INCEPUT DE SFARSIT.....
Raspunsuri - Pagina 11
miriama spune:
Dulse, la 19 ani ai toata viata inainte; un copil nu e un capat de drum, e un inceput, te vei maturiza si vei intelege ca tot ce e mai important pe lumea asta este copilul tau si tu, nu dragostea cersita a unui ... cum sa-i zic? om?!... de 27 de ani care deja te-a lovit. Daca e facut-o o data fii sigura ca se va repeta, iar daca acum crezi ca poti ierta orice, afla ca asta nu se va intampla cu siguranta si decat sa ajungi sa plangi in pumni pentru o inconstienta a tineretii mai bine lasa-l acolo unde se afla si vezi-ti de tine si de copilul tau. Poate ai aproape parintii sau fratii care sigur te vor ajuta, chiar daca acum sunt poate putin recalcitranti, cand isi vor vedea nepotul lumea lor se va schimba si-ti vor fi aproape. Fii rezonabila... un barbat nu-i ultimul, vei gasi pe cel care sa stie sa te merite si sa te respecte. Capul sus si nu suspina dupa iluzii sfaramate din start. Chiar n-are rost. Ai grija de lastarul din burtica, el are nevoie de liniste si pace interioara, canta-i, vorbeste-i, mangaie-l si va veni la tine cu bratele deschise.
Si maine e o zi....
"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"
dulse spune:
multumesc mult pt sfat sincer nu inteleg cum unei persoane nu-i poate pasa de propriul lui copil dar ii am pe parintii mei care nu ma judeca ma inteleg foarte bine si stiu ca nu este vina mea. este vina mea ca am crezut atata timp intr-un om care nu merita. Dar totusi ma doare cand imi spune ca nu el este tatal copilului si mai spune si altor persoane sa cad eu de nesimtita. eu una nu stiu cum o sa cresc un copil singura
dulse spune:
stiu k si maine e o zi si astept cu nerabdare ziua in care o sa-mi vad bebelul:) dar mi-e frica de ideea ca o sa vrea sa-l ia de langa mine ca o sa ajung sa ma cert cu el pentru copil
violeta69 spune:
dulse,pai daca spune ca nu e el tatal copilului de ce te temi ca vrea sa-l ia de langa tine?!
esti inca tanara si ai o viata inainte...asa ca nu te mai gandi la un om care nu va merita!
ai grija de tine pana se naste BB si pe urma o za vezi ca o sa fii altfel si cu copilul tau
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
dulse spune:
mi-a spus ca vrea un test de paternitate si daca intradevr el este tatal copilului o sa mi-l ia. eu sunt sigura ca dupa ce i se vor termina banii se va intoarce acasa pentru ca asa a facut mereu dar nu sunt sigura daca sa-l mai primesc de data asta.
dulse spune:
chestia asta se agraveaza rau jur ca nu mai am liniste acum le suna pe prietenele mele si le ameninta ca le omoara ca ma omoara si pe mine le suna noaptea la 3 la 4 nu mai stiu ce sa mai fac de 2 nopti plang intr-una nu stiu cum sa-i pun capat acestei tampenii. ajutati-ma va rog ce as putea face??
maru spune:
in primul rand deschideun topic al tau, daca nu stii cum, roaga un admin sa faca asta pentru tine...
in al doilea rand, fa o reclamatie la politie, si nu astepta sa vezi ce mai nascoceste sa te raneasca
andreeaben spune:
Curaj Dulse esti foarte tanara,vei invinge...sa ai curaj si incredere in tine.
Andreea
roxx26 spune:
Andreea, draguta de tine, deja esti un pic mai optimista, gasesti resorturi interioare sa ii incurajezi pe altii cand sufletul tau este sfaramat...dar ranile se vindeca, iar cicatricile care raman, sunt acolo doar ca sa nu ne lase sa uitam si intr-o zi n-o sa mai doara! Nu am scris pana acum, dar urmaresc cu interes topicul tau, sunt langa tine cu tot sufletul si iti doresc tot binele din lume tie si copilasului tau. Si iti tin pumnii pentru momentele care vor mai urma, dar se apropie de final. Pentru ca aveti si voi dreptul la liniste si la fericire!