INCEPUT DE SFARSIT.....

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Trist..am citit tot...si-mi pare asa rau ca treceti prin asta...
Dar viatza merge inainte...mai ales ca aveti copii...trebuie sa fiti tari pentru ei!
Nu pot decat sa citesc...sunt muta la ce pot face unii barbati!

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaben spune:

Fetelor....nu se mai termina problemele....acum da telefoane cunoscutilor si spune porcarii despre mine,ca m-a vazut in nu stiu ce masina neagra prin oras...si eu sunt cu Andrei mereu dupa mine,in parcuri si pe strada,,,ca mint ca n-a fost nimeni la mine ,nu m-a batut nimeni...ca sunt o prefacuta si ca exegerez ca vreau sa scap de el....si tot felul de vorbe urate despre mine...ca sa na discrediteze....D-ne ce m-am saturat!De ce continua circul asta?Aflu acum ca suna pe cel care ne-a facut mobila acum un an sa ii dea factura retoactiv pt suma data atunci....ca sa demonstreze ca mobila au luat-o parintii lui sa nu i-o iau eu cumva....Da despre copil nimic??????????mobila,apartament...pereti,zugraveala...dar copilul lui??nu a dat telefon,n-a venit de 1 saptamana de loc sa-l vada...nu mi-a dat un leu pentru el inca dinainte de a pleca din casa....ce fel de om e?tata?d-ne....atat ma face sa sufar....pentru copil...asta ma doare cel mai tare

Si inca o belea pe capul meu...m-a lasat si cu abonementul lui de telefon ,care l-am luat eu pe numele meu...alta prostie...si n-a platit factura si mi-au suspendat abonamentul desi al meu era platit....acum va trebui 2 ani sa platesc un abonament inchis care e si de 10 euro si pe 2 ani.pt ca n-a fost de acord sa i-l cesionez...m-a lasat in usa reprezentantei si aplecat spunandu-mi ca n-am decat sa blochez numaru ca el nu mai vrea abonamentul....

Asta traiesc eu acum...un cosmar care contiuna inca si inca cine stie cat.....
Andreea,mami de Andrei frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Divortul e una, partajul e altceva.
Sper sa fiti voi bine

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

pai spune-i si tu la ala cu mobila,sa-l informeze pe sotul tau ca nu se poate retroactiv.si sperie-l ca sunteti in divort,daca-i da factura va trebui sa vina ca martor la divortul vostru.oamenilor nu le place asta,s-ar putea sa renunte sa i-o dea.
imi pare rau ca circul continua.nu stiu de ce,ca nu am trecut prin asta,dar dupa cum l-ai descris pe sotul tau,am intuit ca asa se va intmapla.cine stie la ce ar trebui sa te mai astepti.
oricum,e bine ca esti avertizata,asa poti sa te pregatesti,sa vezi cum poti face sa ii demontezi teoriile.se pare ca nu-ti da timp sa plangi.loveste continuu.se razbuna.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Azi am aflat ca are trei martori mincinosi,care cica au fost cu tatal lui in dim aia,in 28 aug,cica la un service auto...unde si-a vopsit masina....si n-a fost nimeni de fapt la mine,zice peste tot ca eu am inscenat tot....ca m-am dat cu capul de pereti...mi-am rupt mana sa par victima....Vrea sa ma scoata nebuna...zice ca nu faceam nimic acasa,ca saracul el facea toata treaba...facea mancare(d-ne!eu l-am invatat sa gateasca in cele 5 luni cat a stat acasa...),ca prietenul lui cel bun care nu-si vede de famila lui,povesteste ca a venit la noi o data si el facea saracul treaba in casa,avea grija de copil,isi calca o camasa...si eu nu eram acasa...eu ,eram la munca...dar ca el daca era in locul sotului meu ii rupea manile nevestei lui....d-ne ce animale....!!!!
Asa e viata mea acum....un lung sir de minciuni.Si zice ca de asta nu a venit sa vada copilul pt ca ii efrica de faptul ca inscnez o noua agresiune..si chem iar politia...asta e...minciuni si suferinta.Sper sa se termine repede....
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Eu nu am inteles daca tu ai un avocat sau nu? La cum povestesti ca isi aranjeaza el treburile, cred ca ai neaparata nevoie. daca el aduna destule marturii impotriva ta, trebuie sa te sfatuiesti cu cineva de specialitate ce influenta au toti acesti martori la proces.

Procesul se va judeca pe baza de probe si marturii, nu are de unde sa stie judecatorul care martor e mincinos. Te cred ca esti socata de ceea ce ti se intampla, insa trebuie sa-ti construiesti si tu apararea.

Mergi la inceput

Fetelor,maine am prima infatisare...se propun martorii...tineti-mi pumnii va rog....va pup cu mult drag si aveti grija ca vietile voastre sa fie asa cum vreti si cum meritati.

Andreea,mami de Andrei frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Sa va ajute si va intareasca D-zeu ,Andreea.Pe tine si pe puiul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilialia spune:

Andreea draga este infiorator ce se intampla dar trebuie sa lupti pentru copilul tau, in primul rand ar fi trebuit sa depui plangere impotriva lor!!!!!!!!!!!! a socrului si a sotului, poti sa faci asta si acum, apoi sa iei legatura cu cei de la protectia copilului ptr.ca au psiholog, copilul a fost acolo si nu minte, daca vor spune ca l-ai invatat tu ...se inseala...poti demonstra ca nu este adevarat. Trebuie sa te mobilizezi si sa lupti, sa demonstrezi ca este labil psihic si violent. sa te folosesti de orice este posibil, nu te vaieta LUPTA daca nu pentru tine fao pentru copil, este greu pentru o femeie educata si finuta ca tine dar nu le permite sa-si bata joc de tine si de familia ta.

multa bafta si sa ne tii la curent
bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiuras spune:

Indiferent de ceea ce se intampla este important ca vei divorta de el. Copilul este cu tine si veti fi liberi de asa familie si asa personaje. Urate maniere si urat comportamet dar macar te-a scutit de regrete si indoieli.

Mergi la inceput