palmuirea copiilor
Raspunsuri - Pagina 35
cristi_2003 spune:
anca - ai zis la inceput ca nu poti merge la coafor cu fata, ca ai incercat cand era mica mica si nu a iesit.
acuma ca e mai mare nu-i poti explica ca uite, sunteti 2 ladies pentru o zi si mergeti sa va faceti zane frumoase. si o imbraci cu ce are ea mai frumos si mergeti amandoua da sa ii faca si ei ceva. ii pune o fundita, un bigudiu - le place tare sa-si faca suvite colorate. am vazut eu la coaforul meu o fetita de vreo 2 ani si era incantata ca i-a facut o suvita roz ca bluzita.
sa iti faci si tu rasfatul, dar sa va si distrati amandoua.
normal ca daca o pui doar sa astepte si sa se uite la tine si sa nu i se faca ei nimic nu sta.
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
anca74 spune:
rhoneea, nu mai spun nimic pentru ca mi-a ajuns de atatea rautati gratuite de la persoane care se baga in seama numai asa, de "amorul artei".
Cristina, o sa incerc ideea cu suvita multicolora, desi nu sunt fan al vopsitului parului copiilor.
Suna bine si ideea cu sitter-ul. N-am indraznit sa recurg la solutia asta pentru ca mi s-a parut prea mica fetita si prea a stat numai cu mine de cand s-a nascut. Nici cu sotul meu nu prea vrea sa stea, daca eu sunt in preajma. Face ce face si tot la mine in brate vine.
Dar o sa incep sa caut o babysitter pentru situatii exceptionale.
Mamica de Zanuta mica, Anna Laura
cristi_2003 spune:
nu se foloseste vopsea - este ceva rimel de par special pt copii, pe baza de apa. il speli apoi normal cu apa si gata.
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
kay spune:
Aham, deci e prea mica pt baby sitter, dar e destul de mare incat sa o plesnesti si sa si inteleaga de ce ai facut-o, nu? Twisted, girlie !
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
alice2004 spune:
Well, am sa trec peste faptul ca am spus ca nu mai scriu aici, dar acest ultim mesaj ma indreptateste sa cred ca am avut dreptate in privinta exagerarii duse catre ...the big blue !
Kay, eu am un mare respect pentru tine (la fel ca si pentru toate fetele care au scris aici si au impartasit din trecutul lor, din experientele lor nefericite), dar atitudinea ta dispretiotoare nu iti face cinste absolut deloc ! Poate ca tu, dintre toate mamicile de aici, ar trebui sa fii cea mai intelegatoare si sa te gindesti de doua ori atunci cind ai vrea sa postezi un astfel de raspuns ! Fireste, nu sint eu cea care sa iti spuna ce si cum sa gindesti, dar exact astfel de atitudine este ultima care sa o ajute pe Anca (si pe cele ca ea, for that matter), in momentul in care chiar ea, daca ai sa citesti mesajele de mai sus si nu ai sa fii orbita de dispret la adresa ei, cauta si gaseste ajutor in cele spuse de celelalte fete !
Asa ca, eu nu te pot raporta la moderatori, dar am sa iti dau o pentru postarea ta, cu mare parere de rau ! Probabil ca nu o sa faca mare diferenta...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
kay spune:
Alice, am sa rwpet. Eu i-am scria extrem de sincer si empatic ancai. Pe verificate. Si cum a catadicsit doamna sa raspunda? Cu mistouri si "well done, girlies", a scris despre ziua ei haotica numaaai info false si noi (eu-proasta) chiar am crezut ca vrea sa fie ajutata. Nooo, greseala. In afara de un mesaj in care zicea ca o sa preia niste sfaturi, nunai mistocareala. Si dupa ce a zis ca va aplica sfaturile noastre si-a dat ea seama ca in fapt nu poate aplica sfaturile pt ca problemele erau altele. Deci ne da niste probleme false (cu toata ca au o radacina comuna), ne ia la misto sfaturile sincer si apoi tot eu sunt aia rea??? Acu 3 pagini era prwa scpa babysittera... Acum brusc are bani ? Ah, acum e pt evenimente speciale etc. Si nu o poate lasa cu babysittera ca e prea mica. Dar merge de luni de zile
la gradi. Si nu mai era asa de mica... Unii gandesc ciudat...
Te rog sa citesti inainte de a ma acuza/ameninta. EU i-am dat mesaje luuuungi cu sfaturi si am primit un scuipat... Poate tu esti mai matura si mai altfel, dar eu nu suport sa fiu bataia de joc a nimanui. Si
************************************************************************************
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
kay spune:
1. De ce ar tb sa fiu eu cea mai intelegatoare dintre toate???
2. Nu am scris decat un adevar, o concluzie a celor scrise de anca_74. Copilul e prea mic sa stea cu babysitter. A scris ea asta? DA. Copilul il plesneste u o "palmuta" peste pampers. Somplificat: plesneste copilul. A scris ea asta??? DA. Eh , eu am concluzionat ca in gandirea ei copilul e prea mic sa stea cu babysitter, dar nu i se pare prea mica pt a o lovi... Unde am scris un neadevar? Unde este vreo opinie de-a mea caee suceste si rasuceste spusele ei??? Eu nu vad decat 2 afirmatii de-ale ei pe care le-am lipit. Intr-un mod nefericit pt ea... Ce sa-i fai daca, pana la urma, chiar ea le-a emis???
S
Lolilo spune:
pt mine acest subiect si mai ales atitudinea moderatorilor, a fost si ramane o mare dezamagire.
nu inteleg de ce nu este inchis si se permite aceasta desfasurare nefericita a convingerilor unui parinte care in fond isi abuzeaza copilul fizic si emotional. palmuirea este calificata drept abuz si pedepsita prin lege. (daca te palia o pauzaste barbac-tu, suni la politie ca te abuzeaza, e arestat pt vatamare corporala si violenta domestica. ca si in cazul in care te plesneste cineva pe strada, se cheama asault si mergi la politie si faci plangere etc etc. l-ai baga in puscarie pe un oarecare si pt ca te-a imbrancit in gresala de pe scara autobuzului, deoarece consideri ca ti s-a facut o nedreptate si te-a violentat cand pueta sa-ti spuna `cu frumosul` sa te dai mai incolo etc etc. gandeste logic si vezi ca acel copil in grija ta, copilul TAU, nu are aceasta optiune) nu inteleg cum de cineva, macar din considerente legale, daca nu maternale, mai poate diseca daca e ok sau nu sa-si pocneasca copilul!!! si mai are tupeul sa-si `explice` convingerile atat de malitios.
kay spune:
Iolilo, ai reusit sa spui tu frumos ! Ca eu nu mai pot... Cred ca e o incheiere buna pt 35 pag de sfaturi, mistouri, bataie de joc...
Concluzia mea e ca anca tot o sa-si bata zanica(ce ironic, nu?), noi ne-am tocit degetele si creierele degeaba, noi am fost jignite... Si degeaba.
Alice, te rog sa-mi spui dac ai ac parere dupa ce ai citit ce ti-am scris si ai citit si cum s-au desfasurat discutiile. Oricum ai dreptate, bila ta neagra nu face nici o diferenta. Din simplul motiv ca am dreptate.
S
kay spune:
Eu am incheiat cu subiectul asta. La revedere !
S