palmuirea copiilor

Raspunsuri - Pagina 36

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

Concluzia mea e ca anca tot o sa-si bata zanica(ce ironic, nu?), noi ne-am tocit degetele si creierele degeaba, noi am fost jignite... Si degeaba.

Iata de ce nu face nici o diferenta, pentru ca tu ai certitudinea ca Anca asa va face ! Maturitatea mea (chiar daca nu cine stie ce, la cei 40 de ani ai mei) imi spune ca oamenii se pot schimba ... chiar si daca nu o recunosc cu surle si trimbite pe un forum DC ! Asa ma gindesc eu la Anca ... nu i-am luat apararea, dar i-am lasat loc pentru o sansa de mai bine ! Si cred ca tot ce s-a scris aici ii va folosi, in ciuda tonului ei vehement si arogant ! Asta e diferenta dintre noi, Kay ! Iti doresc numai bine , uneori trebuie sa citesti nu numai cuvintele scrise, dar si ce e printre ele si sa nu astepti numai praises pentru sfaturile date !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Alice, draga mea, deci tu nu ai raspuns la ce te-am intrebat si nu ai avut nici un fel de argument. Am mai scris eu ceva si finally ai gasit ceva de care sa te legi. De o opinie personala. Si nu-mi pasa ca tu ai alta opinie fata de mine, sincer. Aroganta ei m-a enervat. Nu am asteptat nici un fel de ofranda pt sfaturi, dar nici aroganta "nu speram" sa primesc. Deci din ultimul tau mesaj
"anti-je" nu pot decat sa inteleg ca : am dreptate. Atata. Si ca nu esti tu de acord cu mine... Cum ar zice "heroina" noastra: dixit.

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxie spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca74

Ana, eu am fost prin scoli pana recent. Canadienii studiaza materiile de "taiat frunza la caini", gen geografie, istorie, muzica, limbi straine, etc. Nimic concret, nimic cu care sa aiba o meserie dupa facultate. Primesc o diploma la care se uita cand isi aduc aminte.

Alo? De cand e cultura taiat frunza la caini? Copiii aia poate sunt lasati sa studieze ce le place lor, nu le impun parintii o facultate care sa nu le placa doar pentru ca mai tarziu vor face bani cu galeata lucrand ca robotei in vreo corporatie (doar daca vor ei asta si le place, atunci da). In mod cert, daca copiii mei vor dori sa faca o facultate de "taiat frunza la caini", o vor face, daca asta isi doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

pe mine ma intriga cum unii isi permit sa dea bila neagra...doar pentru ca unii au peste 40 de ani si alti abia 22, 23...sa fim seriosi!
am citit de doua ori acest topic, si sustin ceea ce spune Kay! asa ca nu mai repet!

si lipsa de moderare....

Bazar pt Mihaita

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

mie mi se pare ca anca e pierduta si nu stie sa isi faca ordine in nimic deocamdata, dar INCEARCA si asta e un lucru bun!
si mai stiu ca de multe comunicarea virtuala poate duce la intelegeri gresite sau interpretari eronate si ca de multe ori e greu sa fii pe aceeasi lungime de unda cu cineva...
iar atitudinea pe care a afisat-o in ultima perioada de timp, nu am citit topicul, mi se pare modalitatea ei de aparare impotriva persoanelor care o lovesc , prin mesajele scrise, exact acolo unde deja o doare !
cateodata unele persoane reusesc sa scoata cei mai rau din noi, si de aici cred ca s-a creat tot schimbul asta de replici!( acum sa nu-mi spuneti ca voi nu va enervati niciodata ca zau ca nu va cred)
eu cred ca anca vrea sa invete, fetelor, nimeni nu s-a nascut invatat, ca altfel acest forum ar fi doar un teren de " cine da mai tare cu bata ca are dreptate!" si mesajele in care i se arata ca nu face bine ceea ce face ( dar cu un ton decent) sau cele in care i se dau exemple concrete de cum reuseste fiecare sa treaca peste oboseala, nervi , lipsa de timp si tot ceea ce implica un copil mic, sunt mesajele de care are nevoie anca acum!

lasa-ti bata jos, si daca vi se pare ca e ironica, mincinoasa sau cum credeti voi, lasati-o in pace!
v-ati expus punctul de vedere si sunt convinsa ca ea a inteles ce era de inteles, in masura in care a putut ea sa inteleaga.

au mai fost atatea subiecte in care s-a fabulat la greu cu schimbari de situatii zilnice, dar s-au dat sfaturi la greu, fara tonul asta care pe mine ma face sa ma simt aiurea . daca si acum se fabuleaza, ati sarit cu sfaturi si credeti ca pentru ea sunt apa de ploaie, schimbati topicul!

considerati-o o cauza pierduta si gata!

eu sunt convinsa ca sfaturile voastre au ajutat-o pe anca, si imi doresc ca atunci, dimineatza, cand e la pragul disperarii sa poata trece inapoi gandindu-se la calmitatea cu care ati ajutat-o si ati inteles-o de atatea ori! si atunci sa ii zambeasca si ei fetitei ei si sa poata incepe o noua zi in liniste!!! si sa incerce sa gaseasca solutii pentru toate problemele care o depasesc din nestiinta.

Kay , daca ai terminat cu subiectul asta nu te mai intoarce sa dai replica ! ce e terminat e bun terminat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay
Aroganta ei m-a enervat.

Draga mea, daca iti par aroganta, de ce nu-mi faci un pustiu de bine sa ma ignori?
E cel mai simplu. Te calc pe bataturi, vezi-ti de drum.
Just so you know, imi pari o tanara femeie extrem de impulsiva, care este pur si simplu orbita cand i se "pune pata".
Cum nu agreez asemenea persoane, hai sa fim fete destepte amandoua si sa incercam sa vietuim linistite fara a ne trage de par reciproc!
Multumesc pentru intelegere.

Alina, ai rezumat perfect situatia de fata si cum ma simt acum. Stiam de la bun inceput ca voi primi pumni peste ceafa daca indraznesc sa afirm ca nu am procedat cum trebuie in privinta copilului meu, dar am sperat, fie si o fractiune de secunda ca o sa gasesc nu neaparat intelegere, ci macar similaritati de situatii ca cea pe care o traiesc eu. Sunt convinsa acum ca nu exista mame perfecte, desi incepusem sa cred ca amazoanele de pe forum au fiecare cate o statuie in curte si vecinii vin sa li se inchine.

Inca un lucru de mentionat: nu prea aveam cu cine sa relativizez viata mea aici. Lumea din jur nu se deschide cu usurinta, cu atat mai putin imigrantilor. Nu am prieteni romani cu copii mici, iar localnicii sunt in situatii complet diferite de a mea: divortati, cu familii reconstituite, etc.
Discutand cu voi, am inteles ca toata lumea e stresata si obosita cand ai copii mici, dar exista speranta spre bine. Nu retin exact cine anume mi-a spus asta, dar ii multumesc. Sunt atat de obosita si cu nervii prastie ca am uitat pur si simplu ca cei mici cresc atat de repede si, in cativa ani, perioada asta de haos total va fi, cel mai probabil, data uitarii. I'm looking forward!

Mamica de Zanuta mica, Anna Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca74
Distanta de acasa la gradinita fetitei este relativ mica - vreo 10 km. In 15 min suntem acolo cand nu e trafic.
Nu am timp, deci, sa-i dau micul dejun in masina, asa cum sugerezi. Oricat as vrea.
Mai mult, daca insist, imi da peste mana si varsa mancare pe ea sau pe mine. Tu ti-ai duce copilul la gradinita ca un purcel de murdar? Dar la serviciu te-ai duce cu urme de lapte, iaurt, unt, etc pe haine? Ca eu nu.

Anca, poti sa ii faci un zip bag cu o felie de whole wheat bread sau 1/2 de bagel, rupte in jumatati sau sferturi, 1-2 bucati de string cheese scoase din plasticul lor si citeva boabe de strugure (taiate in jumatati) sau felii de mar (decojite). Ii pui laptele intr-un sippy cup si apa in alt sippy cup. Asa ca nu are cum sa se murdareasca si nici sa le arunce pe tine. Daca ii e foame, maninca, daca nu, te enervezi degeaba incercind sa o fortezi.
Eu punguta de-asta fac pt Eva cind alergam de colo-colo, uneori citiva gold fish sau crackers (whole wheat), boabe de blueberries, chiar si brinza feliata, scoasa din plasticul acela si "impaturita" in sferturi. I le pun pe toate in aceeasi punguta, iar ea isi alege de acolo ce si cit are chef.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Vreau numai sa adaug ca indiferent ce parere avem noi despre opinia unei alte persoane, acea persoana este libera sa isi exprime opinia. Cum adica, pentru ca cineva considera ok sa isi bata copilul, asta inseamna ca nu are voie sa scrie, aici pe forum, ca ea asa considera??? De unde si pana unde??? E o lume libera si fiecare poate milita pentru ce doreste -- unii sunt pentru altii contra pedepsei capitale, unii sunt pentru altii contra casatoriilor de same sex, unii sunt contra altii pentru avort, si cate si mai cate.

Eu nu mi-as bate copilul si mi se pare o nebunie si un abuz sa o faci. Dar asta nu inseamna ca cineva nu are dreptul sa aiba o alta opinie si ca trebuie sa ne ofuscam ca de ce nu vin moderatorii sa ii puna pumnul in gura si sa o invete minte sa spuna ce crede ea cu adevarat.

Cred ca ne trebuie ceva mi multa practica a democratiei si libertatii de opinie.

14+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

eu cred ca ne trebuie mai multa indulgenta si putina decenta!

anca , eu cred ca ai intrat intr-un lant al slabiciunii din care nu mai poti iesi, probabil si datorita frustarii datorita situatiei pe care nu o poti controla, probabil si din cauza palmelor peste ceafa care le-ai primit, si vad ca in continuare ataci...
si eu sunt adepta unei palme date peste ceafa < metaforic vorbind> unui adult atunci cand isi pierde ratiunea, dar nu sunt adepta palmelor date in grup, pana cand esti sigur ca l-ai lasat jos, asa ca iti propun anca sa lasi agresivitatea si ironia si sa incerci sa iei in seama numai mesajele care te pot ajuta sa nu mai ridici mana asupra copilei tale!

as vrea sa stiu cum incepe acum dimineatza in casa ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Subiectul se inchide. O sa o rog pe Marina sa deschida capitolul II daca gaseste de cuvinta ca e nevoie de continuarea discutiei si, poate, cine stie acest lucru se va face pe un ton mai civilizat fara maini in sold si jigniri.

Mergi la inceput