Diferenta de varsta intr-un cuplu
Raspunsuri - Pagina 4
babyblue spune:
mikaela a zis bine!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
iulix spune:
Iulia diferenta dintre voi nu are nimic de a face cu felul in care el se comporta. Un om care la 40 de ani nu este in stare sa iti ofere liniste, iubire nu cred ca merita sa stai langa el. Eu cred ca un astfel de om ar fi trebuit sa te invete numai de bine, sa fie langa tine mereu, sa fie atent la dorintele tale, pt. ca se presupune ca e trecut prin viata...
Si diferenta intre prietenul meu si mine e de 6 ani asa ca nu vad legatura. Mai bine te-ai intreba daca tu o astfel de relatie iti doresti. O relatie in care nu esti de loc fericita, implinita? Ai 23 de ani, esti tanara, ai toata viata inainte. De ce sa te legi la cap daca nu te doare???
Iulia.M. spune:
Draga Mihaelka, iti voi raspunde, asa cum pot la intrebarile(problemele) pe care mi le-ai pus.
1. Eu cred ca am cunoscut cativa indeaproape. nu de ordinul zecilor, insa, am flirtat, am iesit in oras si chiar am avut scurte relatii cu cativa dintre ei. Cu nici unul dintre ei, insa, nu am simtit ca e bine pentru mine sa pierd prea mult timp. Si asta, pentru ca ma preocupa persoana mea si nu dorinta de a face casa cu vreunul dintre ei. (nici ei nu au dat semne ca vor ceva foarte serios)
2. Nu ma grabesc sa ma marit deloc, insa daca tot anii trec alaturi de cineva, cred ca trebuie luata o decizie, pentru ca nu vreau sa ma trezesc dupa 7 -8 ani ca ma lasa (ca nu-l mai interesez) si incep eu pe la 30 si ceva sa caut un fat frumos (iti dai seama cu ce avant si ce prospetime as cauta!!).
Insa, nu stiu cata vreme as mai putea sa strang sosetle murdare de langa coltul patului . . . ca si cum ar fi cel mai firesc lucru de pe lume!
3. Da, problema este ca, nu simt ca i-as lipsi neaparat asa de tare cum spui tu. si apoi, . . .. . sa vorbim despre lucrurile care ne framanta. . .ah. . . ne framnata pe fiecare in parte si e fiecare cu ce-l doare si basta. ...
3. un a a trecut cu asa-zisa "curte", timp in care el a avut o relatie (pentru ca, spun eu, avea nevoie de cineva in pat si de cineva la spalatul vaselor!) Un an in care eu abia ii raspundeam la cate un mesaj si din 3 in 3 luni ii raspundeam la telefon. . . timp in care eram indragostita de cineva inaccesibil. . . (un prieten care e intr-o relatie de multa vreme) . . . si visam cu ochii deschisi si numai de telefoane si mesaje cu invitatii in oras nu-mi ardea.
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cinezee un om care bea clar nu merita sa ai o relatie cu el indiferent de varsta si de diferenta care este intre voi pana la mai putin de 2 saptamani |
Lucrurile nu sunt intotdeauna chiar asa, alb sau negru... mai exista si cateva nuante de gri intre ele. Primul meu sot nu a baut picatura de alcool in viata lui! Si iacata-ne divortati dupa 5 ani. Sotul meu de acum bea bere (chiar zilnic) si sa stii ca e, totusi un om extraordinar, eu nu-mi imaginez viata fara el. E respectuos cu mine si cu toata lumea, e responsabil, are nu doar servici, ci o cariera, are grija de copil, o ajuta pe maica-sa cand are nevoie, isi ajuta prietenii si, mai ales, e respectuos! Si sa stii ca si de cele cateva ori cand l-am vazut ametit bine, nu a fost schimbat absolut deloc! E exact acelasi om, eventual spune: "M-am imbatat, ma duc la culcare." Suntem de mai bine de 6 ani impreuna, 6 ani in care nu m-a jignit cu vreo vorba, nu a ridicat mana, abia daca ridica vocea la mine cand ne certam si si atunci sunt socata, ptr. ca nu-i sta in fire.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulia.M. Fetelor, va multumesc mult pentru raspunsuruile voastre. Intr-adevar, sunt de neadmis unele lucruri care se petrec intre noi (felul in care ne raportam unul la celalalt), le vad, sunt constienta de ele . . .insa in momentul imediat urmator, se intampla si lucruri bune, sau . . . lucruri normale. Si gandurile se involbureaza, iar deciziile sunt amanate. Problema este ca nu prea pot sa cantaresc "destept" situatia. Va puteti da seama ca nu caut un fat frumos perfect, fara nici un cusur. . . dar nu stiu care e limita acceptabila. . cate si care sunt defectele pe care le-ar avea orice om? Imi este foarte greu sa iau o decizie, tocmai pentru ca omul acesta nu e in totalitate egoist sau in totalitate nepotrivit pentru mine. . . insa, da. .. . .Dov, eu asa simt ca traiesc.....ca la 40 si el de multe , foarte multe ori ca un adolescentin in plina forma. ...Insa, in relatia asta nu apuc sa afirm ceva pentru ca degraba trebuie sa infirm. ..caracterul lui si starile noastre sunt foarte oscilante si nesigure. . .totul e foarte subiectiv si imprevizibil. . . cateodata chiar nu imi dau seama ca sunt FOARTE tanara, asa cum spuneti voi. . . Sper ca o sa pot invata sa simt asta inainte sa fie prea tarziu. . . |
Draga mea, limita o stabilesti TU si nimeni altcineva. Cat esti pregatita sa sacrifici? Si parerea mea est ca in timp lucrurile se vor deteriora, nu din cauza diferentei de varsta, si nu ptr. ca el se va schimba, ci ptr. ca (eu asa cred) TU te vei simti neimplinita. Gesturile tandre iti vor lipsi tot mai mult pe zi ce trece, vei dori tot mai mult o persoana cu care sa comunici, cu care sa poti vorbi cate-n luna si-n stele, subiecte care te intereseaza pe tine, pe el sau pe amandoi! Si daca nu puteti... cred ca in timp va creste frustrarea... eu zic sa te gandesti bine, dar bine de tot inainte de a mai deschide subiectul casatoriei daca el e cel potrivit ptr. tine. Eu cred ca nu ar trebui nimeni sa se casatoreasca cu o persoana care nu-i face complet 100% fericiti, multumiti de relatie si impliniti!
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
adinag spune:
Iulia,
din cate scrii tu, inteleg doar ca esti tare nemultumita de relatia ta.
Sosetele murdare la capatul patului (no, chiar asa tragic nu e) ar fi si daca v-ati casatori.
Sta la tv si a baut o jumate de sticla de vin. Ok. O jumate de sticla de vin sunt 3/8, deci in pahare normale ar fi unul si jumate, nu mi se pare tragic.
Deci nu cred ca asta e motivul.
L-ai rugat sa stranga mancarea sa nu se imputeasca?
Eventualele lui aventuri are dreptate sa nu-ti povesteasca musai, ca in definitiv sut trecute si nu au de-a face cu tine.
Deci, ce-ti doresti tu concret si nu ai?
Ce te-ar face fericita?
Crezi ca el e fericit? De ce?
Ce iti place in mod deosebit la el?
Ce ii place lui la tine?
Cum zicea si Desiree, nu e totul alb si negru...
Ah, si nu vad ce are de-a face varsta, si oricum nu pricep de ce cred unii ca nu ar fi ceva in regula cu el doar pentur ca nu s-a casatorit pana acum. Chiar e definitia ultimativa a vietii noastre?
Casatoria nu e asa importanta acum. Eu cred ca ai trebui sa descoperi ce te face cu adevarat nemultumita. Si nici nu cred