Azoospermie - cap 34 -

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Iulia: parerea mea este ca a doua spermograma nu este reala.Si eu am patit-o la mine in oras,ne-au scos cu azoo de 2 ori,iar cand am mers si am facut-o in Bucuresti aveam 100.000 gigei/ml.Putini,insa nu zero...si suficienti pentru a face FIV + ICSI...cu rezultatul pe care il vezi la semnatura mea!
Daca ar fi fost zero,nu aveau cum sa inventeze acei 5 milioane..si nu aveau de ce...Multe laboratoare nu mai stau sa caute gigeii daca nu-i gasesc din prima,nu baga la centrifuga...e mai comod sa scrie zero si gata...iar altele chiar considera sub un anumit numar(parca 100.000) azoo,desi sunt cativa gigei.

Sfaturile mele sunt sa mergeti la urolog pentru operarea varicocelului(de ex,la Damian),daca este un varicocel mare,care pune probleme(oricum,e indicat sa consultati un urolog sa va spuna el daca e cazul de operatie)sa continuie sotul tau tratamentele naturiste,insa fara BU pentru ca multe fete s-au plans ca a facut mai mult rau sotilor lor.Inlocuieste-o cu Maca de la ForeverLivingProduct,care este super...iar vit.E sa nu ia mai mult de 10 zile pe luna,caci si aceasta,luata in exces,duce la scaderea nr.spermatozoizilor.Succes si nu dispera,nu e chiar atat de rau cum pare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Nusy iar a crescut fetita ta, eu dau 100gr jos zilnic si Ingrid le pune Acolo in pantalonasi de blugi pare mult mai mare. E o dulceata, nu mi-o dai mie? Faci tu alta
Iulia, in tratam ala nu tb sa bagi BU, pe prima pag am pus o avertizare ca BU si testosteronul sintetic au reactii negative la unele pers. Acum sa repari buba tb sa-i dai 3 luni Multi Maca si Pro6 de la FLP (de la distribuitori autorizati), omega3 cu acid folic si B-ri de la Dopell Hertz (din farmacii), L-carnitina cu fructoza de la Redis (din Plafare) si naprazni 6/zi . Banuiesc ca i-a fost afectata prostata si de aceea i-am bagat Pro6 in tratam. Dupa 3 luni de tratam sa repetati spermograma.
Bobocut , ma bucur tare mult ca rezultatul la biopsie a fost bun, tratam si-a facut efectul asa cum ma asteptam. Mult succes la FIV, cand va fi?

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

MTHFR C677T homozigot+Fact. V Leiden heterozigot

Mergi la inceput

Miki:nu ti-o dau,ca nu mai fac alta la fel...Si,in plus,tu vrei baietel..pe care il vei avea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia25 spune:

nusy,miki,multumesc!
intr-adevar,asa voi face.in primul rand voi cauta un urolog bun.trebuie sa-l caut prin Iasi probabil,ca Bucuresti e prea departe.vom merge,ne vom sfatui cu el si vom vedea mai departe care-i treaba.oricum,varicocelul lui e destul de mare.acum sa vad cum fac sa-l conving sa mearga la dr mai repede si sa nu mai amane atat.
mai vedem...
off,de ce trebuie sa fie asa de greu la unii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Pisix ma bucur sa te revad voiasa si optimista!!!
Donezi nitelusi optimism …. Sunt doritoare..
Aaaa si motzul … schimb perucile ca pe sosete … [pu]

Mikisoara .. am cumparat uleiul Aden –P
Numai pe comanda .
Am dat cu el si cojile sunt mai subtiri si seamana a matreata..
Parca incepe sa-si revin scalp-ul meu … motzul meeeu!!!
Sar’naaaa mult, mult , muuult!!!
Si eu am kg . in plus cat doi porci la un loc…
Dar nu ma mai stresez…

Nusyca dragutzica te pup si pe tine si pe Ingrid.
Sa va traiasca !!!!
Si daca tot o vrea Mickilina pe Ingrid … o vreau si eu o saptamana .
Teeee roooog!!!!
Io .. vreau indifferent de secs !!!!
Motancea ce face ??? (ginerele meu)

Fug la muncutzaaaaaaaa!!!

Pup azoosurioarele!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

Iulia, in tratam ala nu tb sa bagi BU, pe prima pag am pus o avertizare ca BU si testosteronul sintetic au reactii negative la unele pers. Acum sa repari buba tb sa-i dai 3 luni Multi Maca si Pro6 de la FLP (de la distribuitori autorizati), omega3 cu acid folic si B-ri de la Dopell Hertz (din farmacii), L-carnitina cu fructoza de la Redis (din Plafare) si naprazni 6/zi . Banuiesc ca i-a fost afectata prostata si de aceea i-am bagat Pro6 in tratam. Dupa 3 luni de tratam sa repetati spermograma.

daca ii iese sotului la fel de proasta spermograma dupa spermotrend ma gandesc sa ii dau si eu tratamentul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Drage azoo, dar ce activitate in ultimele zile...
Nusy, langa printesa ta trebuie sa apara neaparat si un printisor...asa ca, fetelor, pe treaba.Te pup si multa fericire, sanatate intregii familii.
Copilutzu, cat ma bucur ca mai intrii si ne saluti....
Pisix, Miki,Anes, Goss,Maya,Anita,Vulturas,Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

fetele.Nusy io zic sa ne dai fetitza ta cea frumoasa la toate pe rand, sa nu se supere niciuna

Mergi la inceput

Andra,Copilutzu,Anita: nu,nu,n-o dau...mai ales acum,ca a scapat si de colici...

Copilutzu: ginerele face bine,cam gelos,dar s-a obisnuit cu situatia..se uita de departe la ea,pastreaza distanta...iar cand incepe sa planga, o taie de nu se vede din camera...tocmai in fundul balconului se duce si se culca...numai sa n-o auda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor

andra pupici, cum mai esti?
in ultima vreme n am prea scris, am si fost plecata din bucuresti, s a casatorit sora mea, care e insarcinata in 26 de saptamani.
sper si eu ca poate poate, azi noapte am avut niste dureri de sani cumplite si acum o ora am vazut si un fir de sange.

daca vin rusii e naspa ca ar fi a 25 a zi, tocmai sambata e ziua 28, nu se poate sa vina de azi, speram sa pacalesc FIV ul,

pup andra

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput