INCEPUT DE SFARSIT.....

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

nici eu nu vreau sa te superi pe mine.stiu ca e mai usor cu teoria si daca, Doamne fereste,mi se va intampla,sper sa am puterea sa fac ce zic.si o cearta e dureroasa,daramite un divort.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeaben

multumesc Alina draga!pupici tie si ingerasilor tai

Azi cum esti?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaben spune:

Fetelor,imi vine sa urlu de furie!Azi a venit socrul meu,la noi si impreuna cu asa sizul meu sot m-au sechestrat in casa si batranul m-a bruscat,m-a lovit,m-a strans de gat...era turbat...a vrut sa ma sufoce...s-a speriat el."sotul"si l-a luat de pe mine....dupa ce m-a terorizat jumate de ora,lipita de un scaun cu forta si cu mana in gat,amenintandu-ma ca ma omoara....In tot timpul asta,el,a stat neclintit in usa sia privit tot....copilul meu urla speriat ca vedea ca sunt pe jos,in bucatarie si "bunicul"ma strange de gat.Si acum,repeta saracul tot ce a vazut.

Am chemat politia cu greu,mi-au luat telefoanele...am fost si la spital ,ca am vanatai si ma doare gatul cum m-a strans...Ce animale pot face asta?In fata copilasului sa incerce sa-i gatuie mama?D-ne cu ce montru am stat eu.Acum e mama la mine,ca n-a vrut sa raman sg cu el in casa...n-am unde ma duce...mi-e greata si teama pt ce va urma...
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

o, Doamne! nu mai ramane singura cu el...tata nu ai? cineva mai cu forta fizica? frate? etc? si nu te lasa, ia tot ce trebuie de la spital, adeverinte etc, mergi la politie, poate il dai afara, vorbeste si cu avocatul tau...multa multa putere! cum as putea sa te ajut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Astept un semn de la tine,

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

A plecat.Azi noapte si-a strans tot si azi cand eram cu Andrei afara,a plecat de tot!Nu alasat nici un semn,nu stiu daca mai vine pentru copil,sa-l vada...am murit pe interior...sunt goala ,nu mai stiu ce sa zic....cred ca nu voi rezista panna la sfarsit...
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

Nu fi fraiera ! N-ai sa mori deloc. Pina una alta du-te si scoate-ti un certificat medico legal pt toate semnele pe care le ai pe tine. cit mai repede pina nu trec vanataile

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

SimonaBB,nu am cum sa fac asta pana marti cand vine legistu...oricum sunt ranile sufletesti care nu mi le vindeca nimeni....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Timpul o sa le vindece si pe alea, cu siguranta.

Evenimentul este foarte proaspat si probabil ca esti in soc, dar incearca sa faci pasii ce se cuvin: certificat medico-legal, sfatuieste-te cu avocatul cum ar trebui sa procedati la divort, roag-o pe mama ta sa te ajute perioada asta pana termini cu divortul si te echilibrezi afectiv.

Faptul ca el si-a strans lucrurile si a plecat este un lucru foarte bun care ti s-a intamplat. Oricum nu mai erati un cuplu fericit, trebuia sa se intample si asta cumva. Si decat sa fi plecat tu, mult mai bine ca a plecat el.

Ia-o pas cu pas, dupa divort lucrurile se vor mai linisti. Nu are sens sa te gandesti acum daca el va mai veni sa-si vada copilul, toate la timpul lor. Ai sa te lamuresti de intentiile lui cu timpul.

Iti urez putere multa sa treci peste ce va urma, divortul nu va fi usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

clar, bine c-a plecat.

si daca poti, ai banii si timpul, mergi si la un psiholog.

Mergi la inceput