Azoospermie - cap 34 -
Raspunsuri - Pagina 11
copilutzu spune:
Andrutza mea , dragutza mea , te pup !!!
Tu stii ca sunt cu ochishorii pe voi .
Citesc , citesc… dar daca sunt mereu off topic .. . scriu mai rar ..
Nusyc
am ras cu lacrimi!!!
Tare faza …
“Il si vad" .. alergand prin casutza cand plange printesa …!!!
Am incercat sa “furam “ o poza cu Ingrid sa o prelucreze sotul meu , si pe urma sa ti-o trimitem ... asa un cadouash virtual ...dar nu am reusit …
Un exemplu... http://www.flickr.com/photos/dan_cojocaru/3712774315
Pozica este facuta la botez si prelucrata .
Daca vrei vb.
Este un hobby de-al sotului!! ![]()
azoosurioarele!!!
Maya_I spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andrabirni Maya,ai dreptate. Eu am facut numai histero si mi s-a spus ca sunt ok.Nu cred ca are rost sa fac laparo.Asta i-am zis si dr. ![]() |
Andra,
, exact! Daca era ceva in neregula cu trompele se vedea acolo, la histero.
vulturas spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Maya_I
Vulturas, ati inceput tratamentul cu Spermotrend? Vi l-a recomandat medicul? Al meu o sa ia Multimaca si peste vreo saptamana, cand om merge la doctor om vedea daca ne recomanda ceva. Cred totusi ca Multimaca nu interfereaza cu alte medicamente si ca le poate lua linistit. Sper sa nu zic vreo prostie... Optimista... pana la lacrimi |
da...noi mergem la dr Moisa Anca...si ea i-a dat Spermotrend....cam o luna i-am dat si eu Macca Activ...dar am renuntat la el pt ca mai merg si pe mana lui DD

pisix spune:
Andra – o-ho, baga ceva hormoni sotiorul tau … sa speram ca veti si avea super-rezultate ! Da stiu, ne-a zis si noua dr Matei ca face Voinea cursuri … e normal, vor sa aiba si varianta autohtona a lui Feldberg. Draga mea, oricare ar fi rezultatul dupa tratament, stii ca mai exista optiuni, nu ? Deci nu-ti ramane decat sa fii optimista, bine ?
Steff - hm, chiar vorbeam cu cineva de curand ca blocarea unuia din canale (din diverse motive) afecteaza si celalalt canal, si calitatea spermei din celalalt testicul.
Nu Steff, o data ce sunt déjà embrioni, au aceleasi sanse la dezghet ca orice embrioni. Sa speram ..
Maya – multumesc ! si eu cred ca prima spermograma a fost gresita.Uf, ce bine …
Vulturas – oricum e bine ca macar analizele sunt bune, nu ? adica excluzi niste cauze grave, deci …. Mai multe sanse
Mikilina – pai avem acelasi dusman! Si eu reusisem saslabesc dar in ultima vreme am papat cam haotic si a inceput sa se vada. Deci pana in oct trebuie sa ma ocup. Tu pana cand ?....
Nusy …of ….nu pot sa cred …. ce fetita draguta ai ….ai o fetita ! …. Of doamne …trece timpul ..
Copilutzu – spune-mi tu daca am vreo alta optiune decat safiu optimista ?....
alina_ro spune:
Buna,
Dupa cum unele din voi, pote stiu, suntem si noi in prima luna de tratament dat de dr. Matei (acelasi ca si Andra). Speram sa dea rezultate.
Insa, am mai descoperit ca si eu am ceva probleme cu tiroida; plus, mai nou si ovare polichistice.
Am incercat sa caut informatii despre cum afecteaza ov.polich. posibilitatea unei sarcini si daca se recomanda FIV. Deja sunt in ceata si speriata de atatea pareri. Cred ca ar trebui sa merg la o consultatie la dr. Tutunaru cu ecografia sa vad ce zice.
nteleg ca e mai greu de obtinut sarcina si exista riscul hiperstimularii la fiv. Voi ce stiti?
Multumesc.
andrabirni spune:
Pisix, dr Matei crede ca sigur la o eventuala biopsie gasim gigei.Iti multumesc din suflet pentru sustinere.
vulturas spune:
buna dimineata
pisix intr-un fel ma bucur la maxim ca are toate analizele bune...dar tot nu pot sa ma impac cu gandul ca are spermograma prosta si nu poate nimeni sa imi spuna de ce anume.
p.s. mie imi merge foarte greu forumul...voua va merge bine?
goss76 spune:
Buna fetelor,
voiam sa va spun ca noi suntem tot 3 in 1 dar s-a hotarat data nasterii 20 sept. Voi naste prin cezariana rahi+peridurala si sper sa fie totul bine. Bebelusii sunt mari si cred ca ii voi naste in jur de 3kg fiecare.
Va pup si revin cu vesti si poate si poze.
Heleny
37+
+
Sarcina ICSI+TESA in Israel cu Dr. Dov Feldberg din cauza de azoospermie
Transfer embrioni 16 Ianuarie 2009
Nastere 20 septembrie 2009 
ANITA75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui goss76 Buna fetelor, voiam sa va spun ca noi suntem tot 3 in 1 dar s-a hotarat data nasterii 20 sept. Voi naste prin cezariana rahi+peridurala si sper sa fie totul bine. Bebelusii sunt mari si cred ca ii voi naste in jur de 3kg fiecare. Va pup si revin cu vesti si poate si poze. Heleny 37+ +![]() Sarcina ICSI+TESA in Israel cu Dr. Dov Feldberg din cauza de azoospermie Transfer embrioni 16 Ianuarie 2009 Nastere 20 septembrie 2009 ![]() |
nastere usoara si te asteptam cu bb-ii

, in tratam ala nu tb sa bagi BU, pe prima pag am pus o avertizare ca BU si testosteronul sintetic au reactii negative la unele pers. Acum sa repari buba tb sa-i dai 3 luni Multi Maca si Pro6 de la FLP (de la distribuitori autorizati), omega3 cu acid folic si B-ri de la Dopell Hertz (din farmacii), L-carnitina cu fructoza de la Redis (din Plafare) si naprazni 6/zi . Banuiesc ca i-a fost afectata prostata si de aceea i-am bagat Pro6 in tratam. Dupa 3 luni de tratam sa repetati spermograma.