Cauzele opririi din ev.a sarcinii -Trombofilia-12
Raspunsuri - Pagina 19
irinabobe spune:
goggy
uscatescu cam ia in seama doar analizele facute acolo, degeaba te duci cu ale tale ca tot te pune sa te intepi. si mie mi se pare foarte scarboasa, ma enerveaza ca tipa si vorbeste cu tine in camaruta aia unde sunt 15.000 de oameni...asa ca afla toata lumea cand iti vine , daca esti la menopauza etc...dar eu una nu am gasit alta solutie.
in ceea ce o priveste pe avram ce sa zic...este o tipa mult mai draguta dar pe mine nu m-a ajutat cu mare lucru. adica am repetat analizele si la coltea ca normal ca alea de la fundeni nu au contat, mi-a zis ca e un indice prost intr-adevar dar sa ma reintorc daca ajung la 3 pierderi de sarcina sa mai facem si alte analize mai aprofundate, ca doar o gemelara pierduta la 12 sapt e ceva normal...asa ca i-am multumit nespus si dusa am fost. (si asta in conditiile in care la coltea platesti analizele-e adevarat nu o avere, iar la fundeni sunt gratuite). deci am ajuns la concluzia ca ii suport toanele uscateascai ma duc acolo dupa ce iau un distonocalm si gata... (am repetat analizele si in alta parte si mi-au iesit ca la fundeni nu ca la coltea...asta si pentru faptul ca erau niste comentarii legat de corectitudinea analizelor de la fundeni)
danny1 spune:
eu am fost impresionata de uscatescu,imi place de ea.ori am nimerit intr-o zi buna,ori i-am "ginit" secretul.eu zic ca tre sa va inarmati cu multa rabdare,cand mergeti acolo,nu va mai faceti alte planuri.eu si fetele din cluj ne-am anuntat venirea,am primit acceptul si apoi am mers.am asteptat cuminti vreo 3 ore pana sa ne ia sange.am facut tot ce a zis,cum a zis.nu m-a deranjat ca erau alti oameni de fata,toti avem probleme acolo,suntem la medic.si de as fi la psiho-bubu nu mi-ar fi rushine.vreau o rezolvare,nu ma intere ce zice nime,ce gandeste,ma doare la basca.daca ar trebui sa dau anuntz national ca sa se rez,fac si asta.
numa sa mai am un bebe.
adevarul e ca acolo e un ritm infernal.cand am ajuns,am spus asistentei.ea a zis sa luam loc si sa asteptam.si am asteptat.si as mai fi asteptat.
sau ne-a ajutat temperamentul ardelean....
cine stie.
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
Avalon spune:
Mikas, eu sunt in zugraveli si intru mai rar pe forum, intamplarea a facut sa-mi cada ochii pe mesajul tau (sa nu se supere fetele dar nu am avut timp sa citestc totul)... pe dr.Simona Avram o poti gasi la unul din nr de tel 0213172744 sau 43 sau 0213874100, suni acolo, ceri legatura la cabinetul dnei dr si iti va raspunde asistenta unde te programezi la consultatie.
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
28+ 

Avalon spune:
acum am vazut ca si goggy intreba acelasi lucru... mie mi-a luat in considerare analize facute la alte laboratoare, Synevo si Fundeni, s-a uitat pe ele si doar mi-a propus sa repet la Coltea FACTOR V, dar i-am spus ca am incredere in rezultat si nu s-a "ofensat"... a tratat cu seriozitate faptul ca am pierdut 2 sarcini in trecut si si-a notat foarte constiincios in agenda tot istoricul meu medical...
Desi am mai spus-o, repet: la Fundeni am fost de 2 ori, o data in 2004 dupa ce am pierdut prima sarcina si in 2007 cand eram insarcinata din nou si de fiecare data am plecat cu niste analize in afara valorilor normale si cu tratament aspenter 1 la 3 zile si vitamina C... la 2 saptamani dupa acele analize din 2007 am pierdut si cea de-a doua sarcina...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
28+ 

anna_chris spune:
Salutare la toate fetele, 
o intrebare am si eu... merge cineva la dr. avram de la coltea? cum este? e mai accesibila? e ok? a reusit cineva sub urmarirea dansei sa duca la bun sfarsit sarcina?
Va puup si astept informatii referitoare la doctor simona avram de la coltea. 
danny1 spune:
criss85,
felicitari pt sarcina.am citit,acu cateva luni subiectul fetelor care au avut sindrom si erau insarcinate.toate au ajuns ok,cu bebei![]()
,dar cu tratament de la inceput pana la sf.si povestea frumoasa a continuat,caci s-au inscris si la al doilea 
.deci,spor la injectii si un bebe sanatos.![]()
mami de
Avalon spune:
FELICITARI, Criss85 SARCINA USOARA si la termen iti doresc!

Anna cris
, eu sunt sub supravegherea dr.Simona Avram si sper sa duc aceasta sarcina pana la capat. Despre accesibilitate, ce sa-ti spun, cele doua doctorite la care am fost mi s-au parut ambele accesibile... dar mult mai important a fost pentru mine un tratament adecvat... cu alte cuvinte: scopul este sa duci sarcina la capat, nu altceva.
Avalon
28+ 

jasmine30 spune:
Buna fetele, eu am o mare problema. De la tratamentul cu Omega 3, Magne B6, Aspenter si Acid folic, mi-a venit menstruatia mult mai devreme decat era normal. Eu am cm ceas la 28 de zile si luna asta, in care am facut tratamentul mi-a venit la 21 de zile...
Chiar nu mai inteleg nimic. Ori e bun tratamentul asta la ceva, ori ma da mai tare peste cap....
Oricum voi stiti clar ca pt MTHFR si trombofilie in general e bine sa iei tratamentul asta inainte de a ramane gravi cu cateva luni, nu?
Voua vi s-a intamplat sa vi se deregleze asa rau ciclul?
Si pe mine m-a cam enervat Usacteasca uneori, dar cred ca daca pui in balanta merita sa inghiti toanele ei, tinand cont de multele reusite ale ei in cazuri similare cu cele ale noastre.
Va pupic pe toate !
danny1 spune:
jasmine,nu am patit asa ceva.nu iau omega,doar restul.dar fac tratam asta de 6 luni si,nimic.
nu cred ca de l aasta.ciclul e f sensibil la caldura,stres,alimentatie.sa nu fie de aici.aaaa,pardon.dupa o lun ade tratam gemoterapic pt trombo si o sapt de vit C,nu stiu daca de acolo,dar mi s-au redus cheagurile si mai ales cantitatea de sangerare la menstruatie.asta eu zic ca e de bine.![]()
mami de
mikas spune:
Multumesc mult de tot Avalon! M-ai salvat! ![]()

O sa ma programez la Simona Avram la Coltea cat de repede se poate, si apoi revin cu feedback.