INCEPUT DE SFARSIT.....
Raspunsuri - Pagina 3
SufletDInger spune:
Felicitari pentru decizia luata. Copilul tau merita ce e mai bun in viata.
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
mychydutza spune:
daca nu mai are nici macar respect pentru tine, nu merita sa traiesti langa asemenea om. chiar daca acum te simti depasita de situatie,o sa vezi ca, cu timpul o sa te feliciti pt decizia luata. eu am fost la nunta nashei mele de cununie, care a divortzat, si s-a recasatorit ..si si vazandu-i pe oamenii aia doi atat de fericiti ca s-au gasit unul pe altul, mi-am dat seama ca exista viata si dupa divortz......
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*
n/a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreeaben Am citit cu sufletul la gura tot ce ati scris.Vad ca toate imi dati dreptate,in sufletul meu e furtuna acum,sufar cumplit pt ca nu vreau sa recunosc ca mi se intampla asa ceva mie....de ce mie?vesnica intrebare,de ce de doua ori?raspuns:mare proasta am fost ca m-am aruncat asa.... Da,raspund la intrebarea daca asa crede ca il insel....crede,insa crede prost!nu l-am inselat niciodata desi poate merita nu sa-l insel,ci sa-l las atunci demult cand a facut prima greseala mare...plecarea de acasa.Acum mi-o intoarce el mie,ma scoate pe mine vinovata pt rezultatul comportamentului lui urat si jignitor gen: "locul femeii e la bucaratie","esti femeie maritata,n-ai voie sa mai iesi sa vrei sa te distrezi...","de asta m-am insurat sa aiba cine sa-mi coase ciorapii"...ORIBIL...stiti cum m-am simtit?s-a prabusit tot in jurul meu cand am vazut ce mentalitate gresita are despre casnicie,nevasta,familie...Acum eu sunt vinovata pt ca am vb cu cineva odata pe internet,sau la telefon,ca lui i se pare ca il insel,desi n-are dovezi...si chiar nu il insel...Dar asa ma scoate acum pe mine,adica tot el este cel jignit si ofensat.I-am zis de nenumarate ori"te rog ,schimba-te,nu te mai purta prosteste,copilareste,astea nu-s motive sa imi faci scandal ca stau prea mult langa un raft in magazin,ca vreau sa cumpar ceva ce nu era pe lista sau ca n-am ajuns acasa mai devreme de la servici...." Ce sa mai zic...deja am epuizat toate variantele...l-am catalogat drept frustrat si am incercat sa vb cu el dspre ce-l supara...dar el are un fix...ca totul tine de sex...adica de ce eu nu vreau si nu pot mai mult,de ce sunt asa obosita doar nu lucrez cine stie ce ?sau clasica varianta"ai pe altul daca nu mai vrei cu mine"(si daca ati stii cat lucrez,chiar am doua job-uri,ajung de multe ori acasa ,ca acum ,la ora 24 si franta in doua)Ma doare ca nu mai are nici macar respect fata de ai mei,fata de mine s-a dus demult cred....oricum ma doare al naibii de rau toata povestea asta si nu stiu,dar presimt ca se va termina cam rau,voi iesi sifonata psihic din asta ...deja mintea nu mai vrea sa m asculte...offf.iar ma plang dar numai voua va pot spune astea toate... Multumesc din nou tuturor care imi raspund si chiar daca cititi si nu scrieti tot va simt alaturi...vreau doar sa se termine odata tot si sa invat sa traiesc din nou,acum nu mai simt ca am viata.... Andreea |
Andreea, sa-mi fie rusine, dar uite, eu am citit doar ce ai scris tu.
O sa incerc sa-ti scriu ceva ce sper sa te mai remonteze.
De ce te agiti tu si iti consumi atat de multa energie cu ce zice el si ce crede el si ce mentalitate are el?
Intrebare: tie iti place cum e el? Sunt sigura ca NU. Ca daca iti placea nu mai ajungeai in situatia asta. Daca nu-ti place de el, si sa fi casatorita cu el si sa faci cum iti spune el..... insemna ca nu-ti place safi casatorita cu el. Punct. Omul asta nu tre sa se schimbe sau sa nu mai fie nu stiu cum. Tre doar sa iasa din viata ta si din universul tau ca tu sa traiesti cum iti place si cu cine iti place in felul in care intelegi tu sa traiesti o viata cat de cat acceptabil. Problema are o singura rezolvare. Il scoti din viata ta pentru ca nu-l vrei cu tine, langa tine si-n viata ta pentru ca nu este omul langa care vrei sa mai traiesti. Ca e primul, ca e al doilea, ca e cu acte sau fara.... ideea de baza e ca nu e ce ai tu nevoie. Si te-ai hotarat ca decat cu el si tinuta cu latul de cum ideschizi ochii, mai bine divortata si cu un gol imens si cu frustrarea ca nu a fost sa fie, dar libera sa TRAIESTI ASA CUM DORESTI. Daca vrei sa te uiti in vitrina unui magazin si sa stai acolo cinci ore sa fie alegerea ta si sa nu stea nimeni calare pe creeri tai doar pentru ca vrei sa respiri.
Sfat: explica-i domnului ca sexul este o necesitate fiziologica. Sexul cu tine are un singur rol. Sa te satisfaca pe tine, cand ai tu chef si cat ai tu chef. Sexul nu este nici o obligatie, nici un dat pentru cine crede ca i se cuvine din partea ta. Daca ai chef sau disponibilitate se petrece la eventuale solicitari, daca nu vrei si nu ai chef..... nu tre sa te justifici si nimeni pe lumea asta, nici chiar barbatul tau nu are dreptul sa te constranga.
Eu in locul tau i-as intoarce spatele cand vine cu acuzatii si l-as ruga sa-si caute daca nu-i convine. Nu i-as permite sa ma faca albie de porci si i-as spune ca daca casnicia voastra se duce pe apa sambetei, se duce ca el a crezut ca totul i se cuvine si ai dat pana cand ai considerat ca el e obraznic si ca-i tai portia de la tot sa simta ca dai daca vrei, nu daca crede el ca i se cuvine. Mai spune-i ca i s-a dus casnicia de rapa pentru ca el nu a fost capabil sa te iubeasca pentru ceea ce esti si sa te pretuiasca si ca te-a incurcat cu o proprietate personala care este pusa de parintii tai la dispozitia si fasoanele lui. Si ca o casnicie se intemeiaza pe cu totul altceva. Mai spune-i ca atunci cand va pricepe ca esti p persoana cu drepturi si nevoi isi va da seama ca obligatiile lui erau sa respecte asta, iar libertatea lui de a fi barbatul tau se opreste in momentul in care iti incalca drepturile tale la viata, la sex neconditionat, la a trai cum iti place. Mai spune-i ca o casnicie e liber consimtita, dar ca si divortul este modalitate de a exprima libertatea de a fi sau nu intr-o relatie interumana in momentul cand acea relatie este dezagreabila.
Daca vrei neaparat sa il contracarezi arata-i cat este de penibil si anormal. Joaca-l din cuvinte si arata-i ca te doare la motan ce vrea el si ce crede el ca esti tu obligata sa faci pentru el. NU mai sta sa-i asculti balivernele. Spune-i ca nu te intereseaza parerea lui despre viata voastra sau despre ce crede el ca faci tu pentru simplu fapt ca e in grava eroare cu tot si toate din viata lui si din felul in care intelege el viata si relatiile interumane.... asa in general, si ca tu nu stai sa destepti pe nimeni.
Daca vrea ceva de la tine tre sa merite. NU-ti mai face o gramada de ganduri, nu il mai lasa sa te incarce cu tampeniile pe care le debiteaza, ca e clar ca debiteaza numai tampenii. Nu te mai justifica lui. Chestiile de care te acuza el de zor spune-i ca le faci ca vrei si ca poti si ca el nu are decat sa se impace cu ideea. Daca te vrea vre-un pic in viata lui tre sa faca in asa fel incat sa te vada pe TINE ca om si dupa aia sa vada nevasta din tine. Ca asta e relativ. Azi esti nevasta lui, maine daca te trezesti sucita in pat nu mai esti, ca asa vrei tu si de tine depinde asta, nu de el.
Da-l la spate, pe el si toate cuvintele lui. Si trimite-l sa stea la ma-sa si la ta-su. Invita-l sa plece din casa. Ca din cate am inteles e casa ta.
andreeaben spune:
Prietenele mele dragi,nici nu stiti ce bine imi fac vorbele voastre.Sunt tot mai stresata,el vorbeste nu urat,ci oribil cu mine,tot cu referire la sex si la ce ar trebui sa imi faca sau alte porcarii de genul.Nu mai stiu unde sa fug.Azi a vrut sa ma loveasca de vreo trei ori....m-a amenintat cu bataia ,ca va avea el grija s-o iau rau de tot de n-o sa ma mai ridic de pe strada si eu si mama mea si oricine are grija de mine....si ca va distruge apartamentul cand pleaca ca sa nu ma bucur de el...
Iulia M.Ai fost asa draguta ca ai scris asa mult,am ras citind ce bine ai descris toata familia lui de parca ai fi stat tu cu ei...D-ne,multumesc mult!
Noideea,multumesc mult de sfaturi,sunt f bune,asa incerc sa fac ,sa nu-l bag in seama dar a zi a innebunit acuzandu-ma ca i-am furat cheile de la papartament,dupa ce ieri m-a acuzat ca i-am furat verigheta si ca am dus-o la amanet>am cautat-o si am gasit-o sub comoda Tv.a zis ca am pus-o intentionat acolo...sa vezi ce minte bolnava are.Acum ma acuza ca i-am ascuns cheile si ca vreau sa-l dau afara din casa si sa plec eu la mama,sa ramana el in apartament.E chirie de stat,e apartament ANL.Offf,nu mai rezist dragele mele...cred ca o sa innebunesc pana se termina totul...Ma rog la D-zeu sa imi dea putere...n-am crezut ca un asemenea om am luat langa mine,ca a fost sotul meu ca acum sa aduca in discutie si cum facea sex cu mine,imi cer scuze,dar asa e...si ca nu eram buna de nimic si altele...
Va multumesc tuturor ca mi-ati citit povestea si imi scrieti si va tin la curent.
Andreea
dov spune:
dar de ce nu te duci tu si la politie? sau suna avocatul, spune-i ce se intampla, si vezi ce solutii ai, nu sta asa...ca s-au vazut de-a lungul timpului si altele mai rele.
madalina84 spune:
ANDREEA parerea mea ca ai luat cea mai buna decizie si ma rog la D-zeu sa-ti dea putere si rabdare sa trec peste divort si sa-ti continui viata alaturi de puiu tau.
Nu te mai invinovati ca ai gresit cand ai facut alegerea sau cand l-ai primit inapoi,multe facem asta,poate din lipsa iubirii,vulnerabilitate si cate si mai cate motive.Si ce daca ai vb cu cineva pe net,care e pacatu?! oare el nu a vb niciodata cu o femeie straina tie?!?
Trebuie sa-ti axezi toata atentia asupra copilului tau care merita o viata mult mai buna,sa cunoasca ce e respectu,iubirea,binele si rau iar langa un astfel de om nu ar cunoaste decat jigniri,batai si tot ce e mai rau.
Desi am trecut doar prin despartiri,nu am fost si nu sunt casatorita,stiu cat e de greu si poate la un moment dat ti se pare ca clachezi dar D-zeu iti va da putere sa mergi mai departe pt puiu tau si pt tine,si nu uita ca fiecare sac isi are petecul sau
Multa bafta in continuare si putere
34+ IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
n/a spune:
du-te la politie si stai de vorba cu un politist de sectie. El te va invata ce ai de facut. Cere-i omului si un numar pe care poti sa-l contactezi de urgenta. Iti va fi de folos. Omul tau te lucreaza psihologic si te ataca. E timpul sa ripostezi prin aparare. Nu deveni victima stand ca o caprioara sa te joace el cum vrea. Ca atunci esti in total dezavantaj.
Ok, ai plecat pe acest drum? Fa in asa fel incat sa iasa cum ai dorit. Tre sa te inarmezi cu putere si mintea ta sa fie brici. Esti in RAZBOI fata mea. Lupta. Inventeaza-i si tu acuze, snopeste-l in cicalit si acuze pana s-o plictisi. Nu-l provoca si nu fi tu cea atacata, ci ataca tu cu calm si detasare. Daca vine si te acuza ca i-ai luat verigheta si i-ai dus-o la amanet spune-i ca asa e. Daca te acuza ca vrei sa-l dai afara din casa spune-i ca daca tot aduce vorba , ar fi indicat sa plece.
n/a spune:
lasa-l sa creada ce vrea. Arata-i ca te doare la motan de el si de ce vrea el si de ce pretentii mai are el. Cere disperat atemntia ta. Te solicita chiar si cand nu mai are ce sa mai ceara de la tine.
AVoogt spune:
Buna Andreea, imi pare rau dar nu am citit decat ce ai scris tu ... din lipsa de timp .
Parerea mea este sa nu te mai justifici atat in fata lui, ii spui o data te crede bine , nu atunci NU ...il ignori si gata nu are rost sa-ti bati capul cu cine nu merita . Se simte prea bagat in seama si asa ii da curaj sa te umileasca de fiecare data cand are ocazia, mai trist ,,,sa o umileasca si pe mama ta careia ar trebui sa-i fie recunoscator. Fii tu cea care ataca acum
Cred ca iti este foarte greu in mediu ala ... nu te-ai gandit sa te intorci la mama ta ? Oricum din cate am citit tot ea este cea care te ajuta cu baietelul si cred ca v-ar fi mai usor asa ... nu ai mai sta cu acea "frica"...
Multa sanatate si curaj
http://alina-vachim.magix.net
AVoogt
andreeaben spune:
Dragele mele,de azi am calculatorul meu,acum 15 minute s-a montat asa ca voi putea sa intru ceva mai des ,sa mai intru si eu in contact cu oamenii ca de cand nu mai am acces la calculator si televizor is rupta de lume.Numai cand nu e el acasa mai pot vedea si eu ceva si asta de obicei e ziua cand am altele de facut si n-am timp...asa ca ...dar poate ca acum va fi mai bine ca mai pot sa citesc si eu cate ceva.Am un motiv de bucurie...acu ca tot am concediu cateva zile si eu.
Am fost la politie azi sa vorbesc cu sectoristul dar n-am depus plangere,sa vedeti ce de treaba sunt eu!Doar i-am spus in mare problema si mi-a dat un numar de telefon la care sa-l sun daca am probleme.Cam atat,Altceva n-am sa va pove,oricum va tin la curent.
multumesc inca o data tuturor...sunteti miununate!
Andreea