Azoospermie - cap 34 -

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Goss, abia asteptam sa iti vedem ingerasii.Inca o data ne dai un impuls...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Maya,Anita:ati fost tare simpatice

S-ar putea sa ma razgandesc si sa v-o dau cate o tura la toate caci,din pacate,nu a scapat de colici..asa am crezut,dar au revenit...si chiar mai rau decat in ultima vreme...nu poate sa pape ca o doare burtica...e un chin s-o alaptez...ufff

Pisix: da,intr-adevar,a trecut timpul...parca totul e un vis,nu-mi vine sa cred ca e real...bafta multa in octombrie,sa te vad si pe tine cu o fetita sau poate doua,cum va vrea Doamne-Doamne.

Andra:Sper din suflet sa aveti rezultatele mult asteptate dupa tratament.Tin pumnii!

Copilutzu: wow,ce dragut din partea voastra..da,vreau...iti trimit pe mail cateva poze si alegeti voi...poza aia (pe care mi-ai dat-o ca exemplu) e foarte faina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

nusy ,mai ie putin cred si ii trec si colicile astea ,sa creasca maaaare ,frumoasa si desteapta,cred ca orice parinte isi doreste lucrul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Goss/Heleny Wau, a venit timpul sa nasti. Nu-mi vine sa cred. Nastere usoara si bbi sanatosi, asteptam pozicile
Nusyc mai vrem pozici
Pisix eu nu mai dau jos, ma laudasem ca dau 100 gr /zi jos dar in ultimul timp stau pe loc. Mai calc pe bec cu cate o felie de paine sau o inghetata . Timp? Nu stiu exact cat mai am, tb sa ma mai investighez un pic. Tb sa repet anal listeriei pt ca mi-a iesit titrul 1/8 la ultima sarcina si gineco de la mine din oras cu toate ca mi-a zis ca e f mic tb sa iau antib. In Franta nu am iertat nici o branza mucegaita si deci a tb sa iau iar antib, dupa 10 zile vad dc am scapat de ea.
EDIT: Am mai capat o stea, cred ca e steaua mea norocoasa... de fapt sunt aproape sigura

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

miki,sa dea dumnezeu sa fie steaua ta norocoasa
heleny,nastere usoara si sa dea dumnezeu sa fie bine si sa aduci pe lume bebelusi sanatosi
april ce-o mai fi cu ea?ne pregateste vre-o surpriza?
nusy,pisix,andra,copilutzu,amzulica,iyoana

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Of, ce-am mai cautat subiectul - la ora asta am zis ca nu-l mai vad de somn. Pai sa uram nastere usoara pt. Goss, tinem pumnii la toate fetele si aratam si noi pozicile mai structurate asa ca sa redeveniti optimiste. Pup.

Cami Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

amzulica,doamneee e o minunatie baietelul tauuuu,sa fie sanatos si sa creasca mareeeeeeee
imi aduc aminte cind te urmaream pe la toate subiectele sa vad daca ai reusit ,daca ati gasit sperm. la punctie...parca ar fi ieri si uite acum ce minunatie mare aveti....
imi place la nebunie numele Luca daca o sa am un baietel o sa-l cheme Lucaufffffff ce departe visez

pup toate azoogirls

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steff77 spune:

Amzulica, multumim mult ca ne incurajezi. Cand vedem ca dupa ani de sperante si incercari poti ajunge sa ai in brate o minune ca baietelul tau gasim puterea sa mergem mai departe, sa nu abandonam lupta. Sa fiti sanatosi si sa aveti parte doar de bucurii de acum inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steff77 spune:

Goss, abia asteptam sa vedem si minunile tale mici. Sa ai parte de o nastere usoara si de puisori sanatosi, mancaciosi si cumintei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Bytzi - nu visezi departe - crede-ma asa gandeam si eu ca nu mi se va intampla minunea mie - care de fel numai norocoasa n-am fost in viata ... dar uite ca atunci cand Dumnezeu vrea, d'apai vrea. Mie la primul FIV totul imi era potrivnic, la al doilea totul a mers ca pe roate de la bun inceput de parca ma impingea cineva de la spate. Nici nu stiu cand a trecut si sarcina si 6 lunisoare ale lui Luca. Si-mi impune Luca un program ... de merg schioapa, sontoroaga cum pot na dar ma tin batzoasa. Tre sa fiu mamaaaaa.
Voiam sa va spun ca aseara am stat si am rasfoit site-ul deschis de LucaLuca si am plans pe la 1 noaptea de mi se innodau lacrimile in barba - bine ca bb Luca dormea cu ta-su. Bravo ei fata desteapta poate ii sensibilizeaza pe astia cumva ... ca si noi ce de bani am mai cheltuit - bine ca incomparabil cu altii ... dar tot credite in banca avem.
Pup si tin pumnii fetelor, va urmaresc.

Cami Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput