palmuirea copiilor

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

anca - evident esti epuizata si intr-o astfel de stare nu se poate functiona.

nu poti pleca intr-un weekend prelungit undeva? lasi fetita c tatal si eventual un baby sitter pt cateva ore pe zi sa il ajute, si sa pleci de vineri pe luni undeva? intr-o statiune ceva - poate gen spa unde sa faci masaj si un coafor si un tratament cosmetic. undeva unde sa ai liniste 3 zile si un pic. sa poti sa dormi cat vrei si sa nu faci mancare si curatenie. sa te rupi un pic de stressul asta mare.

pedichiura&manechiura am auzit yo ca scoate diavolii din femei si le pun direct pe calea cea buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

auziti, am si eu o intrebare.

pe noi ne plateste sa-i organizam viata??? adica... pe mine cine m-a ajutat sa-mi vad prioritatile si sa ma organizez? e destul de multa lipsa de bun simt si respect atata timp cat unii ii raspund si o sfatuiesc cum sa isi origanizeze viata si sa nu isi mai chinuie copilul si ea da inapoi mistouri, ironii si bascalie... mi-e mie rusine de rusinea ei...

daca i-ar pasa putin de familia ei nu s-ar mai lamenta atat si nu s-ar mai plange ca vai imi trosnesc odorul, vai cum oare ma mai iubeste barbatu asa cum arat etc. nu frate ! pui piciorul in prag si iti faci ordine in viata. ce naiba e asa de greu???

si crede-ma anca, problemele mele sunt de 10 ori mai nasoale decat ale tale... auzi mai ii varsa laptele dimineata. asta e problema ei. copilul meu vomita fiecare masa, fiecare ml de lapte pe care il primea pe sonda, pe nas, pt ca avea insuficienta cardiaca. sau ca sta in trafic 2 ore. eu am facut 18 ore pana in SUA. de 4 ori !!! singura cu copilul albastru la fatza in brate ca mi-au pierdut caruciorul. cu geanta de laptop si rucsac si diaper bag in spate. si am stat 2 ore la coada la londra sa ma controleze. si nu m-am mai plans. nu stiu ce te mai plangeai tu, dar zau ca exista solutii extrem de la indemana pe care ori ai refuzat sa le vezi, ori te doare-n posterior, ori ti-e prea lene sa te gandesti si sa cauti, ori chiar nu reusesti sa gandesti la asa ceva... da macar nu-ti mai tine coada pe sus si fara sa raspunzi pe forum aplica niste sfaturi. ca aici o mana de mame si nu numai s-au adunat sa iti faca tie programul, sa te ajute pe tine... si tu ce faci? dai cu paru...

ma duc sa-mi mananc cerealele.

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

guestus - oricat de ciudat ar parea, da - o mani-pedi si un mers la coafor chiar pot sa scoata dracii din femei. da numai pe termen scurt.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

guestus - oricat de ciudat ar parea, da - o mani-pedi si un mers la coafor chiar pot sa scoata dracii din femei. da numai pe termen scurt.

pai da...tu stai in Ro si cu 20-30 euroi ai si unghii taiate si etc...tu crezi ca in Canada tot atita costa? doar pt un picior pina la genunchi epilat cred ca lasi un 50 euroi...si mai cred ca multa lume are 2 picioare si 2 miini.
sfaturi cu "mergi in maldive" nu prea ajuta.

Mergi la inceput

Ha ha daca pedi mani scot dracii eu siiigur sunt plina. Si daca r asa ce ti-e cu pitzipoancele aranjate si bibilite pline de draci? Daca asta ar fi solutia ar fi fff simplu.

************************************************************************************

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

auziti, am si eu o intrebare.

pe noi ne plateste sa-i organizam viata??? adica... pe mine cine m-a ajutat sa-mi vad prioritatile si sa ma organizez? e destul de multa lipsa de bun simt si respect atata timp cat unii ii raspund si o sfatuiesc cum sa isi origanizeze viata si sa nu isi mai chinuie copilul si ea da inapoi mistouri, ironii si bascalie... mi-e mie rusine de rusinea ei...

daca i-ar pasa putin de familia ei nu s-ar mai lamenta atat si nu s-ar mai plange ca vai imi trosnesc odorul, vai cum oare ma mai iubeste barbatu asa cum arat etc. nu frate ! pui piciorul in prag si iti faci ordine in viata. ce naiba e asa de greu???

si crede-ma anca, problemele mele sunt de 10 ori mai nasoale decat ale tale... auzi mai ii varsa laptele dimineata. asta e problema ei. copilul meu vomita fiecare masa, fiecare ml de lapte pe care il primea pe sonda, pe nas, pt ca avea insuficienta cardiaca. sau ca sta in trafic 2 ore. eu am facut 18 ore pana in SUA. de 4 ori !!! singura cu copilul albastru la fatza in brate ca mi-au pierdut caruciorul. cu geanta de laptop si rucsac si diaper bag in spate. si am stat 2 ore la coada la londra sa ma controleze. si nu m-am mai plans. nu stiu ce te mai plangeai tu, dar zau ca exista solutii extrem de la indemana pe care ori ai refuzat sa le vezi, ori te doare-n posterior, ori ti-e prea lene sa te gandesti si sa cauti, ori chiar nu reusesti sa gandesti la asa ceva... da macar nu-ti mai tine coada pe sus si fara sa raspunzi pe forum aplica niste sfaturi. ca aici o mana de mame si nu numai s-au adunat sa iti faca tie programul, sa te ajute pe tine... si tu ce faci? dai cu paru...

ma duc sa-mi mananc cerealele.

S

Kay, ai probleme cu net/forum, nu?

Ia uite ce am gasit eu pe pagina trecuta. Sper sa-ti fie de folos :

Citat:
citat din mesajul lui anca74

In alta ordine de idei, fetele mele dragi, sunt uimita de cate sfaturi super am primit in ultimele pagini. Sunt cateva fete aici cu care tare m-as imprieteni!

Multumesc, deci, mult de tot pentru efortul de a impartasi cu mine, si cu alte mamici prinse in iuresul vietii de zi cu zi, metodele voastre de a gera stresul si de a preintampina situatii dificile cu copiii mici.
Am luat aminte, chiar daca unele dintre voi probabil isi inchipuie ca bat campii, si voi incerca sa le folosesc in zilele care vin.

Stii, Kay, ma gandeam ca nu e nevoie sa incerci sa vezi cum te simti cand dai bete pe spinarea altora care au probleme (mici/mari, nu ne intereseaza, nu? ne intereseaza ca cineva e la capatul puterii, nu?). E nasol, cum sa fie? Nu merita timp si efort din partea ta, pe bune :).

Nu puteai sa ma faci sa recunosc ca o situatie e imposibil de rezolvat si ca e fara sorti de izbanda, caci eram incontinuu in cautarea unei solutii si, de fapt, problema se punea daca eram un om optimist sau un om prea prost - Saul Bellow, Aventurile lui Augie March

Mergi la inceput

Da, am probleme cu forumul... Merge eeeexxxtreeem de inceeet si nu vazusem raspunsul ala. My bad ! Dar cand am scris eu si am postat in 5 ani nu era nici urma de recunostinta . Am sa editez. Cu scuzele de rigoare. Dar chiar nu inteleg de ce sa nu imi fac EU ordone in viata si sa ma plang la altii...

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

Citat:

Ha ha daca pedi mani scot dracii eu siiigur sunt plina. Si daca r asa ce ti-e cu pitzipoancele aranjate si bibilite pline de draci? Daca asta ar fi solutia ar fi fff simplu.

moderatia e cuvantul magic. excesul de ceva duce la saturatie.
pt cineva care de 1 an nu s-a mai rasfatat, o cura poate face minuni. a te muta la baza de tratament duce in scurt timp la lipsa de efect a procedurilor.

normal ca sta nu rezolva problemele majore - dar dupa un pic de odihna, poti gandi logic si iti poti pune viata in ordine. atata timp cat esti in mijlocul haosului si si capul tau e un haos - e putin mai dificil. nu imposibil - dar foarte foarte greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Denizelule, ai vazut doar la inceputul subiectului ca majoritatea i-au raspuns f frumos Ancai si i-au oferit o gramada de sugestii, multe din ele imi vor folosi si mie
dar, din motive necunoscute de noi, Anca a inceput sa pluseze, chestie observata si de tine, pana la concluziile ireale cum ca toti copiii canadieni nebatuti ajung vai si-amar de capul lor sau ca daca nu-l trosnesti de cateva ori, o sa ai "ghinionul" sa-ti faca vreo facultate de Litere :-))

acum cu toate bunavointa -de care intr-adevar unele fete au dat dovada mai mult decat mine- ajungi sa te intrebi la un moment dat: persoana aceasta cauta cu adevarat solutii?

e clar ca Anca are o problema, dar nu-i asa ca toti avem problemele noastre? nervii nostri, etc

e clar ca orice am spune noi aici nu ii va fi pe atat de folositor pe cat i-ar fi, poate , o ora de terapie pe saptamana...Pentru ca atunci cand consideri ca pruncul de 2 ani te abuzeaza pentru ca vomita (?!?!?!), inseamna ca problema e mult mai mare decat o palma aruncata la nervi...

ma uit ca a scris si Kay--- pai femeia asta la 22 de ani facea naveta Romania-SUA cu copilul la operatii si inapoi, singura...si crede-ma, Kay este un temperament vulcanic () iar Sonia este argint viu, e in continua miscare si e rapida, frate, abia te tii dupa ea...Si n-a batut-o pana acum desi daca e sa ne luam dupa circumstante atenuante, scuze, motive, nervi, tristete, ...cred ca avea destule...

si poate de-asta e deranjant sa vezi situatii de familii relativ normale, cu o anumita rutina, fara probleme esentiale de nerezolvat in care totusi se intampla anumite lucruri; si e si mai deranjant cand vii cu idei si cu solutii si cu exemple si cu amintiri triste din propria copilarie, iar raspunsul este unul ironic si total pe langa subiect...

deci, acum serios, Anca(74), inca una si ma duc: la ce concluzie ai ajuns TU dupa toate paginile astea de sfaturi, nervi, acuze, idei, etc? crezi in continuare ca numai prin palme ocazionale sau frecvente, iti poti determina copila sa nu isi rateze viata?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia

www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
Dar chiar nu inteleg de ce sa nu imi fac EU ordone in viata si sa ma plang la altii...

eu inteleg asta f. bine.
Nu prea ii inteleg (cu toate ca ii admir) pe cei care reuesesc fara ajutor sa faca cele mai bune alegeri.
la mine de ex, cand spun problema altcuiva, vad imediat si rezolvarea.

Nu puteai sa ma faci sa recunosc ca o situatie e imposibil de rezolvat si ca e fara sorti de izbanda, caci eram incontinuu in cautarea unei solutii si, de fapt, problema se punea daca eram un om optimist sau un om prea prost - Saul Bellow, Aventurile lui Augie March

Mergi la inceput