palmuirea copiilor

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

denizeeel, doo palme??? nu ma decid daca sa iti spun ca e abuz sau it`s sounds kinky

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

Doamnelor, potoliti-va va rog cu golaniile ca-mi stricati concentrarea de la citit! hm hm

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Programul meu in timpul scolii fi-mei:
Ma trezesc la 6 jumate,hranesc copilul ,duc copilul la scoala ca e la distanta de 2 autobuze/1 ora iar al meu intra la munca la 8 deci nu poate s-o duca el , ma intorc acasa,lucrez pana la 2 jumate , ma duc sa iau copilul deci o ora pana acolo o ora intors,ajung acasa,fac mancare,fac curat,fac lectii cu fata,hranesc familia,spal rufe,invat la studiile mele ,apuc sa ma culc pe la 12 .De trei ori pe saptamana aduc copilul de la scoala si o intind la Colegiul unde invat eu de la 6pm pana la 9pm .
Nice huh?!
Si n-am nici menajera,nici masina mica,nici bona si nici n-am avut .Acum 2 ani am pierdut un copil si am stat in spital 2 saptamani.De fapt am pierdut doi copii pentru ca tot atunci am pierdut si o sarcina de 4 luni .Din cauza stresului cauzat de pierderea celei mici.
Si tot nu mi-am varsat nervii pe copilul ramas .In 12 ani n-a luat O PALMA .
Si tu te plangi ca esti stresata?Biata de tine!Nu te-a obligat nimeni sa faci copil daca n-ai timp de ea!

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Erinn's mummy

Hawaii Mexico US * Around The World * Wedding
* Erinn Kendall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Una e sa vb fara sa ai copil cum o acuza anca pe Deianira, si alta e sa vb in cun de cauza. Anca xicea una acu 2 ani, si alta acum. Deci a esuat in a-si aplica propriile principii. Si nu e nimic de apreciat ca odata avea idei bune... Una e teoria si una e practica... Dib pacate la anca nu s-au pupat.

************************************************************************************

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Anca74, pe langa tot ce s-a spus aici, sfaturi bune si exemple personale, atat iti mai spun si eu. viata unei femei se schimba dupace apare un copil. daca accepti acest lucru si inveti sa traiesti cu el, sa te re-organizezi sa-ti re-planifici viata, iti va fi sensibil mai usor.

eu provin dintr-o familie cu 4 copii, fiind a treia. niciodata in viata mea de copil-adolescent nu mi-am auzit parintii tipand, sau certandu-ne pe noi copii. niciodata nu ne-au lovit pe niciunul dintre noi. nu-mi amintesc s-o fi auzit pe mama spunand cuiva din noi cuvinte grele/urate. nu-mi amintesc s-o fi vazut nervoasa. abia pe la 20 de ani, am inceput sa-i intreb ce secrete detineau pentru a ne educa fara sa se enerveze fara sa ne bata. nu exista nici un secret, mi-a spus tata. multa disciplina personala, multa stapanire de sine si analiza a tuturor situatiilor.
avand exemplul lor, mi-a fost usor sa fac fata copiilor mei, adevarati atomici! totusi, a trebuit sa invat , sa ma disciplinez, sa ma organizez, sa-mi revizuiesc prioritatile pentru o vreme.

Bazar pt Mihaita

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Hai ca stau la coada.

Noemi, ia zi tu ce defecte am io??? Ca acu te iau la palme

deci nu stiu de catw ori m-a vazut noe isterica, da sunt. Ma scoate din sarite bou care ma depaseste cand merg cu 140 pe autostrada. Rau de tot. Sau ala care se baga in fata mea la stop. Sunt rea si nu-i las. Sunt insistenta si cicalitoare. Imi sun des barbatu. Nu reusesc sa ma tin de un regim. Vai de caul meu. Dar nu imi vars nervii pe copil pt ca e mai mica si nu riposteaza/comenteaza/raspinde civilizat si pertinent. Gasesc eu altu. .

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

na, ca am citit tot din urma. M-am mai infuriat, am mai cascat ochii cat cepele, am gasit apoi motive sa ma calmez la loc, cam din astea...

Verdict: nevinovata! Un fel de Bagheera din Cartea Junglei casazicasa :)))))).
Veste buna: Bagheera s-a vindecat :)).

Sfat 1. EMPATIE in orice moment!!!! Dar absolut in ORICE moment!! Pliiiz, Anca!!!!!

Citat:
citat din mesajul lui anca74
Fiindca nu-mi place sa dau na-na, dar as vrea sa am un copil cuminte, ascultator, care sa nu-mi creeze probleme majore in viitor.

Sfat 2: las-o balta... .
Vai, ce realizare mareata e un copil bun de pus in rama la scoala tocilarilor si lipsitilor de haz si personalitate, tz, tz....
Hai, ma, ca pana si eu, copil soim al patriei , am fumat in vreo saptamana un pachet intreg de Litoral cand eram in clasa a 2a .
Stii care mi-a fost "pedeapsa"? Tata a vazut intamplator ca au disparut tigarile si m-a rugat sa ii aduc si lui tigarile alea, ca i s-a facut pofta sa pufaie o tigara :D.
Am deschis usita de la dulapiorul unde stateau tigarile, m-am declarat extreeeeem de uimita ca nu mai sunt tigarile acolo , tata mi-a zambit subtire si, gata, nu mi-au mai trebuit tigari pana pe la douaj de ani :D.
Vezi? Asa ar fi reactionat un fiu? Crezi ca la fel de usor o sa-mi fie cu fiu-mio? Zi mersi ca ai fiica!!! .

Nu puteai sa ma faci sa recunosc ca o situatie e imposibil de rezolvat si ca e fara sorti de izbanda, caci eram incontinuu in cautarea unei solutii si, de fapt, problema se punea daca eram un om optimist sau un om prea prost - Saul Bellow, Aventurile lui Augie March

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

deci nu stiu de catw ori m-a vazut noe isterica, da sunt. Ma scoate din sarite bou care ma depaseste cand merg cu 140 pe autostrada. Rau de tot.

a-haaaaa, de cand voiam eu sa prind in gheare unu' din asta care se incapataneaza sa "disciplineze" toata coloana careia ii sar arcurile de nervi in spatele lui
Ce-aveti, fratilor? Daca eu vreau sa merg cu 147,5 pe autostrada, fiindca fac pipi pe mine sau fiindca copilului ii e foame sau pentru ca asa imi place mie, de ce nu ma lasati, a????
Aoleu, ca enervanti mai sunteti!!!

Gata, mi-a trecut!!
Vezi, Kay? Iote ca mai ai un defect!! Accept maxim 3 :)))

Nu puteai sa ma faci sa recunosc ca o situatie e imposibil de rezolvat si ca e fara sorti de izbanda, caci eram incontinuu in cautarea unei solutii si, de fapt, problema se punea daca eram un om optimist sau un om prea prost - Saul Bellow, Aventurile lui Augie March

Mergi la inceput

Denizel, nu toti oamenii sunt la fel. Ok. Daca 2 oameni trec prin ac situatie react diferit. Si tine de inteligenta si spirit si timpul de reactie al fiecaruia, de stapanirea de sine si de experienta. Acu ce vina sa am eu daca unii au lipsuri? Si eu le am pe ale mele, mai mari, mai mici, dar mi le-am peticit cat m-am priceput. Da ce latru eu la luna aici e ca atunci cand esti down, deprimat sau disperat nu e nevoie sa te descarci lovind alta fiinta. Eu am dat intr-o usa odata. Si tot pe mine m-a durut.. trebuie doar sa ai destul creier ne-explodat incat sa te aduni si sa start prioritase si organise. Atata. Indiferent cum esti. Ca pana la urma vb lui noe, la tati ni-i greu... Da putini isi lovesc infantii sau todlerii... Cum sa dai mai in 80-90 cm de omulet??? Cum???

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelaim

Voua v-a trecut oare prin cap ideea ca o mama de copilas mic poate fii super-nervoasa si de la faptul ca a acumulat o oboseala crunta de pe vremea cand copilasul era bb si... poate ca mai tareste dupa ea si vreo depresie post-natala "ne-bagata-in-seama" si netratata?
Anca74 - am sa-tzi scriu pe PM cateva retzete de nectaruri de fructe (pe care daca ai timp sa le pregatesti seara - ar fii absolut minunat) care ar putea sa-i placa fetitzei tale si in felul acesta sa o ajutzi sa manance cu mai multa placere...
Ai grija de tine ... it seems like you are at the end of the rope...
Daca putetzi schimbatzi gradi cu una care sa fie mai potrivita programului vostru...
Felicitari tuturor celor care au avut delicatetzea si bunul simtz de-a NU o judeca pe Anca si de-ai da sfaturi bune, calme si calde
Si apropo - ca cineva de-aici (care da sfaturi) a spus ca NU e mamica: cei mai BUNI "parintzi" sunt cei care NU au copii (sfaturile celor fara prunci de crescut sunt cele mai delicioase - la general)

Lorelai

As a woman, I have no country
As a woman, I want no country
As a woman, my country is the whole world.
Virginia Woolf

Da eu chiar la asta m-am gandit. Program infernal, copil mic, depresie ... deja nu mai vede cum ar putea iesi din asta. Sincer eu cred ca datul cu capul de pereti practicat in unele raspunsuri nu e deloc solutia.
Anca74 - ziceai la un moment dat de cele cu menajere si mai stiu eu ce ... pai tu cum crezi ca am ajuns eu sa am femeie care imi face curat o data pe saptamana (adica menajera)? Am realizat la un moment dat, cand fi-mea avea vreo 2 ani cam in ce iures traiesc. Cu job, cu copil, cu sot, cu casa, etc. Si am hotarat ca nu e normal sa fac curat in casa. Ca in timpul respectiv pot sa ma joc cu fi-mea in parc. Si mi-am chemat sotul la sedinta si i-am zis - frate, amandoi avem job. Ori impartim jumi-juma ce-i de facut prin casa ori ne luam menajera ca eu nu mai pot in ritmul asta. Si de atunci am menajera. Nu suntem bogati, nu avem bani sa ne ingropam in ei. Dar in cazul nostru mi se pare necesitate nu moft menajera ...
Trebuie gasite ceva solutii astfel incat timpul petrecut cu copilul sa creasca. Gandeste-te ca la un moment dat trebuie sa aveti timp nu doar de joaca in parc ci si de muzee, de invatat sa mearga pe role, pe bicicleta si multe-multe altele ... pe care e ideal sa le faceti voi, parintii (sau macar unul dintre parinti), impreuna cu ea.

Sorana si Monica (in curand scolarita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Kay, din pacate aia care isi lovesc copiii nu sunt putini...

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput