Azoospermie - cap 34 -

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

buna fetelor ,va invit la osa mai uitam de ginduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

pot sa vin si eu la cu voi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Elena, multumesc pentru raspunsuri.Eu cred ca sotii nostri au cateva campuri sau insulite care produc cand si cand.Sa dea Domnul sa gasim cativa gigei pentru FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

Citat:
citat din mesajul lui andrabirni

Elena, multumesc pentru raspunsuri.Eu cred ca sotii nostri au cateva campuri sau insulite care produc cand si cand.Sa dea Domnul sa gasim cativa gigei pentru FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

buna dragelor! cum a fost week-end-ul asta? pt mine a fost unul banal ca am fost singura sotul la serviciu,va sa auzim de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_ro spune:

buna,

cam putina activitate pe aici in ultima vreme. sper sa fie din cauza ca fiecare dintre voi pregateste cate ceva. nu pentru ca nu ar fi vesti.

Miki, am descoperit recent discutiile referitoare la stafilococul auriu si la posibilitatea ca acesta sa influenteze/cauzeze azoo. Din pacate prea multe informatii nu se gasesc. Insa stiind ca noi suntem purtatori nu pot sa nu ma intreb de influenta.
Stiu ca si tu ti-ai pus aceasta problema. Te rog, ma poti ajuta cu mai multe? Influenteaza sau nu? Ce tratamente ati urmat? Cum au iesit anibiogramele dupa? ASLO trebuie facut si el?

Multumesc mult si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_ro

buna,

cam putina activitate pe aici in ultima vreme. sper sa fie din cauza ca fiecare dintre voi pregateste cate ceva. nu pentru ca nu ar fi vesti.

Miki, am descoperit recent discutiile referitoare la stafilococul auriu si la posibilitatea ca acesta sa influenteze/cauzeze azoo. Din pacate prea multe informatii nu se gasesc. Insa stiind ca noi suntem purtatori nu pot sa nu ma intreb de influenta.
Stiu ca si tu ti-ai pus aceasta problema. Te rog, ma poti ajuta cu mai multe? Influenteaza sau nu? Ce tratamente ati urmat? Cum au iesit anibiogramele dupa? ASLO trebuie facut si el?

Multumesc mult si

si sotul meu are aslo marit...a facut 2 luni moldamin si a mai scazut...dar nu la 200...are cam 295...oare asta sa fie cauza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Salutare fetelor.

Vulturas - din cate stiu eu ASLO marit nu influenteaza deloc fertilitatea nici la femei nici la barbati ... Am 2 exemple: cumnatul meu care chiar are ASLO MAREE ... atat de mare incat cumnata mea a trebuit sa-si lege trompele dupa 3 copii si el a facut moldamin la greu si nu i-a trecut ba mai are si probleme reumatismale si al doilea exemplu sunt chiar eu care inainte de primul FIV am avut ASLO vreo 400, am facut moldamin si scazuse pana pe la 250 - asta prin 2007 ... In 2008 iunie am reusit la al doilea FIV.
Eu am fost la un medic reumatolog si am stat de vorba pe tema asta si mi-a zis sa ma duc sa fac copii linistita ...

Cami Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

pot sa vin si eu la cu voi ?

Fetelor, ma insel, sau avem un reprezentant al sexului masculin aici, la subiectul asta!
Bine ai venit! Care este povestea ta? Sau ai spus-o si nu sunt eu la curent?

Amzulicaaa, ce baiat mare ai si ce scump! Ce trece timpul! Mai alaptezi? Esti demna de toata admiratia!

Haideti fetelor cu noutati!

fetele!

PS; am pus cateva poze noi la semnatura!

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Drage azoo, din pacate nu am vesti bune.Dupa 3 luni de tratament, avem gigei, dar fara viitor.Nu se poate lucra cu ei....sunt dezamagita, simt ca m-am intors 3 ani in urma....nu stiu ce vom face, eventual o biopsie sa vedem daca macar exista in testicole gigei viabili.

Mergi la inceput