INCEPUT DE SFARSIT.....
Raspunsuri - Pagina 4
julax spune:
Andreea,imi pare rau ca treci prin asta,dar tot ce sper e sa se termine cat mai repede divortul si sa mergi mai departe alaturi de Andrei.M-am gandit deseori la tine(mai ales ca te mai am in lista de mess si iti citeam mesajele de pe avatar)si ma intrebam daca esti cu adevarat fericita.Mi-am gandit inca de cand v-ati impacat acum un an-doi ca situatia n-ar putea fi roz prea mult timp,caci si atunci ti-a adresat cuvinte urate si nu numai,iar radacinile lui nu pareau infipte unde trebuie.Totusi am sperat sa va fie bine.Citind postarile tale de la acest subiect,sunt aproape sigura ca individul este irecuperabil.Tu esti o persoana speciala,deschisa si puternica.Vei reusi sa treci peste acest divort si viata ta,a lui Andrei va fi incomparabil mai buna.Iti imaginezi c-ar putea fi mai rau decat acum?Chiar nu meriti sa ti se vorbeasca astfel,nu mai pune la suflet toate jignirile care ti le aduce,atata stie,atata face.Daca ai putea nici sa nu mai fii atenta la tot ce spune cand incepe cu uratura lui aberanta despre tine,gandeste-te ca nu merita sa-ti incarci memoria cu ceea ce spune negativ la adresa ta.Considera-l un caz patologic si trateaza-l ca atare(am impresia ca faci ceva studii de specialitate).
Intre timp incarca-te pozitiv,stai de vorba cu cei care sunt pe aceesi lungime de unda cu tine,petrece cat de mult timp poti cu Andrei si nu in ultimul rand roaga-te,o sa capeti forta pentru a merge mai departe.si pentru mama ta,merita din plin.
Multa putere(o sa ai nevoie perioada asta)!
Te imbratisez cu drag! pe Andrei!
andreeaben spune:
Multumesc draga Iulia pt incurajari,crede-ma ca si acum mai incerc sa gasesc explicatii logice pt tot ce mi se intampla,cred ca sunt nebuna daca incerc sa fac asta,sa caut ceva logic in tot haosul asta,D-ne daca stiam ce fel de mentalitate are...si cum considera el femeia...de ce asta?E un barbat tanar care putea mai mult...nu sa imite modelul lui taica-sau!
Nu pot crde...stau si ma intreb intruna:de ce ?Asta nu inteleg,de ce m-a adus in situatia asta tampita,sa nu imi mai gasesc linistea si sa sufar pana in ultimul fir de par...
Aseara tarziu,m-a apucat plansul asa din senin,gandindu-ma la tot ce traiesc acum si ca am jurat ca nu voi mai face greseli...de ce nu a a putut sa ma faca sa traiesc o viata frumoasa asa cum mi-a promis?De ce a lasat lucrurile rele sa domine si sa se distruga tot intre noi?Cred ca voi ramane traumatizata foarte mult timp si nu ma voi apropia cu adevarat de cineva foarte mult timp....nici nu cred ca mai vreau...
Te pup si multumesc inca o data pentru tot.
Andreea
andreeaben spune:
Da,sunt bine,Anda,multumesc.Bine fizic,desi cred ca in curand cedez...azi mi-a zis nasa noastra ca i-a spus ei ca vrea sa scoata toate din casa la vanzare sa nu raman cu nimic,iar cand ea l-a intrebat ca la copil nu se gandeste a zis ca nu-l intereseaza copilul,ca nu-i pasa de nimic...Ma doare ca e un copil asa sensibil si destept si frumos,chiar reusit e,nu-l laud eu ca-i al meu,dar asa e si imi plange sufletul ca vad ca nu-i pasa de Andrei,nu-l mai baga in seama si asta mic sufera ca vede ca fuge la el iar el e indiferent,nu-l mai scoate afara.nu ii mai cumpara nimic.E asa nervos si asta mic,plange si el repede...ma vede pe mine daramata...stiu ca nu e bine,dar nu mai pot.ma simt f rau,psihic....
Andreea
alina023 spune:
Andreea, dar de ce nu faci nimic? De ce astepti si il lasi tot pe el sa conduca? De ce nu-ti iei viata in maini? De ce nu il protejezi pe copilul tau?
FA CEVA!!! Mergi cu copilul la mama ta! Baga divort! Vorbeste la Protectia Copilului, la Politie (am inteles ca aici ai vb cu cineva...dar mai mergi si expune situatia), afla cum il poti scoate din casa (am inteles ca este casa ta).
Nu mai sta si-ti plange de mila! Nu ai timp de asa ceva! Este ingrozitor prin ce treci, dar trebuie sa te salvezi singura si sa iti scoti si copilul din situatia asta de stress extrem. Daca nu o faci tu, nimeni altcineva nu o va face in locul tau!
Curaj! Nu esti singura! Nu va fi usor, dar va fi MULT mai usor decat iti este acum!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
blackgirl0 spune:
Zau, Andreea, daca te inteleg de ce plangi de fata cu copilul tau! El de ce te simte daramata? Nu ai voie!!!! Tu, pentru el, esti stalpul pe care se sustine viata lui, baza lui, nu ai voie (repet) sa te simti obosita/daramata/deprimata/suparata de fata cu el! cand el doarme, este alta poveste! Fii tare, impune-ti sa fi tare, puternica, mereu cu zambetul pe buze pentru copilul tau! De ce este asa de greu?????
danny1 spune:
andrea,aduna-te.vezi cate fete zicem acelasi lucru?te-am prevenit ca va fi tot mai rau.si va fi.se razbuna pe tine.crede ca l-ai inselat,ca inca-l inseli.neglijeaza copilul tot ca sa te chinuie pe tine.te va calca in picioare daca va putea.deocamdata il lasi sa faca asta.stie ca te doare,de aia face asa.problema mare e ca tu acum chinui copilul.nu inteleg de ce nu te muti.chiar nu te inteleg.eu as putea suporta multe.dar toate pana la copil.
daca nu pt tine,atunci pt copil fa ceva.dar fa.degeaba ai toate atuurile daca nu faci nimic.lucrurile nu se rezolva singure in timp ce tu iti plangi de mila.
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
andreeaben spune:
Stiu ca nu ebine cum procedez acum...teorie stiu si eu dar la practica nu sunt buna...acum ,nu.Nu vreau sa ma vada copilul dar deja e prea tarziu si a auzit multe,a avzut multe...eu incerc sa-l vindec,cu puterea mea,dar imi mai scapa si mie...sunt om si am trecut prin prea multe.
Nu vreau sa imi plang de mila,dar asa suna...offf,plang si eu unde pot,plang la voi aici....ca in alta parte nu pot...nimeni nu imi da voie sa plang...dar nimeni nu intelege ca nu mai pot...Asta e...va trece.
Oricum sunteti minunate...
Alina deja divortul e pe rol,;la politie am fost....in casa cu el inca mai stau,nu e apartamentul meu,e contract de chirie de stat pe numele meu...asa ca nu vreau sa plec sa se speculeze altele...dar el e cam mereu plecat,asa ca e mai bine aici decat la mama,unde toata lumea se uita la mine ca la un cadavru ambulant...si e si mai rau ca mama sufera sa ma vada mereu asa....
alina023 spune:
Andreea, nu intelege gresit ce am scris, te rog mult! Sigur ca ai voie sa plangi, sigur ca iti este greu, ca te simti daramata, te simti fara sperante, simti ca viata ta s-a sfarsit!
Poti plange aici si sa te vaiti si sa il ocarasti, daca asta vrei, cat doresti si cat iti face tie bine! Noi nu despre a-ti plange aici de mila vorbim. Vorbim despre plansul de mila in fata copilului, despre lipsa ta de reactie la toate mizeriile pe care ti le face, despre impresia ca esti in calea furtunii si nu faci nimic ca sa te salvezi.
Eu cel putin (si nu scriu prea des la subforumul acesta) iti ofer cu drag un umar pe care sa plangi. Imi dau seama ca ai mare nevoie de asta. Dar te rog mult, plangi doar aici si cand esti singura! In rest intareste-te, fii stapana pe tine, strange din dinti si lupta cu el! Nu te lasa doborata de un astfel de om!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!