Cauzele opririi din ev.a sarcinii -Trombofilia-12
Raspunsuri - Pagina 20
goggy spune:
Avalon multumesc de info. Cred ca o sa bag si o vizita la Avram cat de curand.
Pana una alta, mi-am luat rezultatele de la "dopul albastru" si mi-a iesit SAFL slab pozitiv. Cum vine asta?! LA1 ( cred ca anticoagulantul lupic inseamna ) e subliniat cu un marker.
Eu mi-am facut si anticorpii anticardiolopinici si anticoagulantul lupic si sunt ok.
Ar trebui sa fac si anticorpi anti-beta 2 glicoproteina 1 IgG, IgM ?
Daca mi-ati putea da o sugestie in seara asta v-as fi recunoscatoare, pt ca as putea recolta maine dimi. Maine seara plec la Budapesta ! 
Lidia74 spune:
Fetelor in cazul in care iese pozitiva mutatia MTHFR trebuie facuta si hemocisteina? Voi ati facut-o?

mikas spune:
Lidia, eu asa cred ca ar trebui facuta si homocisteina, ca sa vezi cat cum iti e afectat organismul. Eu am facut-o si desi mi-au iesit pozitive ambele mutatii heterozigote MTHFR, nivelul homocisteinei mi-a iesit sub limita. Nu stiu daca e de bine sau nu.
seara buna tuturor!
mykymario spune:
fetelor,clexan-ul e compensat sau nu? o farmacie a zis ca da altele ca nu??? daca nu se compenseaza as vrea sa stiu si eu cat costa,sa stiu ce ma asteapta in cazul in care va trebui sa il folosesc si eu.....
criss_85 spune:
fetelor,eu nu am vesti prea bune...am fost aseara la eco si embrionul nu creste prea bine
.saptamana trecuta era mai mic cu 1 sapt fata de UM si nu parea o problema,masura 0.64cm,insa ieri,dupa 6 zile de la ultimul eco masura doar 0.8cm. doctora mi-a zis ca e posibil sa se opreasca in evolutie

. sunt sanse sa-si revina insa mie mi-e frica de ce-i mai rau.luni trebuia sa merg si la fundeni la dr uscatescu sa repet analizele si sa crestem doza de clexane,la 0.4.acum nici nu stiu ce sa mai fac,daca sa ma duc sau nu ca joi ma cheama iar la eco dr sa vedem cum evolueaza.i-am trimis mail dr uscatescu si sper sa-mi raspunda desi e weekend sa vad ce fac,ca daca trebuie sa cresc doza de clexane le-as cumpara 4-5 doze de 0.4 pana vineri cand m-as duce la ea,dupa eco de joi.
mi-e tare frica sa nu se repete povestea,iar de data asta chiar nu mai inteleg unde ar fi problema ca doar fac tratamentul corespunzator.
miki-miki spune:
Criss85imi pare rau, ai fost la ac ecografist? Poate e o eroare, poate a pus musculita gresit si din cauza asta apare ap la fel. Nu am retinut cate sapt ai, inimioara ai vazut-o? Sper sa vii cu vesti bune de la urmat ecograf.
Va invit la un nou cap aici
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
MTHFR C677T homozigot+Fact. V Leiden heterozigot
irinabobe spune:
criss eu imediat ce am ramas insarcinata am inceput la indicatia ginecologului cu clexane de 0,4 la 2 zile, pana cand ajungeam la fundeni sa fac dozarile. in perioada respectiva bb ramasese in urma cu vreo 4 zile. dupa ce am facut dozarile am trecut pe 0,4 zilnic si bb deja pare mai mare cu vreo 5 zile, deci a recuperat. asa ca eu zic ca dc bb are activitate cardiaca sa te duci cat mai repede la fundeni sa iti mareasca doza pentru ca nu cred ca ar fi o problema sa recupereze... multa bafta!