INCEPUT DE SFARSIT.....

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeaben
Pe Andrei nu vreau sa-l rup de tatal lui,pt ca stiu ca il iubeste mult si cand va creste va vedea ca am facut un lucru bun...intr-adevar au cerut ca Andrei sa fie lasat la vizite acasa la ei...asta deocamdata nu pot ataca,asa mi-a zis avocatul"
.....................................
oricum plangerea penela e acolo,n-o retrag,nu merita animalul de "bunic'vreau sa fie pedepsit....si daca va scapa in baza internarii la psihiatrie de care se va folosi cu siguranta...

Daca face asta o poti folosi in favoarea ta. Daca motiveaza ca a fost iresponsabil in momentele alea in care te-a strans de gat si baga la inaintare internarea la psihiatrie ca dovada, atunci poti cere si tu sa nu fie lasat copilul in vizita la domiciliul lor cu un bunic instabil psihic, iresponsabil, care oricand o poate lua razna pe campii si sa devina violent.

I am alive and I am here forever
Michael Jackson

I won't be a rock star. I will be a legend
Freddie Mercury

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaben spune:

Multumesc din suflet dragele mele!Nu ma supar ca imi spuneti parerea voastra,oricare ar fi,oricat ar fi de dure sau nu...mie imi face bine sa aud realitatea vazuta din afara...intr-adevar,implicata fiind,mi-e greu sa vad foarte clar lucrurile...se amesteca datoria mea ca mama cu cea morala fata de fiul meu de a nu-i interzice sa-si vada tatal...dar sigur ca vreau cel mai mult binele lui Andrei!In consecinta am decis si eu azi,ca ii voi imprima eu ritmul meu avocatului meu,care se implica destul de mult,insa simt cateodata ca parca nu asa cum as vrea,insa daca eu stiu exact ce vreau,el va pune doar in aplicare aceste cereri ale mele,cu metodele legale permise.

La gradinita am persoane de incredere,am prietena foarte buna care e educatoarea lui Andrei si care mi-a promis ca va face tot posibilul sa ii tina la distanta pe cele trei personaje negative de puiul meu!Nu pot face nimic legal inca pana nu se va termina procesul si o sa fac in asa fel incat sa ii restrictionez o buna perioada de timp vizitele,pentru ca am adeverinta psihologului in care se spune clar ca Andrei are nevoie de terapie si igiena psihica,din cazuza ca a suferit un trauma psihica cauzata de bunic si tata!

Va tin la curent in continuare,va multumesc ca existati si ca va pasa de noi!

Andreea si Andrei,micul meu ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Andreea, cum mai sunteti? Cum ii mai este lui Andrei? Mai mergi cu el la psiholog? Individul a mai dat vreun semn?

Pupici si sper sa vii cu vesti bune!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Buna Andreea,
Am urmarit povestea trista a vietii tale de pe margine. Imi pare rau ca nu am putut sa-ti dau sfaturi dar nu m-am considerat in masura.
Acum am citit despre teama ta de a nu lua copilul de la gradi: bunicii sau tatal. Eu am copilul la o gradi de stat in sectorul 3. Directoarea e o tinerica care face totul dupa lege. La prima sedinta cu parintii ne-a rugat sa dam o declaratie pe proprie raspundere in care sa scriem numele persoanelor care vin sa ia copilul. Numai acele persoane vor fi acceptate de bodyguardul de la BGS sa intre in gradi si sa ia copilul.
Intereseaza-te si de lucrul acesta.

Mult succes.

Mergi la inceput

Fetelor,n-am mai scris ca am avut foarte multe pe cap,Andrei ainceput gradinita,am vorbit cu educataorele si am rugat sa nu divulge nimeni de acolo faptul ca Andrei merge la gradi ca ei,cei rai,sa nu ajunga la el...S-a adaptat nesperat de bine,a mancat in fiecare zi,a dormit binisor,e cuminte,nu bate copiii,in schimb acasa cred ca se dezlantuie pe mine,pe mama mea,si ne loveste de multe ori din senin,plange imediat cum nu ma execut cand vrea ceva...sau din orice alt motiv care pentru el e o adevarata tragedie.Nu stiu de ce face asta acasa,poate e refularea a ceva ce tine in el la gradi,ca acolo ii e rusine.Acum e bine ca macar acolo ecuminte.

Maine am infatisarea la Tribunal,apoi poate peste doua saptamani prima audire reala,ca pana acum numai amanari au fost,tot greva!

Sa imi tineti pumnii,sunt ingrozita ca trebuie sa-i vad.El,tatal lui Andrei ,nu l-a cautat deloc,de cand aplecat,dar drept de vizita vrea si am inteles ca nu ii pot lua dreptul asta pentru ca ma poate da familia lui in judecata pentru ca ii privez de dreptul de a-si vedea nepotul/respectiv fiul...

Offff,sa se termina o data!!!!

Va pup Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Andreea, capul sus, spatele drept, zambetul maaaaaaaaaare, -sa nu vada nimeni altceva, o rugaciune la DD, si inainte!!!
maine te asteptam cu noi aici!!!
si aveti grija de voi!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

S-a dat termen pentru 19 octombrie.O Doamne,poate se termian atunci.E ultima infatisare.Am depus raspuns la intampinarea lor si voi motiva tot ce scrie cu ajutorul martorilor.
Va pup cu drag si multumesc Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Andreea...iti tin pumnii sa se termine repede.
Dar am si eu o intrebare(scuze ca dau buzna asa)...la ce fel de psiholog a-ti fost voi?cum si-a dat seama ca e traumatizat baiatul tau?oare s-o putea face ceva daca , copilul e mai mic si nu vorbeste inca?

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Ma fac mare
Povestea nasterii

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Copilul meu a spus tot ce a vazut si a povestit cu groaza intiparita pe fata,cu lacrimi in ochi cum eu am fost lovita si stransa de gat.Asa si-a dat seama psihologul...a discutat indelung cu Andrei,in timp ce ii daduse sa deseneze il intreba despre tatal,bunicul...si acesta a trecut brusc de la starea de relaxare in care se afla,la cea de agitatie si panica si a venit langa mine si m-a imbratisat spunand ca nu va lasa pe nimeni sa ma mai loveasca.Un copil de nici trei ani nu poate fi invatat sa minta sau sa povesteasca cursiv ceva ce n-a trait si ceva ce nu l-a marcat.

Va tin la curent dragele mele cu tot ce se va intampla.
Noapte buna
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulse spune:

imi cer scuze ca schimb subiectul dar am nevoie de un sfat oricare ar fii acela cat de mic pentru ca sunt disperata. Am 19 ani.. am avut o relatie de 4 ani de zile o relatie prea frumoasa. sunt insarcinata in luna a 5-a. Am aflat de existenta sarcinii la 3 luni prietenul meu a fost foarte incantat de aceasta veste. dar,bucuria noastra nu a durat prea mult pentru ca in urma unor reprosuri precum ca el nu munceste si nu aduce nici un ban in casa, ca sta de 6 luni pe banii parintilor mei, s-a iscat o cearta care a avut ca urmare o "corectie" anume un cot in burta o lovitura de coltul de la usa si multe palme. dupa seria asta am ajuns la urgente cu sangerari jos era sa fac avort spontan. In fine a plecat n-a mai sunat n-a mai dat nici un semn de viata acum am continuat eu sa-l caut poate ne impakam de dragul copilului dar el spune ca ii este sila de mine ca nu mai simte nimic pentru mine si ca acest copil nu este al lui. Nu inteleg cum un om la 27 de ani nu este destul de matur sa-si asume responsabilitatea unui copil sa nu vrea macar sa vada cum creste in burtica sa se bucure eu stiu de o lovitura de-a copilului. Ma gandesc k poate are pe altcineva poate a uitat ca are o familie. si sunt disperata nu stiu ce sa fac eu il iubesc mult si i-as ierta orice dar eu nu sunt in stare sa cresc un copil singura pentru ca sunt o fire alintata sunt zapacita sunt inca un copil si un copil nu poate avea un alt copil mi-am dorit extrem de mult un copil cu el dar acum nu stiu ce sa mai fac si inapoi nu pot sa mai dau va rog sa ma ajutati cu un sfat pt ca nu am cu cine sa vorbesc si de 1 luna plang intr-una si ma consum. eu as vrea sa-l fac sa se intoarca i sa fim iar impreuna dar vad ca de data asta nu cred ca se mai poate:((

Mergi la inceput