
In rest ieri am avut o zi f aglomerata ,am fost tot singura acasa cu copii(al meu a fost la servici sa mearga bine in continuare),am facut putina mancare(se pare
),jucat cu amandoi "ciutanii",mai pus cateceva in congelator...si astfel a trecut ziua.
Azi ar fi trebuit sa merg cu Bogdan sa faca analizele pentru gradi,dar cum sa ies pe o astfel de vreme si cu Isabella...prin urmare am amanat.Incerc sa vad cum sa fac,ce sa fac ca sa nu-mi mai "curga" mandra pe nicaieri(ieri s-a tarat dupa o jucarie si era un spatiu de cca 10cmp-pe acolo s-a "scurs" cu mainile inainte dupa ursulet si tipa dupa mine ca nu stia cum sa iasa /sa muste jucaria caci incerca sa se impinga in maini)
Azi cum s-a trezit tot acolo se indrepta ,cred ca ia placut reactia mea de ieri
.
Lui Bogdan mai am sa-iu cumpar o vestutza daca-i gasesc pana sambata daca nu...nu...in rest abia asteapta sa se joace cu "totii"
Am citit in fiecare zi dar greu m-am urnit si nu am reusit sa scriu nik,la multi ani MITZU
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mari_paun/mari_paun.jpg)
mari_paun spune:
hello,
la multi ani Mitzu souy pt intarziere...
am fost plecate in we si daca toata ziua lucrez pe calc, seara parca nu-mi mai arde sa deschid acasa...dar va citesc fetelor, va citesc si ma bucur ca fac parte din gasca de feline..vad ca si Aida e binedispusa sa-i traiasca bb ...
a venit toamna si pe aici, a trebuit sa merg si pe teren si m-a cam murat...insa mergem inainte.
va p[upacesc si va doresc o saptamana ...minunata.
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea!
Mari, mami de Ema
catutza spune:
salutare!
foarte pe scurt ca ma doare capul rau, abia am ajuns de la servici si pic de somn dar Bia e la 2.20 asa ca slabe sanse de somn
Ioana , pai bine mai "duamna" vii tu la noi, ne scrii ce si cum dar nu ne arati si poze ?!? pai se poate asa ceva ?
Acum serios vorbind, ma bucur ca a fost bine la petrecere si ca a primit Mitzu cadouri frumoase,inca odata sa va traiasca!
Leditia , mare bandit David cu trezitul lui noaptea si uitatul dupa masini!
Gabi , deci va pregatiti intens pentru gradi! ce ai pus la congelator pentru iarna?
Katty , pe unde umbli? gata camera lui Andrei? hai cu pozele
Annie , sincere felicitari! chiar ma bucur ca a fost bine la examen ce ai facut cu printul tau la doctor?
Daria , cum se simte Giulik? mai tuseste/muceste?
Maria , cam putin scrii
Adriana , ce faceti voi, de ce nu mai scrii nimic? -ici multi pentru Catalina ta
va las dragele mele, mai intru pe seara-a se citi noapte sa vad daca mai scrieti ceva , o seara placuta!
Bucatareala
catutza spune:
hai ca am zis ca scriu putin si a iesit ditamai mesajul
Zuzulici , cum a fost la ferma?
gata, acum chiar ma duc la joaca cu fata
Bucatareala