Diferenta de varsta intr-un cuplu

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

eu cunosc ceva tipi de 30 de ani, care sigur la 40 vor fi fix ca amicul tau: singuri, egoisti si betivi.

ideea este ca acesti tipi isi vor alege fix fete de 20 de ani, pt ca sunt singurele naive, care mai pot percuta la asa zisele lor vrajeli. isi mai pot pierde timpul cu asa specimene. prietenele mele de 28=29 de ani, le-au dat papucii la astia si isi cauta barbati "normali" cu care chiar sa faca o familie. in timp ce bondarii astia raman singuri, neconsolati si vesnic debusolati, agatandu-se de fete mici si naive, care cat de cat ii mai baga in seama.

eh, mai cresti tu si te trezesti singura la realitate...

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

eu cunosc ceva tipi de 30 de ani, care sigur la 40 vor fi fix ca amicul tau: singuri, egoisti si betivi.

ideea este ca acesti tipi isi vor alege fix fete de 20 de ani, pt ca sunt singurele naive, care mai pot percuta la asa zisele lor vrajeli. isi mai pot pierde timpul cu asa specimene. prietenele mele de 28=29 de ani, le-au dat papucii la astia si isi cauta barbati "normali" cu care chiar sa faca o familie. in timp ce bondarii astia raman singuri, neconsolati si vesnic debusolati, agatandu-se de fete mici si naive, care cat de cat ii mai baga in seama.

_

Ca sa coboram putin de pe piedestalul unde am urcat regnul feminin am de facut niste precizari:
- exista femei de orice varsta, dar mai ales dupa 30-35 de ani, care sunt cam asa cum ai descris tu ´´bondarii´´ de mai sus.
Vesnic nemultumite, cu asteptari ireale,teatru mult, crize de personalitate, crize de agresivitate, gelozie, paranoia relatiei, vesnic neconsolate si vesnic debusolate.

Scuzati de off topic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:
citat din mesajul lui dov

ba daaaa, varsta e o problema....dar cum? pey daca pana la 40 de ani nu si-a gasit linistea/fericirea, atunci clar e o problema, intrebarea asta trebuia tu sa ti-o pui.

Mey, asta e din categoria ´´povesti auzite de la bunica la gura sobei´´

Singura problema a unui barbat de 40 de ani necasatori o constituie prejudecatile de genu asteia de mai sus. Defapt nu prejudecatile, ci femeile pe care le intalneste cu astfel de prejudecati

ei, MEY, pana una alta, din babe sau, uite ca se confirma si la tipul asta.

si asta e singura lui problema? eu? PEY tu ai citit cate bube are ? dar ma rog, daca zici tu...se poa'?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

Citat:

Citat:

ba daaaa, varsta e o problema....dar cum? pey daca pana la 40 de ani nu si-a gasit linistea/fericirea, atunci clar e o problema, intrebarea asta trebuia tu sa ti-o pui.

Mey, asta e din categoria ´´povesti auzite de la bunica la gura sobei´´

Singura problema a unui barbat de 40 de ani necasatori o constituie prejudecatile de genu asteia de mai sus. Defapt nu prejudecatile, ci femeile pe care le intalneste cu astfel de prejudecati

si asta e singura lui problema? eu?

Nu tu draga, ca nu-l cunosti...cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

Iulia, fugi!
ce incepe rau, continua mai rau si se sfirseste foarte rau!
iar de barbatii la 40 de ani, care sunt singuri... am auzit numai de.. "bine"
ladyj si eu am zis ca e o prejudecata, dar exemplele din jurul meu mi-au confirmat ca nu e. e adevar, din pacate. ah, valabil si la femei, desigur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

_

Ca sa coboram putin de pe piedestalul unde am urcat regnul feminin am de facut niste precizari:
- exista femei de orice varsta, dar mai ales dupa 30-35 de ani, care sunt cam asa cum ai descris tu ´´bondarii´´ de mai sus.
Vesnic nemultumite, cu asteptari ireale,teatru mult, crize de personalitate, crize de agresivitate, gelozie, paranoia relatiei, vesnic neconsolate si vesnic debusolate.

Scuzati de off topic

sunt convinsa ca exista. dar cum eu nu fac parte din categoria lor si nici nu ma intersectez cu genul asta de femei, nu ma preocupa prea mult existenta lor, cat sa le studiez tiparul psihologic.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia.M. spune:

De ce e singur? . . . . . . de fapt de ce a fost singur pana sa ma intalneasca pe mine? . . .buna intrebare.
Problema este ca nu a fost chiar singur, asa cum isi poate banui oricine. A mai abut o relatie (necasatorit) cu o fata tot mult mai tanara ca el. Au stat impreuna 7 ani. Fata respectiva(pe care intamplator am si cunoscut-o) probabil s-a saturat de faptul ca face pe nevasta, dar nu este. . . si nici macar nu este ceruta. Ea a intalnit un alt tip, mult mai apropiat ca varsta, cu care vorbea si cate 6 ore in continuu. Asa s-a despartit "prietenul" meu de fosta lui . . . concubina. Apoi a fost cuplat cateva luni cu o fata pe care o cunosc dintr-o gasca de prieteni mai vechi. Tipa s-a indragostit foarte tare, el in schimb, i-a marturisit ca nu vrea mare lucru de la ea, ca de fapt este indragostit de mine. Asa s-a despartit di de aceasta femeie.
Asta este cam tot ce stiu eu despre trecutul lui. Nimic mai mult. Evita sa comenteze altceva decat ce stiu eu de la prieteni sau chiar de la tipele respective.
L-am pisalogit mult, l-am tot intrebat, mai in gluma, mai in serios, de ce a ramas singur. de ce nu s-a casatorit cu cea care a stat langa el 7 ani (deci chiar ca intr-o casnicie, insa, fara copii). Ea este o femeie excelenta, cu simtul umorului, destupata, cu studii, bine crescuta, arata bine, nu e petrecareata sau "usoara". . . a fost langa el in momentele cele mai grele (cand i-au murit parintii). . . si, totusi . . . el a plecat de langa ea, o ignora, o lasa sa-l astepte ore intregi, etc, etc. Ea a plecat din casa in momentul in care a inteles ca barbatul (tanar) pe care il intalnise este pentru ea. Si cu toate astea, dupa de a stat 7 ani sub acoperisul lui, mi-a marturisit ca in momentul in care ea a spus ca pleaca, nici nu-l interesa, nici n-a avut vreun regret, nici vreo remuscare. . . NIMIC. cand l-am intrebat, totusi, daca el ar fi luat decizia de a se desparti de ea (pentru ca nu ii mai trezea nici un sentiment), mi-a spus ca el ar mai fi stat asa ani de zile (probabil). . .
cand il intreb de alte aventuri pe care le-a avut, este MUT ca pestele, evaziv,sau imi spune verde in fata ca nu-mi spune nici macar in gluma, eu nevrand sa il ranesc si doar sa stiu cate ceva despre trecutul lui. Nu ca un detectiv, ci pur si simplu pentru a-l cunoaste si intelege mai bine.
Dar se pare ca nu doreste sa il inteleg in felul asta. . . .
DA, Rufus, sunt cert convinsa ca ma vede ca pe o copila, e clar faptul ca se simte mai puternic (si d.p.dv fizic, si intelectual si financiar), mai tanar si stiu ca nu am cum sa-l strang cu usa sau sa fac presiuni. Eu imi doresc o familie. El nu. Eu mi-o doresc cu toate ca sunt asa tanara, pentru ca am nevoie de stabilitate si de un loc al meu. Si nu imi place (crestineste vorbind) sa traiesc in afara casniciei. . . . .
In seara asta stam in aceeasi camera. . . . eu scriu toate astea si sunt cu ochii in calc de 4 ore, iar el e pe canapea . . . e dupa juma de sticla de vin, se uita la un film . .. Eu voi strange masa, ca sa nu gasesc mancarea imputita pe masa maine dimineata. . . el nu are chef, nu-i place. . . In rest, ii place sa mergem din cand in cand in oras si sa mancam prajituri sau la restaurant. . .
Efectiv nu stiu ce sa fac. Pe de alta parte, daca am vreo obligatie fata de cineva, il vad ca se mobilizeaza, face drumuri cu masina, ma indeamna sa sun anumiti oameni. . . .....dar nu stiu, nu stiu, nu stiu. . . nu stiu daca asta e omul, daca e acceptabil, daca e bine. . . stiu ca nu-l pot schimba. .. dar nu prea accept inca asta. . .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Cand vei fi pregatita - vei pleca pe alt drum. O vei face insa. Personal cred ca ti-e teama sa mergi. Insa vei merge atunci cand singura vei spune NU. Raspunsu sta DOAR in tine.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilia_99

ladyj si eu am zis ca e o prejudecata, dar exemplele din jurul meu mi-au confirmat ca nu e. e adevar, din pacate. ah, valabil si la femei, desigur!

Eu cred ca e mai mult o prejudecata romaneasca!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Ma bag si io ca virgula intre subiect si predicat. As avea cateva intrebari de clarificare. Iulia:

1. Cati barbati ai cunoscut tu inainte sa te muti cu domnul din povestea de fata? Nu ma refer neaparat la cunoscut in sensul biblic, ci la iesit la film, la restaurant ('la cofetarie' nu se mai practica din mezozoic, nu?), in parc, la ceas la Universitate, ma rog, intelegi ideea.

2. De ce te grabesti sa te mariti la 23 de ani? Crezi ca-i vreo mare sfaraiala sa te mariti pur si simplu? Iti e pe plac sau ti se potriveste rolul asta de nevasta muta si indatoritoare, care strange dupa barbat si-i intinde masa? Nu crezi ca ar mai trebui si altceva pe langa, ceva suficient de important si 'mare' care sa justifice dorinta de a te trezi langa acelasi om in fiecare zi si de a-i strange sosetele murdare de langa pat?

3. De ce te-ai grabi sa te mariti cu un om care are nevoie de fata-n casa, nu de nevasta? Nevasta e aia care o face ea si curat si-o mai sta si cu bigudiuri in cap la telenovele dar e si aia cu care barbatul sta de vorba despre ce-l framanta (si invers, ofcorz), aia fara care barbatul e singur, nu-si gaseste locul in casa si in partea lui de pat.

4. Cat timp de 'curte' a trecut intre momentul in care v-ati cunoscut si momentul in care v-ati mutat impreuna?

Mai adaug doar urmatoarele: e adevarat ca nu diferenta de varsta in sine conteaza - sunt alte nepotriviri care distrug casnicii intre oameni nascuti in aceeasi zi, acelasi an. Tu esti insa cam tanara pentru maritis (nu ma refer numai la ala cu acte). Mai stai 'pe piata' ca nu ramai fata batrana. Eu m-am maritat la 30 de ani si cu unu' mai mic decat mine cu trei ani - spun si asta ca sa nu zici ca vorbesc in necunostinta de cauza.

Umbla prin lume, cunoaste oameni de toate felurile, 'imbogateste-te' si nu te mai gandi acum la maritis.

You cannot both dance and not pay the piper.

Mergi la inceput