Azoospermie - cap 34 -
Raspunsuri - Pagina 15
miki-miki spune:
Andra
imi pare rau, poate la biopsie veti gasi gigei buni pt ICSI. Pana at te rog eu da-i Multi Maca 3/zi, Napraznic 6/zi(asta e f bun pt forme anormale si imobilitate), omega 3 cu acid folic 3/zi si pliculete de Carnitina de la Redis cu fructoza in ele 1/zi. Dc face ac tratam 3 luni puteti gasi gigei buni. Te pup si te imbratisez.
Alina
e poveste f veche aia cu stafilococul auriu, am facut tratam at amandoi conform antibiogramei (nu mai stiu cu ce) si nu ne-a mai iesit apoi. Stiu ca ac stafilococ e rezistent la antib si este auriu pt ca se hraneste cu carotenoizii din fructe si legume. Este o reteta naturista f buna pt asa ceva, am facut-o si eu : Intr-un borcan de miere de 400gr pui 2 sticlute de tinctura de propolis (din ac in sticla de sticla, e mai tare) si o sticluta de ulei de catina. Le amesteci bine-bine si luati in f zi inainte de masa cate 1 lingurita (deci 3lingurite/zi) Are gust placut si ii dati de cap si stafilococului. Tratam il tineti min 3 luni.
Legat de ASLO, si al meu sot a fost posesor de ASLO mare dar el a eliminat infectia, la o radiografie dentara a desc ca avea puroi la 2 masele care nu-l dureau deloc
. Pe vremea aceea stiu ca o fata de pe DC care era si medic mi-a spus ca ASLO afecteaza tesutul conjunctiv iar testicolele in mare parte sunt alc din tesut conjunctiv , deci eu zic ca poate dauna fertilitatii. Legat de ce a zis AMZU
(si pe Luca
), poate cumnatul ei era normo , avea gigei de donator si un ASLO l-o fi afectat dar nu asa de mult incat sa nu mai ramana sotia insarcinata.
Anes
, Amzu
frumosi printisorii vostri, sa va traiasca si sa va aline batranetile.
Nusyc
, nu prea mai intri, printesica ta
mai sperie motanul? Ceva pozici noi nu mai ai? Pupici pt Cristiana 
Pisicel
tu ce planuri mai ai?
Copilutz 

Pup si restul fetelor azoo

Azoogirls
am nevoie de vitamine prenatale apeciale pt MTHFR , acestea, care se gasesc numai in SUA. Deoarece se dau numai pe baza de reteta nu le pot cump de pe net, ma poate ajuta vre-una din voi cu procurarea lor? Reteta as putea face rost aici din Ro dar nu are cine sa mi le trimita si nu stiu sigur dc e valabila in SUA. Vreau neaparat sa le am at cand o sa raman gravi din nou(dc oi mai ramane
) Va rog sa ma contactati pe PM dc ma puteti ajuta. Multumesc anticipat!!
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
tannoo25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anes
Fetelor, ma insel, sau avem un reprezentant al sexului masculin aici, la subiectul asta! ![]() Bine ai venit! Care este povestea ta? Sau ai spus-o si nu sunt eu la curent? Amzulicaaa, ce baiat mare ai si ce scump! Ce trece timpul! Mai alaptezi? Esti demna de toata admiratia! Haideti fetelor cu noutati! fetele!PS; am pus cateva poze noi la semnatura! http://community.webshots.com/user/annes06 Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) |
buna,
nu te inseli

povestea mea ... ca si voi, toate de aici, vreau un
...
amzulica spune:
Anes - da, s-a facut mare bebele meu si tare nazdravan. Si daa mai alaptez - nici mie nu-mi vine sa cred - si este de-o mamoshenie iesita din comun. Dorm anchilozata de 7 luni azi - iacata - si in timpul noptii daca doar intentionez sa ma intorc cu spatele la el ... e jale, incepe sa planga, asa ca dorm cu aripile ridicate ca un vultur - ca vrea sa ma si simta. Si are un patutz ... super frumos - dorm in el urmatoarele: broasca, rima ACA, leutzul, pisicutza and so on. Avem deja si 2 dinti - ii folosim la mushcat tzitzi dimineata. ![]()
Mikilina - vei mai ramane sigur gravida - si tu si Pisix ... - eu nici nu-mi fac probleme pe tema asta - si data viitoare va fi sigur cu noroc - doar ca pana acum nu fusese momentul probabil - Dumnezeu acolo sus in cer le stabileste pe toate. Doar ca noi trebuie sa perseveram ... am mai zis si a fost valabil si pentru mine - daca noi nu ne zbatem, la usa nu va veni nimeni sa ne bata sa ne intrebe - vrei copii? Of ca ce-am mai tras si noi ...
Pup.
Cami
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
amzulica spune:
Am uitat - Tannoo25 - bine ai venit - dar sa pleci repede da? Si nu mai fi asa timid ... sau mi se pare mie.
Cami
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
Maya_I spune:
Buna...
Andra si Miki,
, nu va pierdeti speranta. Meritati sa fiti fericite si sa aveti copilasi.
Tannoo, bun venit si aici. Ce-ai mai facut?
bytzi spune:
andra,cit am sperat ca vii cu o veste buna
sint alaturi de tine scumpa,nici nu stiu ce sfat as putea sa-ti dau...nu renuntati,vorbeste cu sotul tau si incercati si o biopsie,poate veti gasi ceva de calitate,te pup dragutza mea
miki,nu vreau sa mai aud cuvintele "daca voi mai ramine gravi" ,sigur vei ramine ai inteles
si succes la urmatoarea incercare
pisix,ai zis ca luna oct e luna noastra si acum ce facusi ma lasai singura
,tin pumnii ca omuletii de zapada sa fie rezistenti si sa-si faca culcus la mami in burtic sa nu mai plece 9 luni
anes,amzu,sa va traiasca ingerasii,sint niste comori
tannoo,bine ai venit la noi,sintem onorate sa avem si un azooboys printr-e noi ![]()
pup toate azoogirls
dumnezeu ma va ajuta
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amzulica Am uitat - Tannoo25 - bine ai venit - dar sa pleci repede da? Si nu mai fi asa timid ... sau mi se pare mie. Cami Luca Alexandru 25 Februarie 2009http://community.webshots.com/user/amzulica |
timid ... ma tratez
si eu sper sa nu mai stau mult pe aici ... hai, ca aici, ca aici, dar la clinica, chiar nu imi doresc sa mai merg mult ...
tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui Maya_I Buna... Andra si Miki, , nu va pierdeti speranta. Meritati sa fiti fericite si sa aveti copilasi.Tannoo, bun venit si aici. Ce-ai mai facut? Optimista... pana la lacrimi |
buna si ... bine te-am gasit, si aici ...
mai am de asteptat pana cand termin prima luna de tratament ... sper sa dea rezultate, cat de cat .... nu ca gonalul ...
asteptam ... si speram ...
tu, ce ai mai facut ?
tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui bytzi andra,cit am sperat ca vii cu o veste buna sint alaturi de tine scumpa,nici nu stiu ce sfat as putea sa-ti dau...nu renuntati,vorbeste cu sotul tau si incercati si o biopsie,poate veti gasi ceva de calitate,te pup dragutza mea![]() miki,nu vreau sa mai aud cuvintele "daca voi mai ramine gravi" ,sigur vei ramine ai inteles si succes la urmatoarea incercarepisix,ai zis ca luna oct e luna noastra si acum ce facusi ma lasai singura anes,amzu,sa va traiasca ingerasii,sint niste comori ![]() tannoo,bine ai venit la noi,sintem onorate sa avem si un azooboys printr-e noi pup toate azoogirls ![]() dumnezeu ma va ajuta ![]() _ endometrioza, FSH 20 6 IA, nereusite stimulare FIV 16 oct |
n-as putea spune ca sunt chiar un azooboys

cu toate astea, sper sa putem impartasi din experientele noastre ...

cu voi ? 
Remus , o minune!(10.10.2008)