INCEPUT DE SFARSIT.....

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaben spune:

Am fost de dimineata la ingrozitorul tribunal......s-a amanat pt data de 21...pt ca judecatoria in greva...Am vazut doar ca au facut intampinare la ce am scris eu.Au scris si ei tot felul de murdarii...stiam ca asa va fi....ca eu voiam sa ies tot timpul in cluburi si cand colo am fost o sg data cu o prietena pt ca el in ultimul moment s-a razgandit si n-a mai vrut sa vina zicand ca lui nu-i place acolo...asa mult imi doream sa dansam ,sa vina cu mine,sa mai iesim si noi din casa.....si atunci mi=am cerut asa mult voie sa ma duc si cu atatea remuscari m-am dus si uite....si asta s-a intors impotriva mea....ca eu invat copilul sa nu ii vorbeasca...sau il invat pe cel mic cuvinte folosite de adulti...cuvinte greu de retinut pentru un copil.dar copilul meu e asa destept,incat nu trebuie sa-l invat expre...retine tot ce se vorbeste in jur...si asta s-a intors impotriva mea...si au cerut drept de vizita....pt el....fara sa se gandeasca ca in urma cu o saptamana au vrut sa ma reduca la tacere....si au facut-o in fata copilului,si l-au trumatizat ....Trebuie sa fac ceva sa se schimbe cumva asta....nu se poate sa vina sa-l ia ,sa-l duca in mediul ala.Nu stiu ce sa fac...n-as fi vrut niciodata sa rup relatia lor...nu asta am intentionat,dar oare pot sa am incredere ca nu ma vor vb de rau....ca nu vor face din copil o unealta....
Va pup cu drag Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Tatal va obtine oricum drept de vizita. Si in fond, are tot dreptul la asta si el, si copilul, si indiferent de probele si acuzatiile pe care le formulezi, cata vreme nu poti dovedi ca tatal ii face vreun rau direct copilului, tot va obtine drept de vizita.

Copilul are 2 ani jumatate, daca am inteles bine. Daca ar fi fost mai mic, ti-ar fi fost mai usor sa aduci motive ca vizitele sa se desfasoare la domiciliu in prezenta ta. Nu stiu daca vei avea norocul asta sau daca instanta va hotari ca tatal sa ia copilul la domiciliul sau.

In orice caz, dupa ce copilul face 3-4 ani fostul tau sot poate oricand sa introduca actiune si sa solicite sa ia copilul la domiciliul sau, pe perioade mai lungi.

Linisteste-te. Bine ca nu a cerut el sa-i fie incredintat copilul, ai fi avut un stres in plus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Andreea, din ce citesc pana acum ii permiti sotului tau se te atace fara intrerupere. Treci la contraatac. El nu are nici o slabiciune? Nu poti sa il toci si tu pe el chiar mai bine decat o face el acum cu tine?
El duce un santaj psihologic acum stiind ce te darama si te intimideaza. Tu nu poti sa faci la fel? Du-te inapoi in trecut si vezi de ce ii era sau ii e frica. Cu siguranta o sa gasesti ceva.
Sfatul meu e sa angajezi un detectiv particular (daca iti permiti) sa il urmareasca o perioada. Cine stie ce vei descoperi. Vorbeste ci prietenii, rudele, cunostintele inaintea lui si informeaza-i de ce se intampla, cu calm si fara frica.
Asa cum el te-a "vazut in oras intr-o masina neagra" poti sa il "vezi" si tu la o cafenea si sa spui tuturor. Basca daca iti mai si detectivul cateva poze cu el prin cine stie ce coclauri sa vezi cum se intoarce roata. El profita acum de faptul ca esti terorizata si are garda jos in ceea ce-l priveste (pe unde merge si ce face in afara casei). Profita de asta si foloseste-o in avantajul tau.
Neaparat du copilul la psiholog pentru evaluare. Asa cum ti-au spus fetele, probabil ca au un psiholog la directia copilului pe care il poti vedea regulat si care va vorbi cu cpopilul si va afla cum stau lucrurile.

Multa bafta si fii tare! Vocea ta trebuie sa fie mai puternica decat a lui iar spiritul tau trebuie sa fie mai inalt decat toate mizeriile din jurul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Andreea iti citesc subiectul insa n-am scris nimic ca nu stiam ce as putea sa scriu.

Referitor la vizite, nu poti aduce de la psiholog o scrisoare despre cat de afectat a fost copilul de intamplarea de sapt trecuta si sa ceri ca vizitele sa fie facute sub observatie macar initial? Sincer in situatia ta nu i-as rupe legatura cu tatal insa m-as asigura ca acel copil nevinovat nu va mai avea de suferit, ma gandesc ca poti cere o expertiza psihologica la protectia copilului.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilialia spune:

Nu inteleg de ce nu folosesti faptul ca au fost violenti cu tine in favoarea ta si a copilului implicit, si nu ne-ai spus daca ai depus plangere impotriva lor
bafta

Mergi la inceput

O sa caut un psiholog sa ma duc cu Andrei,chiar are nevoie...ca si azi dimineata tot speriat s-a trezit si mi-a spus ca a visat cu bunicul bataus si tata rau care m-au batut pe mine...si abia l-am linistit....
O sa merg si o sa cer evaluare pt ca trebuie,pentru sanatatea lui in primul rand,sa vad ce e de facut sa nu mai aiba spaime din astea si pe afara simte nevoia sa se descarce cu acte violente asupra copiilor si adultilor chiar daca nu i-au facut nimic.
Offf,vreau sa terminam odata circul asta...regret din suflet ca Andrei eprins la mijloc si e numai vina me apentru ca n-am vazut de la bun inceput ce imatur e acest om,trebuia sa ma astept la asta....
Andreea,mami de Andrei frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Andreea, cere un ordin de restrictionare. Sa nu aiba dreptul sa-si vada copilul decat de la 100 de metri pentru ca este periculos. Si mai cere ca vizitele sa se faca in mediu controlat. Numai in prezenta ta si a unui asistent social. Cere asta in instanta. Drept de vizita nu insemna sa-l ia el cu el acasa. Cere asta in instanta. Tavaleste-te pe jos povestind judecatorului ce ti-a facut impreuna cu tatal lui, dar lupta, lupta pana la sfarsit. Si daca a depus intampinare, cere avocatului tau sa ia notite la ce a scris in capetele de cerere si demonteaza-i tot ce a scris. E cuvantul tau impotriva cuvantului lui si depinde foarte mult cum si ce spui. Lupta si nu-l lasa sa castige. Cheama-ti prietena sa confoirme ca nu ai fost decat o singura data cu ea si ca el nu a vrut sa mearga si cere-i lui in instanta sa aduca martori ca ai fost in cluburi. Aarata-l cu degetul, si acuza-l de fata cu judecatorul, fi rea, acuzatoare si patimasa, dar fara sa devi isterica in fata judecatorului. Conteaza foarte mult sa arati ca esti o persoana foarte echilibrata si indignata de tot dce-ti face si de cum s-a intors impotriva ta dupa ce ati trait impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiuras spune:

Ai fost la medicul legist pentru certificat dupa ce te-a atacat?
Banuiesc ca sunt asa agresivi si din cauza ca le este teama de o reclamatie dar daca ma gandesc mai bine asa sunt ei si bine ca scapi din menajerie.
Oricum aceasta nebunie trece. Vezi de pensie alimentara. Ai dreptul sa o ceri chiar si daca nu s-a pronuntat divortul.
Chiar daca cere sa viziteze copilul cred ca acesta este un proces separat si in fond in zilele de vizita copilul poate fi bolnav, asa din cand in cand. In plus vei vedea ca daca il lasi pe copil la vizite si nu te oftici vizibil ( si nu or sa muste dim el) interesul va scadea brusc si te vei plange dupaun timp ca nu mai vrea sa stie de el.
Curaj si sus capul!
Aceste murdarii sunt de cele mai multe ori inerente la un divort in care sunt implicate personaje ca socrul tau si al sau fiu. NU esti o ratata ci o alta victima a violentei si abuzului. Dar cel mai bine este ca te-ai dezmeticit si poti sa-i oferi lui Andrei o alta viata, mai senina, mai linistita si o mama iubitoare nu tematoare.
Ai avocat? El ar trebui sa te sfatuiasca despre cum sa proceezi. Este la ordinea zilei ca sotii sa se invinuiasca de tot felul de chestii aberante, o sa aveti amandoi martori si in final se va consemna divortul.
Cine isi va mai aminti peste un an , doi zece ce a acuzat sotul tau. Conteaza sa ramai sanatoasa si sa privesti in perspectiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mussica spune:

Andreea este o mare nebunie prin ce treci. Nu-mi vine sa cred si de ce sa nu recunosc ma inspaimanta de nu mai pot. Tocmai am luat decizia sa incep procedurile de divort si partaj si am mari emotii pentru ceea ce va urma! imi dau seama pe zi ce trece ca omul care a fost atat timp langa mine poate deveni un monstru si sa se comporte ca atare.

Este incredibil prin ce treci si tu...
uf..
Sa ne tii la curent si multa bafta.
Apropo, tu ai avocat?

26 saptamani

Mergi la inceput

Fetelo,dragelor,uite numai ce am ajuns de la serviciu,dar trebuie sa vad ce mi-ati mai scris....nu pot sa nu intru seara sa citesc si sa va raspund.
Am avocat,bineinteles....si ma sfatuiesc cu el mereu....acum zice sa lasam deocamdata lucrurile asa,sa-l las sa zica ce vrea,nu conteaza ce zice....conteaza ca e de acord cu tot ce am cerut eu,incredintare minor,beneficiul spatiului de locuit,pensie alimentara.
Pe Andrei nu vreau sa-l rup de tatal lui,pt ca stiu ca il iubeste mult si cand va creste va vedea ca am facut un lucru bun...intr-adevar au cerut ca Andrei sa fie lasat la vizite acasa la ei...asta deocamdata nu pot ataca,asa mi-a zis avocatul...sa-i las in pace,sa nu se mai lungeasca divortul...sa-l obtinem in favaoarea noastra....oricum plangerea penela e acolo,n-o retrag,nu merita animalul de "bunic'vreau sa fie pedepsit....si daca va scapa in baza internarii la psihiatrie de care se va folosi cu siguranta...voi vedea ce fac...oricum voi lupta pana la capat cu el....Cu batranul care n-a avut minte sa transmita ceva intelept fiului lui...l-a aruncat in lume necizelat,neinstruit,neincrezator in el si in altii de langa el....foarte mult rau i-a facut si lui si noua acum.

Nu ma voi apuca sa ma tangui ca nu ajuta,n-are rost sa ma chnui sa demonstrez ceva ce n-am facut,voi lupta sa demonstrez ce au facut ei si nu recunosc....asta voi demontra...

Noideea ,Aiurasmultumesc mult pt ca mi-ai scris,citesc absolut tot cu sufletul la gura,din toate iau ceva si imi construiesc atacul...va multumesc!
Mussica,iti tin pumnii,nu va fi usor de loc si asta tu stii acum...dar nici asa nu-i mai usor,asa ca pentru linistea ta viitoare merita sa lupti acum cu toti si cu demonii tai daca trebuie,dar sa nu te lasi...eu te voi sustine moral,poti conta pe mine...

Va pup si noapte buna
Andreea

Mergi la inceput