Azoospermie - cap 34 -
Raspunsuri - Pagina 10
Maya_I spune:
Buna, fetele, LA MULTI ANI (chiar si cu intarziere,
) tuturor Mariilor! Multa sanatate si fericire!
Andra, sigur, draguta, trebuie sa verificam daca e asa, cu spermograma. O sa tin cont si de sfatul tau, 

Miki,
, multumesc scumpa... Stiu ca esti mare maestra in tratamente, imi dai si mie unul pt sotul meu?
Deja am cumparat Multimaca si stiu ca mai trebuiesc si altele.
Maya_I spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui vulturas
daca ii iese sotului la fel de proasta spermograma dupa spermotrend ma gandesc sa ii dau si eu tratamentul asta "Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic." Phillips Brooks |
Vulturas, ati inceput tratamentul cu Spermotrend? Vi l-a recomandat medicul? Al meu o sa ia Multimaca si peste vreo saptamana, cand om merge la doctor om vedea daca ne recomanda ceva. Cred totusi ca Multimaca nu interfereaza cu alte medicamente si ca le poate lua linistit. Sper sa nu zic vreo prostie...
Maya_I spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ANITA75 fetele.Nusy io zic sa ne dai fetitza ta cea frumoasa la toate pe rand, sa nu se supere niciuna![]() |
Asa, asa, ca si eu vreau
Pupam mica printesa

Maya_I spune:
| citat din mesajul lui nusy Ingrid face poimaine 3 luni si va trimite un zambet tuturor:http://family.webshots.com/photo/2042792860091093203CQljSS Iata,pun si poze noi aici:http://community.webshots.com/album/574532048IEPGIs Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009 |
Ce frumoasaaaaa!

Maya_I spune:
| citat din mesajul lui nusy Maya: ![]() multumim!Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009 |
n-ai pt ce....

Si... randul meu cand e? In ce zi mi-o dai?
ANITA75 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Maya_I
n-ai pt ce.... ![]() Si... randul meu cand e? In ce zi mi-o dai? Optimista... pana la lacrimi maya te rog frumos...stai la rand sunt inaintea ta |
andrabirni spune:
Mirela, noi mai avem o luna de tratament si apoi o sa vedem momentul adevarului.Intre timp am facut o vizita lui Tutu si mi-a zis sa fac laparo...bineinteles ca i-am zis ca nu fac atata timp cat nu sunt suspecta de nimic.L-am mai intrebat de chisturi si mi-a zis ca am un chist deoarece mi s-a spart foliculul si de-aceea am acolo un chistulet.
Nu stiu ce sa mai cred, sper sa fiu ok.Saptamana viitoare ma duc la dr meu curent sa vad cum stau, ce imi zice.
Nusy, vezi ce empatie ai creat printe noi cu printesa ta?

Maya_I spune:
Anita, stau la rand, ce sa fac? Cum am asteptat atat nu mai conteaza inca un pic.
Andra, laparo aia de care ti-a zis TUtu e aceeasi cu laparo care se face pt chist ovarian? Ca daca e aia, eu am facut-o si nu e ceva prea usor. Mi se pare ca cu prea multa usurinta se dicteaza laparo sau HSG.
andrabirni spune:
Maya,ai dreptate. Eu am facut numai histero si mi s-a spus ca sunt ok.Nu cred ca are rost sa fac laparo.Asta i-am zis si dr.