Azoospermie - cap 34 -
Raspunsuri - Pagina 20
fireyes spune:
aandradaa, felicitari, imi plac minunile de genul asta!
heleny, pupam comorile tale, campioane!
pisix, ce mai faci, fetita? ai disparut prin tari strainesti, sa iti recuperezi odoarele?
mikilina 

amzulica, mamica fericita (si veterana deja![]()

tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aandradaa Buna fetele ![]() ![]() am revenit si eu cu vesti.. Dupa cateva luni zbuciumate in care am trecut de la azoospermie si criptospermie la normospermie.. acum, cand avand simptome premenstruale nici nu am observat ca mi-a intarziat CM, aseara am facut niste calcule mi-a intarziat aproximativ 8-9 zile asa ca am cumparat in joaca un test de sarcina convinsi fiind ca pana dimineata nici nu va mai fi nevoie sa-l facem... Azi dimineata insa nici urma de CM asa ca am facut testul.. rezultatul vi-l imaginati: 2 liniute perfecte, e cu ochisori !!!Inafara de sot sunteti singurele care stiti, inca nu vrem sa spunem la nimeni.. Va multumesc din suflet pt forta pe care ne-ati dat-o, pt sfaturile incurajatoare si pt caldura cu care ne-ati primit in randul vostru. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil." |
felicitari !!!

sarcina usoar si nastere la termen !
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Zuzet Tannoo, Dr. Feldberg este medicul din Israel care este in echipa lui Tutu. Cred ca el te-a si consultat impreuna cu Matei(imi aduc aminte ca am fost cam in aceleasi zile la clinica). Si eu i-am retinut cu greu numele. |
aaa, da ... cel de care tutunaru cand a auzit a inceput sa rada ...
ANITA75 spune:
buna ,am vazut ca se mai produc si minuni,bunului DD incepe sa-i fie mila de noi si ne da cite o minune ,Doamne Ajuta-ne la toate sa ne tinem copiii in brate!
steff77 spune:
Felicitari, Andrada, pt sarcina dar si pentru vointa sotului de a schimba regimul de viata. Mi se par rezultate foarte bune. Care era cauza azoo?
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
bytzi spune:
aandradaa,felicitari gravidutzo,sarcina usoara si fara probleme
miki
fireyes
toate azoogirls
doamne ajuta!
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
Maya_I spune:
Buna, fetele,
am si eu o rugaminte: sa-mi spuneti si mie, cine se pricepe la naturiste, (poate intra Miki si-mi da si mie un sfat,
) daca e bun tratamentul pe care-l dau sotului pt oligospermie... Multimaca de la FLP, omega 3 cu acid folic de la Doppel H, napraznic, zinc si vitamina E cand o fi cazul. Ar mai trebui ceva? Eu ce-as putea sa iau pt cresterea fertilitatii si pentru reglarea ciclului (ca e cam neregulat, vine intre 27-31 zile? 
alina_ro spune:
aandradaa,
felicitari! chiar ca este un miracol.
fetele, am si eu o rugaminte. daca ati facut histerosalpingografie (HSG), imi puteti spune unde si cum a fost?
doctora mi-a recomandat sa fac si asta, desi eu am tot amanat, acum e singura care imi lipsea din dosar. zice ca e mai bine sa facem sa nu avem surprize. voi ce parere aveti?
multumesc.
alina_ro spune:
mai am o framantare.
voi de unde luati multi maca. se gaseste undeva in oras de cumparat? sau doar prin distribuitorii forever?
pana acum nu am mai luat, dar as vrea sa luam si ceva naturiste in paralel cu puregon (mercic Andra)