Azoospermie - cap 34 -
Raspunsuri - Pagina 19
amzulica spune:
Oh, uitasem sa felicit mamica de pui mici si dragi si dulci foc.
Felicitari Heleny sa fie sanatosi, cuminti, sa asculte de mai si de tati, cu noroc in viata si iubiti (asa cum ma rog eu la Dumnezeu in fiecare seara pt. puiul meu drag). 

Cami
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
steff77 spune:
Tanoo, stai linistit, doctorul asta cred ca nu e pt. tine, poate doar sa iti dea vreun tratament. El face punctii testiculare. Putea fi gasit tot la Genesis, lucra cu Matei si Tutu. Acum nu stiu daca mai poate fi gasit pe acolo.
Andra, ai PM.
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui steff77 Tanoo, stai linistit, doctorul asta cred ca nu e pt. tine, poate doar sa iti dea vreun tratament. El face punctii testiculare. Putea fi gasit tot la Genesis, lucra cu Matei si Tutu. Acum nu stiu daca mai poate fi gasit pe acolo. Andra, ai PM. |
inteleg ... mercic, oricum pentru raspuns
andrabirni spune:
Drage azoogirls, stiti cumva cat mai costa o biopsie sau punctie testiculara?
Steff, iti multumesc din suflet pentru informatiile date.
Sper sa va dau vesti bune.
bytzi spune:
andra,pai la Gynera era si cred ca si acum e 24mil biopsia
dar in spital la dr Voinea cred ca e cu trimitere de la mf +asigurare ,nu?
doamne ajuta!
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
Zuzet spune:
Tannoo, Dr. Feldberg este medicul din Israel care este in echipa lui Tutu. Cred ca el te-a si consultat impreuna cu Matei(imi aduc aminte ca am fost cam in aceleasi zile la clinica). Si eu i-am retinut cu greu numele.
aandradaa spune:
Buna fetele 

am revenit si eu cu vesti.. Dupa cateva luni zbuciumate in care am trecut de la azoospermie si criptospermie la normospermie.. acum, cand avand simptome premenstruale nici nu am observat ca mi-a intarziat CM, aseara am facut niste calcule mi-a intarziat aproximativ 8-9 zile asa ca am cumparat in joaca un test de sarcina convinsi fiind ca pana dimineata nici nu va mai fi nevoie sa-l facem... Azi dimineata insa nici urma de CM asa ca am facut testul.. rezultatul vi-l imaginati: 2 liniute perfecte, e cu ochisori !!!
Inafara de sot sunteti singurele care stiti, inca nu vrem sa spunem la nimeni..
Va multumesc din suflet pt forta pe care ne-ati dat-o, pt sfaturile incurajatoare si pt caldura cu care ne-ati primit in randul vostru.

"Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil."
Maya_I spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aandradaa Buna fetele ![]() ![]() am revenit si eu cu vesti.. Dupa cateva luni zbuciumate in care am trecut de la azoospermie si criptospermie la normospermie.. acum, cand avand simptome premenstruale nici nu am observat ca mi-a intarziat CM, aseara am facut niste calcule mi-a intarziat aproximativ 8-9 zile asa ca am cumparat in joaca un test de sarcina convinsi fiind ca pana dimineata nici nu va mai fi nevoie sa-l facem... Azi dimineata insa nici urma de CM asa ca am facut testul.. rezultatul vi-l imaginati: 2 liniute perfecte, e cu ochisori !!!Inafara de sot sunteti singurele care stiti, inca nu vrem sa spunem la nimeni.. Va multumesc din suflet pt forta pe care ne-ati dat-o, pt sfaturile incurajatoare si pt caldura cu care ne-ati primit in randul vostru. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil." |
Andrada, felicitari!!!

iti doresc o sarcina usoara si nastere la termen! Cum ati reusit sa treceti de la azoo la normo? Ce tratament ati luat?
aandradaa spune:
Maya I multumesc 

Tratament a facut cu : Naprasnic, Branca ursului, Potent power (pt stimularea secretiei de testosteron)si Clostilbegyt cate doua pe zi (una dimineata si una seara timp de 3 luni).. in plus multe fructe, odihna mai multa, fara dusuri fierbinti, fara laptop in poala si fara boxeri mulati.
Acum imi fac programare la ginecolog pt ca ma doare burta de 2 saptamani si as vrea sa vad daca e totul ok, in plus sufar si de Hipotiroidism asa ca va trebuii sa vad cum afecteaza
..sper sa fie totul ok..

"Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil."