INCEPUT DE SFARSIT.....

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andreea, esti o norocoasa si ospun cu toata sinceritatea.
Bucura-te de ce ti-a ramas, bucura-te ca sunteti bine, ca viata ti-a inchis o usa, dar ti-a deschis noi orizonturi.
Acum doare al naibii de tare, maine la fel va durea, si poimanine si probabil inca mult timp, pana te regasesti.
Dar dupa toate astea, va fi bine

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

si andreea, vad ca tot zici ca ai esuat a doua oara, etc...nu scrie nicaieri ca nu vei gasi a treia oara fericirea, sau ca n-o vei gasi niciodata. din cate a razbatut printre randurile tale, esti o femeie minunata, asa ca sigur undeva acolo e si barbatul minunat pentru tine si puiul tau.

din toata povestea asta iti ramane ceva nepretuit: puiul tau, si puterea ta de a face schimbari in viata lui, de a-i da un viitor frumos, de a-l creste frumos. si dragostea, aia frumoasa si adevarata, va veni si ea, nu dispera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaben spune:

b] dov[/b]si Daria.Multumesc,sunteti minunate.Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mussica spune:

Buna fetelor..
mi-a placut foarte mult titlu pe care l-ati ales pentru acest topic de discutie. Sunt una din cele care din senin au trait dezamagirea, tradarea, minciuna, singuratatea. Dupa 7 ani (din care 4 de casnicie), perioada in care cu mana pe sufletul pot spune ca am avut parte de cei mai frumosi ani, de un sot si prieten, de tot ce mi-am dorit...
Si cu atat mai mult ma doare prezentul. In decursul a 4 luni mi s-a daramat tot universul: au disparut bani din casa, a disparut masina, a aparut o problema f trista, dar pe care eu am crezut-o si din cauza careia am facut un credit de 35.000 de euro (ramas acum in carca mea), sotul meu a incercat sa ia o supradoza de medicamente si vrusc traiesc intr-o negura din care simt ca nu mai ies.
In prezent suntem separati (probabil divortul este iminent), ideea este ca datorita faptului ca ii platesc lui datoriile nu mai imi permit sa stau cu chirie (si stau pe capul sorei mele si a familiei ei), ironia face ca la inceputul problemelor sa fi ramas si insarcinata (acum sunt in 5 luni), sotul meu nu ma ajuta cu nimic.
in ciuda tuturor lucrurilor, am crezut xca ne putem intelege civilizat. imi vine sa urlu..nu mai pot. ma simt coplesita, singura, cu probleme prea mari pentru sufletul meu si asa calcat in picioare.
Simteam nevoia sa ma intalnesc cu el..asa..sa pozam si noi intr-un cuplu, sa ma intrebe de sarcina, sa ...nici nu stiu ce sa. trebuie sa ne vedem in week-end si desigur ca ieri au aparut probleme si azi nu raspudne la telefon.
Culmea este ca vreau sa fiu singura, sa fiu pe picioerele mele, dar starea de rahat in care m-a adus (de nu-mi permit in unele zile nici o inghetata sa-mi cumpar) pentru ca platesc datoriile facute pentru el (era o vreme cand credeam ca cei 2 din echipa numita casnicie sunt unul pentru altul forever, la bine si la rau).
Ce trista e viata...
Ce-i pot oferi eu lui bebe?

25 saptamani

Mergi la inceput

Draga Mussica,ce sa zic...am ales titlul topicului asa pt ca asa ma simt...am simtit ca e inceputul sfarsitului povestii mele,de asa zisa dragoste si respect.
la tine e foarte rau...inteleg prin ce treci...d-ne,si mai vine si un copil.Sotul tau ce datorii a facut asa de mari?cum poate sa te lase cu ele pe cap?tu nu meriti sa traiesti asa...sa mai speri la ceva din partea lui...fa ce trebuie facut.desprinde-te de el...gaseste o cale sa plateasca el datoriile.nu poti plati tu si gravida si pe viitor cu bebe.o sa ai nevoie de multi bani,de sprijin afectiv...tie cine ti le ofera toate astea?Ce sa zic...si eu sunt in mare "rahat",si tu esti...mai ai si povara nepasarii lui in carca plus o gramada de bani de dat...nu vei avea sprijin din partea lui,iar daca astepti sa te intrebe ceva de sarcina,de cum iti merge tie,gandeste-te ca nu o va face...nu spera....incearca sa lasi trecutul in urma cumva si lasa-l in "amarul"lui cu dependentele lui cu tot.
Te pup cu drag Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

neata

andreea, cand simti ca nu ai nicio speranta, rasfoieste forumul asta, la sectiunea asta...si ai sa vezi cate fete si-au gasit fericirea dupa nu stiu cate incercari...o sa fie bine, o sa vezi. si toate astea nu or sa te faca decat sa capeti si mai mare incredere in tine, sa fii mai puternica.

MUSSICA, sunt sigura ca daca incepi un divort, datoria se va imparti la doi...vei aduce martori, etc. asa ca pentru tine e imperios necesar sa incepi divortul.vorbeste cu un avocat, o sa vezi ca nu are el chiar toate atu-urile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Andreea, m-a ingrozit ce am citit!! Nici nu-mi pot inchipui prin ce clipe de groaza ati trecut tu si puisorul tau!

Dar...ai scapat de un monstru! Faptul ca a plecat este cum nu se poate mai bine! Tine-o pe mama ta la tine cat poti de mult! Vorbeste cu puiul tau cat poti de mult. Incearca sa inventezi o poveste care sa-i explice putin ceea ce a vazut (insa fara sa-l sperie). Nu-l lasa sa-si formeze in capsor scenarii care sa-l afecteze pe viata.

Si cel mai important: NU TE LASA DOBORATA!!! Imi inchipui ca suferi foarte mult! Dar nu lasa deznadejdea, pesimismul, depresia sa-ti conduca viata! Ai un puiut care depinde de tine si este cel mai pretios dar al vietii!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Multumesc dragele mele....e bine ca va am aproape...am aflat ca ieri se plimba prin oras cu un prieten al lui si cu sotia acestuia....ce sentiment am avut....d-ne,sincer nu stiu cum sa fac sa treaca...urasc tot ce se intampla....
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mussica spune:

Andreea multumesc pentru incurajari. intr-adevar problemele in care s-au bagat au fost destul de mari (si probabil mai sunt, dar nu le stiu eu). cred ca daca iti spun un singur cuvat te lamureste cat de cat: camatari. problema este ca nu stiu pentru ce? nu stiu de ce a luat bani? nu stiu ce a facut cu ei. stiu doar ca pe mine m-a mintit cu niste tragedii, si eu ca proasta l-am crezut.
dov banii sunt jumatate credit, dar jumatate luati cu imprumut de la prieteni si colegi de serviciu (AI MEI), iar eu nu pot sa dau ochii cu lumea fara sa returnez fiecare leut. ar insemna sa ma izolez si eu mai departe. pentru ca lumea te ajuta daca te ajuti singur, daca nu...nu.
De divort, am vorbit deja cu 4 avocati. Nu-i deloc usor. Noi am depus actele pentru un apartament ANL (dosare etc pe numele lui) si platesc la el de vreun an. de cand ne-am despartit tot eu platesc singura (oricum si inainte era tot la fel). apartamentul se preda cam in 6 luni si se pare ca toata lumea ma sfatuieste (juridicul de la primarie, cei de la banca) sa astept momentul efectiv al predarii primirii apart.
Deci....cu curul in balta asa cum m-a lasat, tot el va avea fraiele: jumatate de apartament (si nu merita nici un leu), iar el sa presupunem ca imi va da jumatate din credit (dar este doar 10.000 din cei 35.000 pentru ca iti spuneam, restul au fost luati de la prieteni). De masina nu mai spun, a fost pe numele lui, cine stie ce a facut cu ea. Worst case scenarium... va trebui sa-l despagubesc cu bani - jumatatea valorii casei(ceea ce e de mega rahat); raman cu cei 25.000 de euro (jum de credit + datoriile la prieteni) si el trebuie sa-mi dea 10.000 de euro (dar creditul este pe numele meu, ratele sunt lunare, alea trebuie platite..cine stie cand si cum imi va da el banii. mai ales daca pleaca din tara.

deci...nu prea am sperante ca imi va fi ok. De bebe ce sa mai spun...este speranta mea sa nu intru in necaz si depresie.

Uneori sunt tare, imi fac planuri si incet incet mai resusesc sa mai fac cate ceva. dar este foarte greu cand nu ai un locusor al tau, cand stai ca tiganul cu cortul de colo colo, cand nu ai bani sa cumperi un body pentru bebe, cand stai cu lucrurile intr-un depozit si te intrebi ce te vei face cand vine iarna..

25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mussica

Uneori sunt tare, imi fac planuri si incet incet mai resusesc sa mai fac cate ceva. dar este foarte greu cand nu ai un locusor al tau, cand stai ca tiganul cu cortul de colo colo, cand nu ai bani sa cumperi un body pentru bebe, cand stai cu lucrurile intr-un depozit si te intrebi ce te vei face cand vine iarna..

25 saptamani

Vezi ca ai un PM

Mergi la inceput