Azoospermie - cap 34 -

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Citat:
citat din mesajul lui bytzi

maya,superrrr!felicitari!
cu un trat bun naturist si chiar cu hormoni poate veti mai putea inbunatati spermograma,dar ce sa zic in cazul vostru chiar s-a infaptuit o minune ,ati scapat de biopsie
deci veti putea face ICSI fara probleme,poate gasiti un endocrinolog/urolog sa va dea un tratament
multa bafta iti doresc

dumnezeu ma va ajuta

Bytzi, draguta mea, iti multumesc din suflet pt tot. Si tu meriti din plin o minune, ca si celelalte fete de pe-aici care stiu ce este suferinta si care dau dovada de o mare putere de lupta. Am sa ma rog pentru toate si binenteles ca o sa fiu tot aici, chit ca o sa mai scriu si la Oligospermie. Doua fete de acolo, care mi-au raspuns, mi-au spus ca am mari sanse cu inseminarea si poate chiar sa raman graviduta natural... N-as indrazni totusi sa visez chiar pana acolo, vreau sa fiu umila in pretetiile mele si poate D-zeu ma va rasplati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

maya,modificasam mesajul ,dar tu ai scris inainte sa trimit modificarea ca l-am recitit ,iti scrisesem si eu ca cred ca va merge si o inseminare,mergeti la un ginecolog bun si vedeti ce va recomanda
daca mai intra Miki pe aici poate te poate ajuta cu un trat naturist si in urma caruia veti avea rezultate mai bune
ce sa zic au fost fete care aveau o spermograma de 600.000 sperm si a ramas natural,depinde mult si de dumnezeu
iti doresc sa-ti vezi cit mai repede visul implinit

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Citat:
citat din mesajul lui bytzi

maya,modificasam mesajul ,dar tu ai scris inainte sa trimit modificarea ca l-am recitit ,iti scrisesem si eu ca cred ca va merge si o inseminare,mergeti la un ginecolog bun si vedeti ce va recomanda
daca mai intra Miki pe aici poate te poate ajuta cu un trat naturist si in urma caruia veti avea rezultate mai bune
ce sa zic au fost fete care aveau o spermograma de 600.000 sperm si a ramas natural,depinde mult si de dumnezeu
iti doresc sa-ti vezi cit mai repede visul implinit

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steff77 spune:

Buna fetelor.

Gretta, noi am facut profilul hormonal, o ecografie dopller (ca sa vedem daca e varicocel), o proba de ejaculare retrograda, o proba de fructoza - cu doamna Matei (ca sa vedem daca ar putea fi un blocaj ma jos de prostata, am inteles, care nu se prea poate opera), cariotipul. Toate au iesit ok si am ajuns la biopsie. Am facut biopsia la Fundeni, cu domnul dr. Voinea (sunt informatii pe prima pagina, dansul face o operatie care ar putea reface permeabilitatea canalelor deferente, daca sunt blocate). Din pacate, la noi nu a fost cazul, dansul a pus diagnosticul cu absenta congenitala a canalului deferent, deci nu a avut ce permeabilitate sa refaca. Diagnosticul l-a pus in urma biopsiei dar se poate constata asta si la examen clinic, dupa prima consultatie l-a suspectat de asta.
Sper sa iti fie de folos informatiile, mai gasesti pe prima pagina numele doctorilor si nr. de telefon - e important sa mergeti la un urolog bun, care sa mai fi avut de-a face cu asa ceva si sa nu te trimita direct la donator, de o spermograma detaliata.
Multe probleme se pot rezolva - de exemplu au fost reusite dupa operatia de varicocel.
Mult succes!
Maya, felicitari. Poate te ajuta informatiile de pe prima pagina cu tratamentele homeopate. Si Spermotrend am inteles ca e bun. Sa te ajute Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Bobocut – ce m-am bucurat !!! e un pas mare pe carel-ai facut si de la care poti incepe sa speri. Felicitari !
Cat a tinut sotul tau tratament? Ce planuri aveti acum ?
Anes – ce faci tu, draga mea ? cum sunteti voi ?
Miki – hei hei hei … ce mai faci tu ?!!!
Copilutzu – zi si tu ce probleme ai acum … cum sa te lase motul, zau ?
Maya – felicitari ! waaaw, ce evolutie …
Bitzy – tu ce faci ?
Andra iubirea mea tu ce injectii ai in derulare ?
Steff – ei, am ramas paf, am mai gasit un caz ca al meu … Voiam sa te intreb daca sotul tau a facut testul de fibroza chistica ? Si iarta-ma, poate ai zis … tu unde ai facut fiv ?

AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
ICSI 4,-martie 2009 la AZVUB Bruxelles - reusit-> sarcina oprita din evolutie 11 sapt
ET cu embrioni congelati - in pregatire, oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

pisixce dor imi era de tine,bine ai revenit pe la noi
am citit bine ICSI 5 in pregatire? ET l-ai facut?
eu ma pregatesc pt FIV in octombrie la Polisano Sibiu

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Pisix, ma bucur mult ca ai aparut. Sotul meu inca nu a facut testul de fibroza. Mi-e si frica... ma gandeam sa il fac eu prima. Eu ma gandesc ca asta e cauza la el. FIV-urile le-am facut cu Tutunaru si Matei. De-abia dupa doua FIV-uri am ajuns la ideea de fibroza, asta dupa ce am citit eu pe net si i-am spus doamnei Matei. A zis ca am dreptate, trebuie facut. Asta e, chiar ca suntem departe... cum bine spuneai tu odata.
Mai ai putin si transferi puisorii inghetati, deci. Doamne ajuta sa fie bine acum. Ai mai investigat cauza pentru oprirea in evolutie, ce au zis doctorii? Eu m-am legat mult de voi, chiar daca nu am scris, exact dupa primul meu FIV ai avut tu parte de incercarea aceea grea (cred ca e cea mai grea). Apoi, la al doilea FIV al meu, in iunie-iulie, a fost Miki. Eu asteptam rezultatul si citeam...
Sa nu ne mai gandim la toate astea acum...Am intrat eu intr-o pasa mai proasta, cum mai intram toti.
Va pup si va doresc un week-end linistit!

Mergi la inceput

Pisix, am uitat sa iti spun ca la noi numai pe o parte lipseste canalul deferent. Pe partea cealalta nu stiu ce e, o obstructie, ceva... Dr. Voinea a zis ca pe partea opusa, unde e canal deferent, nu a gasit viabili si "nu a fost posibila anastomoza" - adica sa refaca permeabilitatea. Doamna Matei zice ca ca a gasit in toate eprubetele, chiar daca unii erau mai "slabuti", si ca probabil, pe partea cu canalul deferent nu se produc. FSH-ul e ok. Eu nu stiu ce sa mai inteleg de aici. Am citit pe net ca absenta congenitala a unui vas deferent poate fi insotita de multe alte chestii in fibroza chistica, blocaje in canalul opus, absenta veziculelor seminale...

V-am pupat! Somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Bitzy – am gresit eu, deci acum fac ET cu frigurosii mamii. Sincer, am ajuns sa-mi doresc sa fac tripleti … Deci vom avea aceeasi luna norocoasa, nu ?
Steff –hmm, f ciudat… sa inteleg ca sotul tau are azoo cu zero in ejaculat ? si e sigur ca al doilea canal exista ? Da, fa-ti tu testul de fibroza, la Medlife ecel mai ieftin si il ai repede. Stii ce mi-a spus Pltteau (dr meu Belgian- care e …brutal de sincer)? Ca barbatii cu CABDV isi lasa mai greu sotiile gravide dar … le lasa. Asta e, iti doresc incercarea 3 sa fie norocoasa. Punctia ai facut-o cu Feldberg ? ati obtinut embrioni ok ?
Da, am tot investigat …Bebe era perfect sanatos, si eu par ok (inca mai astept rezultatul la unele analize). Deci par a intra in acel procent de eroare.
Steff…chear up, pun pariu ca ai un sot minunat asa ca trebuie sa ne bucuram de ce avem bun in viata …

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

bytzi, pisix, Octombie este luna norocoasa! S-a nascut puiul meu, luna viitoaree face un an! Va tin pumnii fetelor!

Maya, Sotul meu avea 4,5 mil/ml si am ramas natural. Bine, a facut 3 luni un tratament naturist (se gaseste pe prima pagina) si eu cred ca s-au inmultit gigeii. Sfat: da-i sotului naturiste si iti cresti sansele de a ramane natural! Incepe cu Multi Maca, Pro6, L-Carnitina, Coenzima Q10, Napraznic. Miki iti poate spune mai multe! Bafta!

pisix, avem acusi 11 luni si suntem un copil sanatos (nicio problema pana cum), vesel si sociabil. Poze noi, la semnatura!
Bafta, iti tin pumnii, tare m-a afectat pierderea ta de sarcina! La fel si despre Miki! Doamne ajuta sa fie bine !

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput