Azoospermie - cap 34 -

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_ro

mai am o framantare.
voi de unde luati multi maca. se gaseste undeva in oras de cumparat? sau doar prin distribuitorii forever?
pana acum nu am mai luat, dar as vrea sa luam si ceva naturiste in paralel cu puregon (mercic Andra)

Alina, Multimaca nu se gaseste in magazine. Trebuie sa faci comanda pe internet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steff77 spune:

Maya, dupa parerea mea neprofesionista e bun tratamentul pt. sot, ai grija cu vitamina E, nu-i dai continuu, nu? Seleniu cred ca poti sa ii adaugi. Si eu am cm cam la fel, poate chiar mai aiurea, am ajuns si pe la 33, 34. Stiu ca Miki recomanda la un moment dat Vitex fruit, 3/zi, 3 luni, ca reglator hormonal pt. noi, fetele. Am inceput si eu dar nu am inca o luna de cand iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steff77 spune:

Si pentru cresterea fertilitatii cred ca poti sa mai iei napraznic si cretisoara (asta in a doua jumatate a cm). Dar nu sunt sigura, sa mai spuna si altcineva, mai priceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Va rog frumos sa raspundeti cu reply numai dc este necesar, se incarca inutil subiectul. Multumesc anticipat!

Maya asa cum a zis si Steff tb sa ai grija cu vit E, prea multa dauneaza. Uite ce tb sa-i dai: Multi Maca 3/zi, Napraznic 6/zi, omega 3 de la Dopel Hertz cu acid folic si B-ri 3/zi, Pro6 de la FLP(bun pt sanatate prostatei), L-carnitina cu fructoza de la redis 1plic/zi . Nu mai tin minte dc in omega 3 cu acid folic si B-ri este si vit E, dc e nu tb sa-i mai dai separat, dc nu este ii dai 1 la 2 zile.
Pt tine vitex Fruit 3/zi, omega 3 cu acid folic de la Dopel Hertz 3/zi, vit E forte 1/zi numai primele 10 zile ale CM, Cretisoara 3 cani/zi mereu.

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!

Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandradaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui steff77

Felicitari, Andrada, pt sarcina dar si pentru vointa sotului de a schimba regimul de viata. Mi se par rezultate foarte bune. Care era cauza azoo?
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.

Multumesc!

In ceea ce priveste cauza azoospermiei medici nu au stiut sa ne spuna, endocrinologul ne-a spus doar ca: "important este ca acum e bine.."

Multumesc tuturor fetelor, va doresc cate o minune la fiecare in parte.

"Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azoogirls spune:

Va invit la un capitol nou aici

Mergi la inceput