palmuirea copiilor

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Da, moderatie. Asta e cheia. Dar zic ca pe mine nu ma incanta o manechiura. Prefer sa citesc o carte. Depinde de la om la om.

Denizel, ba nu, nu editez nimic. Doar imi pare rau ca Merge forumul atat de greu. Chiar nu cred ca o lezeaza asa ceva pe sarmana si neajutorata. La inceput am scris ce am crezut eu ca poate sa o ajute . Apoi ne-a luat cu girlies si sfidare la greu... Hai ma lasi. Daca esti la capatul puterilor nu iti bati joc de mana intinsa. Acu trebuie sa ii si bagam pe gat ajutorul... Si eu am ajuns , nu odata, la capatul puterilor. Si m-am oprit 10 minute, am respirat, m-am adunat si am pus pe hartie ce prioritati am si ce nevoi am pt a functiona ok. Si daca am avut nevoie de ajutor am primit ce mi s-a dat. Stiu ca pt fiecare problemele lui sunt cele mai imp pt ca sunt ale lui. Dar pe mine nu ma "darama" ca-si varsa S laptele pe masa. Si dupa cum ziceam prin ce trece anca terec si eu : ore in trafic/avion. Plansete si suparari/frustrari ale copilului. Lipsa de rimp pt mine. IN PLUS copilul meu nu aude si din cand in cand o mai opereaza pe inima... IN PLUS sunt in maj timpului sg cu ea. Si nu o bat, nu ma lamentez pe forum de ce greu mi-e mie. FAC CEVA ! Asta era ideea, chiar daca poate n-am zis-o asa frumos. Solutia e acceptarea, recunoasterea si gasirea de solutii pt problema.

Eu chiar sper sa isi revina si sa ii fie bine de acum. Dar musai sa faca ceva, ca nu vine de la sine.

Acu vezi de ce ki-e mie frica de tine? prefer sa nu intru in polemici cu tine ca eu nu stiu sa fiu asa subtilo-ironica. Totusi pastrez pup-ul de la tine

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

Totusi pastrez pup-ul de la tine

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

ooo jealousy

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia

www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

eu am scris de ingrijire personala pentru ca anca se plansese ca nu a mai avut ocazia asta de nu stiu cand. plus ca na - astea se pot rezolva mai rapid decat cititul unei carti. desi idealul ar fi sa citesti o carte cu unghii frumoase.

ideea e ca orice ai face, in orice decor si cu orice activitati visezi tu cel mai mult, trebuie sa iei o mica pauza anca sa te odihnesti. chiar daca problemele tale nu sunt extraordinar de grave, nu sunt pe viata si pe moarte, obosita si epuizata nu o sa poti niciodata sa functionezi cum trebuie. si nici sa relationezi cu familia ta asa cum probabil iti doresti.

chiar daca nu iti permiti sa pleci undeva, duminica fa-le bine bagajul tatalui si fetei, du-i la un loc de joaca super - si tu stai acasa 3-4 ore singura. fa o baie lunga, exfoliaza-te, puneti o masca pe fata si una in par, asculta 2-3 melodii frumoase, da-te cu o oja. si cand esti gata suna-i sa vina acasa.

si stai cu sotul tau si discutati despre cu sa va faceti un program bun si echitabil pentrutoti ca sa nu ajungeti in siuatii limita.

eventual alternati - o duminica iesi tu cu fata ca el sa poata sa mestereasca la masina sau sa se joace pe calc sau ce vrea el, o duminica iese el cu fata ca sa poti tu sa faci ce nu apuci in restul timpului.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Noe, citeste si tu, te rog, mesajul Ancai de pa pagina cealalta, mesaj pe care se pare ca nici tu nu l-ai vazut :).

Ai idee de unde o cunoastem noi doua pe Anca74? De la topicul cu abuzul impotriva copiilor. Topic la care ea a participat cand inca nu avea copil. O iubeam atunci amandoua, da? :)
Mie imi este foarte clar ce s-a intamplat in viata Ancai odata cu schimbarile uriase pe care le aduce venirea pe lume a unui copil. Si sunt sigura ca si Anca isi da seama si uite ca incearca sa faca totul cat mai bine.
Ba inca, i-a mai ramas atata respect de sine si atata forta incat sa nu se lase calcata in picioare chiar asa, de toata lumea care stie mai bine decat ea cat isi iubeste copilul si cat incearca sa il faca fericit.
As mai avea multe chestii de spus, dar, fiind vorba de o persoana inteligenta si cu bun simt, cum e Anca, stau doar asa, priponita pe treptele ce duc la scena .

Si nu vad ce relevanta au problemele altora comparate cu ale Ancai. Acuma parca esti bunica-miu care nu te credea ca ai probleme decat daca te vedea lat pe jos si, chiar si atunci, iti amintea ca el a trecut prin razboi si a facut tifos si febra tifoida si ca numai el are dreptul sa se planga :D.

Nu puteai sa ma faci sa recunosc ca o situatie e imposibil de rezolvat si ca e fara sorti de izbanda, caci eram incontinuu in cautarea unei solutii si, de fapt, problema se punea daca eram un om optimist sau un om prea prost - Saul Bellow, Aventurile lui Augie March

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Isi trimite familia la plimbare si yo garantez ca nimic nu este mai relaxant decit sa maninci singur si in liniste crabul de mai jos din poza...sa bei un vin si sa stai cu picioarele in sus.
Ce manechiura si alte prostii...alea 0.

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Redkingcrab.jpg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Noe, citeste si tu, te rog, mesajul Ancai de pa pagina cealalta, mesaj pe care se pare ca nici tu nu l-ai vazut :).

Ai idee de unde o cunoastem noi doua pe Anca74? De la topicul cu abuzul impotriva copiilor. Topic la care ea a participat cand inca nu avea copil. O iubeam atunci amandoua, da? :)
Mie imi este foarte clar ce s-a intamplat in viata Ancai odata cu schimbarile uriase pe care le aduce venirea pe lume a unui copil. Si sunt sigura ca si Anca isi da seama si uite ca incearca sa faca totul cat mai bine.
Ba inca, i-a mai ramas atata respect de sine si atata forta incat sa nu se lase calcata in picioare chiar asa, de toata lumea care stie mai bine decat ea cat isi iubeste copilul si cat incearca sa il faca fericit.
As mai avea multe chestii de spus, dar, fiind vorba de o persoana inteligenta si cu bun simt, cum e Anca, stau doar asa, priponita pe treptele ce duc la scena .

Si nu vad ce relevanta au problemele altora comparate cu ale Ancai. Acuma parca esti bunica-miu care nu te credea ca ai probleme decat daca te vedea lat pe jos si, chiar si atunci, iti amintea ca el a trecut prin razboi si a facut tifos si febra tifoida si ca numai el are dreptul sa se planga :D.

Nu puteai sa ma faci sa recunosc ca o situatie e imposibil de rezolvat si ca e fara sorti de izbanda, caci eram incontinuu in cautarea unei solutii si, de fapt, problema se punea daca eram un om optimist sau un om prea prost - Saul Bellow, Aventurile lui Augie March

o iubeam, mai Denizel, dar pana la raspunsul de pe pagina anterioara, ea a mai trimis in eter si alte raspunsuri care nu aratau deloc interes pentru sfaurile primite...

ca isi da seama si incearca sa faca mai bine--- hmm, da, asta a fost si impresia mea in primele pagini ale subiectului, dar pe parcus what happened?

tifosul si febra tifoida sunt nasoale rau, tocmai m-am vaccinat ca plec in Morocco si mi-e frica:-D nu zicea rau bunicul; acum, la modul serios, fiecare situatie e diferita insa putem duce mai mult decat ne imaginam, sau vorba ardeleanului : la tatzi ni-i greu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Kay, te mai pup o data si meriti un catralion de floricele pentru forta, tarie, pozitivism, optimism si toate celelalalte!!!!
Dar na, ai si tu un singur defect : nu vrei sa intelegi ca oamenii nu sunt toti la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Anca referitor ra programul aglomerat pe care il ai cam asa si la noi, dar mai adauga un nazdravan de 8 ani. Care ba vrea sa isi faca parul tzepi si nu sta, si "mamaaaa, help!" dimineata, ba nu ii place ce sandvis i-am facut si trebuie sa-i fac altul, etc.

Dar pentru a ne organiza mai bine am ales asa: pregatim hainele seara dupa ce copiii dorm (astfel incat daca ii zic lui tati sa o imbrace pe printesa stie cu ce si cum), Cosmin se imbraca singur, pregatim pachetele de seara si le bagam in frigider, dimineata doar ne bagam nasul in frigi si le luam, ma trezesc cu juma de ora inainte de toata casa sa ma machiez, iar micul dejun e sub forma de bucatele care le poate manca singura ori la tv (stiu, bad bad bad) ori in masina etc. Bucatele de cascaval, castravete, etc. Nu o oblig sa manance si crede-ma e pretentioasa, insa nu o oblig niciodata, cand ii va fi foame va manca la gradi si ce nu-i place.

Cam asa ne organizam noi in mare.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Kay, te mai pup o data si meriti un catralion de floricele pentru forta, tarie, pozitivism, optimism si toate celelalalte!!!!
Dar na, ai si tu un singur defect : nu vrei sa intelegi ca oamenii nu sunt toti la fel.

eh, are ea mai multe defecte dar si io o iubesc
acu e cu bb2 (masina!) la service, nu ne-aude declaratiile:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din
citisem prin ziar ......fiindca parintii sint implicati in viata copiilor lor si nu ii lasa liberi si fericiti dupa voia lor.

ma ingrozeste aceasta afirmatie....

inca mai am de citit cateva pagini...mai revin, daca nu-mi iau campii intre timp

Bazar pt Mihaita

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput