Diferenta de varsta intr-un cuplu
Raspunsuri - Pagina 2
Laura25 spune:
Uite aici un subiect mai vechi unde s-a discutat despre diferenta de varsta in cuplu:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128768
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Yasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackpanterro Parerea mea e ca diferenta de varsta nu are nimic in comun cu faptul ca nu pare sa aiba prea mare respect fata de femei, fata de tine.Si daca si bea... Adriana si Aidan - 4 ani A ticket to hell has never been funnier "May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN" |
+1
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noėl, Yasmin Serena si samburelu mititelu
danny1 spune:
la atatea - de ce mai stai?care sunt + pt care esti prin preajma.ca eu una nu mi-am dat seama.oare de "bun"sa fii ramas el singur pana acum?
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
dov spune:
ba daaaa, varsta e o problema....dar cum? pey daca pana la 40 de ani nu si-a gasit linistea/fericirea, atunci clar e o problema, intrebarea asta trebuia tu sa ti-o pui.
practic, el traieste la 40 ca la 23 si tu invers.
lasa-l fara sa te uiti inapoi...asta e unu' din aia de mor singuri si neintelesi.
ladyJ spune:
citat din mesajul lui dov ba daaaa, varsta e o problema....dar cum? pey daca pana la 40 de ani nu si-a gasit linistea/fericirea, atunci clar e o problema, intrebarea asta trebuia tu sa ti-o pui. |
Mey, asta e din categoria ““povesti auzite de la bunica la gura sobei““
Singura problema a unui barbat de 40 de ani necasatori o constituie prejudecatile de genu asteia de mai sus. Defapt nu prejudecatile, ci femeile pe care le intalneste cu astfel de prejudecati
Iulia.M. spune:
Fetelor, va multumesc mult pentru raspunsuruile voastre. Intr-adevar, sunt de neadmis unele lucruri care se petrec intre noi (felul in care ne raportam unul la celalalt), le vad, sunt constienta de ele . . .insa in momentul imediat urmator, se intampla si lucruri bune, sau . . . lucruri normale. Si gandurile se involbureaza, iar deciziile sunt amanate. Problema este ca nu prea pot sa cantaresc "destept" situatia. Va puteti da seama ca nu caut un fat frumos perfect, fara nici un cusur. . . dar nu stiu care e limita acceptabila. . cate si care sunt defectele pe care le-ar avea orice om? Imi este foarte greu sa iau o decizie, tocmai pentru ca omul acesta nu e in totalitate egoist sau in totalitate nepotrivit pentru mine. . . insa, da. .. . .Dov, eu asa simt ca traiesc.....ca la 40 si el de multe , foarte multe ori ca un adolescentin in plina forma. ...Insa, in relatia asta nu apuc sa afirm ceva pentru ca degraba trebuie sa infirm. ..caracterul lui si starile noastre sunt foarte oscilante si nesigure. . .totul e foarte subiectiv si imprevizibil. . .
cateodata chiar nu imi dau seama ca sunt FOARTE tanara, asa cum spuneti voi. . . Sper ca o sa pot invata sa simt asta inainte sa fie prea tarziu. . .
inaioana spune:
Cu cat trece mai mult timp cu atat o sa iti fie mai greu sa te desprinzi si cu atat vei fi mai nefericita. Omul asta la varsta lui nu se mai schimba, poate a gandit ca fiind foarte tanara te va putea manip.ula usor sau ceva de genul, nu stiu.
Lucrul de care sunt singura si pot sa iti dau in scris este ca daca e asa cum spui, va fi din ce in ce mai rau. Imi pare rau ca pot parea foarte cinica, dar altfel decat direct nu stiu cum sa o spun.Poate e o experienta prin care trebuie sa treci ca sa te convingi singura...nu stiu, dar daca ai puterea de a te rupe, fa-o acum fara sa te uiti inapoi.
Mult succes sa iei decizia buna.
PS Evident diferenta de varsta nu are nici o legatura.
Rufus spune:
Categoric, nu diferenta de varsta e buba. Varsta lui ar putea fi...nu prea ai chef de schimbari la 40, plus ca, desi a insistat sa te cucereasca, probabil ca te considera o copila, datoare la el pentru "universul" pe care ti-l ofera.
Din pacate, in acest mod, peste 10 ani, cand tu vei fi o femeie in toata splendoarea, el va fi un acrit, gelos, poate betiv...poate gresesc, dar chiar vrei sa vezi daca e asa?
Am si eu o intrebare: de ce e singur la 40? Care e trecutul sau?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
vikinga spune:
citat din mesajul lui Rufus Categoric, nu diferenta de varsta e buba. Varsta lui ar putea fi...nu prea ai chef de schimbari la 40, plus ca, desi a insistat sa te cucereasca, probabil ca te considera o copila, datoare la el pentru "universul" pe care ti-l ofera.Din pacate, in acest mod, peste 10 ani, cand tu vei fi o femeie in toata splendoarea, el va fi un acrit, gelos, poate betiv...poate gresesc, dar chiar vrei sa vezi daca e asa?Am si eu o intrebare: de ce e singur la 40? Care e trecutul sau?RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> Surpriza 2008"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
alinabadici spune:
Iulia sa stii ca asa cum scriu si fetele nu e de vina diferenta de varsta,Eu am 22 de ani si sotul meu are 35. Adevarat ca la inceput ne certam rau asta pana am inteles eu ca exagerez cu anumite chestii.Anul asta in septembrie avem 2ani de casnicie si asteptam un bebe in oct.
Mult curaj!