Oradea * (46)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Luca , un frumos

Noi stem bine, duminica mergem la Arcadia
Si in sfarsit am reusit sa programez "keful" mandrei, partea a 3-a

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Am ajuns si noi fetele acasa,baietii sunt la tenis si cica apoi la fotbal,mai vedemdaca rezista.

Moni,la noi fetele zic ca Aptamil e mai usor acceptat de copil,poate ar trebui sa incerci.

Simi multumim.

tuturor si un week-end minunat.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Buna tuturor!
Am fost un pic absenta zilele trecute, ca la mine s-a adunat admiterea, sesiunea, toate la un loc Si acasa am ceva restante, dar ma straduiesc sa le termin (sau macar sa nu le aman prea mult)
Suntem gata de start, adica rechizite cumparate, ei deja fac mutre ca incepe scoala
Daria multa sanatate!! Si noi mucim, Lili e ragusita de 2 zile, dar nu e nimic grav, doar o viroza de sezon

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Nu stiu daca apuc sa intru maine asa ca urez de pe acum scolarilor sa inceapa scoala cu dreptul, mult succes, si mai ales proaspetilor scolarei Andrei de Laura si Andrei de Cristina, sa aveti parte numai de experiente frumoase pe bancile scolii si sa va fie de folos in viata!

Pupici si sanatate copilasilor bolnaviori!

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Buna dimineata Oradea!

Azi se anunta o zi moderata, relativ senina, rece dimineata, insa vremea se va incalzi usor spre orele pranzului. Vantul va bate usor dinspre sud sud-vest iar norii se vor plimba pe tot cuprinsul cerului fara sanse de precipitatii.
Dupa amiaza cerul va fi senin, un motiv in plus de a iesi la plimbare cu copil, sot, catel, sau de ce nu singuri si de a profita de ultima duminica de vacanta de vara din acest an pentru cei care au copii de varsta prescolara sau scolara, sau pentru studenti si studente.

Va dorim sa aveti cea mai frumoasa zi de duminica 13 septembrie din acest an, iar cifra sa va aduca noroc.

Prezentatorul de serviciu,
Marius
Va place stirea mea de dimineata?

Buna dimineata tuturor!

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

da, ne place
Si noi profitam acum, inainte de pranz, de premiera la Teatrul Arcadia
Iar dupa-masa semnam prezenta la terenul de bachet din Orasel

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

ceau, dragii mei!!
ma bucur sa va gasesc cu bine!!
Sunt pe mare fuga.
Am ajuns azi noapte, ca am zabovit si prin Viena.
Am de despachetat, de aranjat, de spalat copil, pregatit copil si de mers la ziua fratelui meu.
Va pove maine!!

Va pup!!

cristina si Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Bine ai revenit Cristina si La multi ani fratelui tau!

O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Mul succes copilasilor si parintilor pentru noul an scolar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Da, de maine incep cu amandoua scoala - trece timpul asta. Daria e emotionata rau. Ioana - se cam stramba. Eu o (re)iau de la capat 6.25 desteptarea, - baie, sandwich copii, desteptarea copiilor, mic dejun, masina, trafic...casa.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput