Oradea * (46)
Raspunsuri - Pagina 13
adi2003 spune:
De maine, Daria e scolarita? Wow!
Tuturor copiilor mult succes in noul an scolar, iar boboceilor mai putine emotii si mai mult curaj.
Uff...cati ani au trecut de cand eram si eu de cl 1?
Sa socotesc? Vreo 23 ani.
Dar cea mai frumoasa amintire o am de la terminarea clasei 1. Coronita ce mi-a facut-o mama si de care eram tare mandra era din margarete. De atunci florile au devenit parte a sufletului meu.
adi2003 spune:
Tot eu.![]()
Alexia face primul anisor si vreau sa ii spun La multi ani, sa fie sanatoasa, voioasa, norocoasa si sa ii bucure pe parinti prin tot ceea ce face.
un
de la Simi.
Album 1 + Album 2
szivarvany spune:
Alexia 

Si succes tuturor cu inceperea anului de gradi/scoala 
Si o saptamana frumoasa tuturor 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
moni_or spune:
ALEXIA
fetita frumoasa si precoce, la multi ani, sa-ti fie viata senina si plina de bucurii si oameni buni!!! Sa le luminezi zilele parintilor tai!
Succes scolarilor!!
Marius, si Daria ta e scolarita in clasa 1? Atunci o urare speciala de succes si ei, sa inceapa cu dreptul si sa-i foloseasca in viata anii petrecuti pe bancile scolii!! Ce tati model esti, tu le faci si sandwichurile copiilor?
Monica, mami de
Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
cristina22 spune:

ALEXIA

Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si norocoasa!!!!
Succes elevilor si gradinarilor!!!
Sunt mama de scolarel
!!!
Azi, cum a terminat cu scoala, a fugit la gradi![]()
PS:Merge tare greu forumu'...offf!!!
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
marius spune:
Pariu (cu o mica exceptie) ca nu stiti cine cu cine este Daria colega de clasa![]()
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
adi2003 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marius Pariu (cu o mica exceptie) ca nu stiti cine cu cine este Daria colega de clasa |
Sa ma gandesc. Scoala o fi "Oltea Doamna" si Daria ar putea fi colega de clasa cu Andrei al Cristinei.
Nu stiu nimic, doar simpla intuitie.
Mai e o varianta. Tot Andrei. Dar de Laura.
Album 1 + Album 2
marius spune:
Prima....![]()
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
adi2003 spune:
Deci am ghicit, ca la el m-am gandit prima data.
Ce frumos... Parintii sunt colegi de forum, copiii colegi de clasa.
Dar Andrei de Laura la ce scoala e?
Deci se va intalni DC-ul la sedintele cu parintii! ![]()
Inainte sa plec de la servici am vazut un superb curcubeu pe deal. Imi venea sa-mi trag pumni in cap ca n-am avut aparatul foto la mine.
Dupa servici am umblat hai-hui la 3 petshop-uri, sa vad de perusi.
M-am decis deja de unde voi lua saptamana viitoare cand mai aduc si alti perusi. Acolo erau tare frumosi numai ca nu aveau decat vreo 8 bucati, dintre care 4 albastri cum vreau eu. Erau bine ingrijiti, penaj frumos, insa cand mi-au spus ca mai aduce si altii, am decis sa nu ma grabesc, mai ales ca weekendul acesta voi fi plecata.
Nu v-am zis ca papagalita de-acasa are 3 oua ce le-a facut dupa moartea albastrutei. Le pazeste cu sfintenie saraca si e destul de trista. Pentru ea m-am gandit sa ii iau o pereche. Numai sa n-o dau in bara, pentru ca la puiuti e greu de determinat sexul. Asa ca degeaba cer eu un perus mascul, ca nici vanzatorul nu e sigur, atat timp cat sunt puiuti.
P.S. Marius, cresti prepelite? ![]()
Album 1 + Album 2
moni_or spune:
Ce frumos ca sunt colegi Daria si Andrei... Si eu la Oltea Doamna am mers in clasele 1-5, intr-a 6-a m-am mutat la Eminescu.
SIMI, tin pumnii sa nimeresti perus mascul si sa-l indrageasca papagalita!
Eu sunt necajita ca Luca a racit, are la muci in nas de numai, azi noapte a facut si febra, stranuta intruna, ce mai... De cand s-a nascut n-a mai fost asa racit, cel mai mila mi-e pentru nasuc, ca nu poate respira, si e scandal monstru de cate ori pun in nas Humex si il aspir, nu e voie sa ne atingem de nasul lui. Dar mai bine scandal decat sa nu poata respira.
LAURA, cum ati sarbatorit ziua Alexiei? Ai contactat-o pe tipa cu torturi sau ai rezolvat altcumva?
Monica, mami de
Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)