Azoospermie - cap 34 -
Raspunsuri - Pagina 8
Maya_I spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anes Maya, Sotul meu avea 4,5 mil/ml si am ramas natural. Bine, a facut 3 luni un tratament naturist (se gaseste pe prima pagina) si eu cred ca s-au inmultit gigeii. Sfat: da-i sotului naturiste si iti cresti sansele de a ramane natural! Incepe cu Multi Maca, Pro6, L-Carnitina, Coenzima Q10, Napraznic. Miki iti poate spune mai multe! Bafta! http://community.webshots.com/user/annes06 Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) |
Anes,

Sa-ti traiasca ingerasul si sa fie mereu sanatos!
andrabirni spune:
Pisix,
,in sfarsit ai aparut....................
Ne era tare dor de tine.Noi mai avem cateva sapt de puregon, facem 75 de unitati pe zi, si apoi, sa vedem realitatea:avem sau nu gigei.Doamna dr Matei mi-a spus ca in viitor dr Voinea va merge la ceva cursuri de perfectionare pentru MESA sau asa ceva si ne-a mai zis ca la o eventuala punctie dumneai zice ca sigur vom gasi ceva...
.Ma bucur f mult ca ai bagat nasucul iarasi la noi.Si a revenit si Miki.
Steff, interesant ce ne-ai scris.Sa dea Domnul sa fie bine la urmatorul FIV.
Maya, super vesti!!!
Spune-ne repede reteta!
steff77 spune:
Buna, fetelor.
Pisix, da e azoo pura, cu 0
in ejaculat. Cel putin asa a fost la cele 3 spermograme facute. De asta ma gandesc la fibroza, ma gandesc ca al doilea canal deferent, chiar daca exista, e blocat sau malformat cumva. Punctia am facut cu dr. Voinea, ca sa vedem exact care e treaba si sa incercam sa reparam ceva. La primul fiv am facut o stimulare destul de usoara, am avut doar 4 ovocite mature (si 2 imature). Imi pare rau ca nu am facut o stimulare mai puternica atunci cand am avut
fresh. Am transferat 2 embrioni (atatia am avut), de doua celule, la 48 de ore. La al doilea am avut 7 embrioni. Am pus 4, de 4 celule, tot la 48 de ore. Aratau foarte bine, au avut scor foarte bun (doar unul avea ceva fragmentatii). Dar n-a fost sa fie...
Poate noi, fetele cu azoo, avem mai mult noroc la omuleti de zapada lipiciosi
- ar fi ceva. Chiar, doctorul tau belgian ce zice, scad mult sansele la puisori congelati in situatia noastra, cu
din biopsie/punctie?
Andrabirni, spor la injectat!
Maya_I spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andrabirni Maya, super vesti!!! Spune-ne repede reteta!![]() |
Andra,
, nu e nici o reteta... pur si simplu incep sa cred ca a fost pe undeva o eroare probabil chiar de laborator, caci mi-e greu sa cred ca intr-un an s-ar fi schimbat situatia atat de mult, chiar daca nu am indeplinit atunci conditia de abstinenta... Spermograma de anul trecut a fost facuta la Sanador, intr-o toaleta (in seara de dinainte noi facusem
) cea de acum a fost facuta la Medlife Grivita intr-o camera cat de cat amenajata si la 4 zile de abstinenta.... Deci intr-un an diferenta de la 0 la 10 milioane fara a face nimic special... Ba sotul mai bea si cate o bere, doua seara... Alcool tare si vin nu bea deloc, dar berea ii place, mai ales pe timp de vara....Asa ca nu stiu ce sa cred... tinand totusi cont ca acum si-a facut si hormonale si i-au iesit toate bine, parerea mea este ca spermograma de anul trecut a fost eronata. Oricum o sa mergem si la dr Matei si sa vedem care-i treaba. Tu ce crezi?
Pisix, muuuult succes la FIV!

vulturas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Maya_I
Andra, , nu e nici o reteta... pur si simplu incep sa cred ca a fost pe undeva o eroare probabil chiar de laborator, caci mi-e greu sa cred ca intr-un an s-ar fi schimbat situatia atat de mult, chiar daca nu am indeplinit atunci conditia de abstinenta... Spermograma de anul trecut a fost facuta la Sanador, intr-o toaleta (in seara de dinainte noi facusem ) cea de acum a fost facuta la Medlife Grivita intr-o camera cat de cat amenajata si la 4 zile de abstinenta.... Deci intr-un an diferenta de la 0 la 10 milioane fara a face nimic special... Ba sotul mai bea si cate o bere, doua seara... Alcool tare si vin nu bea deloc, dar berea ii place, mai ales pe timp de vara....Asa ca nu stiu ce sa cred... tinand totusi cont ca acum si-a facut si hormonale si i-au iesit toate bine, parerea mea este ca spermograma de anul trecut a fost eronata. Oricum o sa mergem si la dr Matei si sa vedem care-i treaba. Tu ce crezi? Pisix, muuuult succes la FIV! ![]() Optimista... pana la lacrimi |
si sotul meu are hormonalele, cele genetice, ecografiile perfecte si tot are doar 100.00 gigei...sper la voi sa apara bebelul cat mai repede

andrabirni spune:
Maya, eu de fel sunt o fire "Toma Necredinciosul" si as merge la o a treia spermograma, sa stiu exact unde ma situez cu spermograma, iar pe dr Matei ti-o recomand cu cel mai mare respect si admiratie pt dansa.Vorbeste cu sotul tau si alegeti solutia cea mai buna.Dar nu mai sta sa pierzi vremea," ai cu ce" lucra la proiectul bebe.

miki-miki spune:
Maya felicitari pt miscaciosi
. Pe prima pag la oligo este o fata care a ramas natural cu 200000
. Deci... poti ramane optimista in continuare
Andra imprastii atata optimism ca nu te recunosc
. Sunt alaturi de tine cu gandul si sper ca in curand sa ne dai o veste buna.
Pisicel mic ce bine ca te mai vad
, sper sa ai si tu o veste buna in curand.
Anes pupici pt Remusica, o dulceata
.
Nusy pupici si pt printesica ta, ce repede creste, nu-mi vine sa cred.
Copilutz iar nu-ti vad motzul, mai zi-ne ceva.
Eu ma
cu kg, niciodata nu am avut atatea kg ca in vara asta
. Pap sanatos , beau apa multa si nu ma mai ating de dulciuri si fainoase. Astfel scad cu 100 gr/zi![]()
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
MTHFR C677T homozigot+Fact. V Leiden heterozigot
nusy spune:
Pisix,Bytzi: bafta multa in octombrie,sa se lasa cu bebei!!!
Miki: multumesc mult,te pupam si noi,intr-adevar a crescut.
Andra,Copilutzu: cate un
special de la noi!
Anes: wow,deja un an!! Ai flacau mare,nu gluma!
Ingrid face poimaine 3 luni si va trimite un zambet tuturor:http://family.webshots.com/photo/2042792860091093203CQljSS
Iata,pun si poze noi aici:http://community.webshots.com/album/574532048IEPGIs
Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009
andrabirni spune:
Miki,incerc sa fac ceva, sa nu mai stau pe loc.Asteptam rezultatul acestui tratament si apoi, in functie de ce vom gasi, vom continua lupta.Important e ca am inceput acest drum...Optimsta sunt pentru ca imi doresc...pesimista sunt pentru ca mi-e frica de realitate....asa ca, le combin si cand imi este greu, va am pe voi.
iulia25 spune:
buna,fetelor!desi sunt mai veche pe DC,am scris mai rarut.
am trecut peste multe probleme in icercarea de a avea un bebe,dar asta peste care am dat acum pare de departe cea mai cea..
acum 3 luni spermograma sotului arata oligoasteno.nu erau multi gigei,chiar putini(5 mil)nu erau nici chiar voinici,chiar lenesi.
dar acum,avem azoospermie.si asta dupa ce 3 luni a luat trat(zinc,seleniu,BU,vit E,vitC,acid folic).nu ne asteptam noi la cine stie ce minuni,dar nici chiar din rau in ffff rau.
acum,vin si cu partea care imi da sperante cat de cat.prima data:laboratorul nu mi-a inspirat deloc incredere.nu incerc sa ma imbat eu cu apa rece.e posibil ca prima spermograma care era "mai bunicica"sa fie facuta aiurea,dar e posibil si asta cu azoo.nasol e ca la noi in oras e singurul lab unde se face spermo.
a doua chestie care ma face sa mai trag sperante(ceea ce pana acum ma speria ingrozitor)e ca sotul a fost diagnosticat cu varicocel acum cativa ani si poate o operatia(pe care el o tot amana)va mai indrepta situatia.
acuma sunt intr-o ceata densa rau.trebuie sa caut un urolog bun sau un chirurg bun?plus ca vreau sa-mi schimb si medicul ginecolog..
in speranta ca nu v-am plictisit cu mesajul meu luuuuuung,va pup pe toate si din suflet ma rog sa reusim toate sa avem si noi un puiut sanatos!
dac aveti vreun sfat pentru mine sau daca aveti vreo idee care m-ar putea ajuta sa ma organizez cat de cat (e un haos total in mintea mea) eu va multumesc din suflet

Remus , o minune!(10.10.2008)